Observ la dintii de sus ai lui fii-miu un fel de gauri in dinte, chiar sub gingie. Din ce am citit cauzele ar fi multiple insa as vrea sa-l duc si la dentist sa vad exact ce si cum.
M-ar interesa sa stiu daca a mai fost cineva la dentist cu copil mic, intre 1 si 2,3 ani si cum s-au comportat, ce proceduri a folosit, anestezie, tratament....
fianna cu printisorul Matei
Despre Minunea mea mica
Ideal ar fi sa gasesti un med.stomatolog cu multa rabdare si experienta cu copiii mici. Apoi sa mergi cu copilul sa vada cum e cabinetul, asta in prima faza, iar controlul sa se desfasoare din joaca, nimic oficial.
Poate medicul la care mergi tu e dispus sa-l consulte pe bb din mers, sa-ti spuna macar daca trebuie sa-ti faci griji serioase sau nu
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
Fianna, e bine sa mergi la stomatolog; numai el ti-ar putea spune cu exactitate daca sunt carii sau simple "puncte colorate". Obisnuiesti sa-i dai sa bea ceai indulcit cu zahar sau alte bauturi indulcite cu zahar?
e drept ca baietelul meu a fost ceva mai mare cand l-am dus
pentru prima data la dentist, insa spre surprinderea mea a fost
extrem de incantat si i-a placut in mod special chestia aia care
bazaia (cand i-a indepartat tartrul). de atunci il duc la fiecare 6 luni si inca e dezamagit ca nu prea are ce sa-i mai curete la dinti
eu zic ca exista mari sanse sa ai o surpriza placuta si sa-i placa.