la dentist

la dentist | Autor: fianna

Link direct la acest mesaj

Observ la dintii de sus ai lui fii-miu un fel de gauri in dinte, chiar sub gingie. Din ce am citit cauzele ar fi multiple insa as vrea sa-l duc si la dentist sa vad exact ce si cum.
M-ar interesa sa stiu daca a mai fost cineva la dentist cu copil mic, intre 1 si 2,3 ani si cum s-au comportat, ce proceduri a folosit, anestezie, tratament....

fianna cu printisorul Matei

Despre Minunea mea mica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ideal ar fi sa gasesti un med.stomatolog cu multa rabdare si experienta cu copiii mici. Apoi sa mergi cu copilul sa vada cum e cabinetul, asta in prima faza, iar controlul sa se desfasoare din joaca, nimic oficial.
Poate medicul la care mergi tu e dispus sa-l consulte pe bb din mers, sa-ti spuna macar daca trebuie sa-ti faci griji serioase sau nu

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pity77 spune:

Fianna, e bine sa mergi la stomatolog; numai el ti-ar putea spune cu exactitate daca sunt carii sau simple "puncte colorate". Obisnuiesti sa-i dai sa bea ceai indulcit cu zahar sau alte bauturi indulcite cu zahar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patou spune:

e drept ca baietelul meu a fost ceva mai mare cand l-am dus
pentru prima data la dentist, insa spre surprinderea mea a fost
extrem de incantat si i-a placut in mod special chestia aia care
bazaia (cand i-a indepartat tartrul). de atunci il duc la fiecare 6 luni si inca e dezamagit ca nu prea are ce sa-i mai curete la dinti
eu zic ca exista mari sanse sa ai o surpriza placuta si sa-i placa.

Mergi la inceput