Analize sange la mai putin de o luna dupa vaccin

Analize sange la mai putin de o luna dupa vaccin | Autor: Ela2001

Link direct la acest mesaj

BUna, fetelor.
Luna trecuta pe 7 ianuarie i-am facut fetitei vaccin antitetanos, pentru ca s-a intepat la un deget intr-o sarma.
Pe 30 ianuarie i-a fost recoltat sange pentru niste analize, eu uitand ca a facut acel vaccin.
Cand i-am facut vaccinul am intrebat daca trebuie pastrata o distanta de o luna pana la o eventuala injectie. Mi s-a spus ca nu, ca nu e chiar un vaccin ce i-au facut, e un rapel cu virus inactiv.
Acum sunt f. ingrijorata caci nu stiu ce se poate intampla.
O sa intreb si un medic, insa pana atunci as vrea sa aflu pareri de la mamicile care au trecut prin asa ceva sau chiar de la un medic de pe forum.
Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

stai linistita ca nu se intampla nimic, au trecut 3 saptamani. Exact asa am patit noi, la inceputul lui iunie i-am facut vaccinul fetitei si apoi la vreo 3 saptamani a facut enterocolita. Ne-am internat la Medlife si acolo au trebuit sa-i ia sange si a facut si antibiotic prin branula cateva zile. Ce era sa facem, doar nu puteam sta asa. M-au intrebat data vaccinului dar nu au comentat nimic. si doctorii pareau super ok, ba chiar era prof Tomescu. Nu s-a intamplat nimic cu fetita, totul e la fel ca inainte, deci ok. Relax

Mami de fetita si de baietel 32+ ( real 34 + )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antigen spune:

Problema e cu vaccinul antipolio oral (cu virus viu) si injectiile intramusculare. Atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,

stai linistita, nu au nici-o legatura vaccinarea si recoltarea sangelui pentru analize.

este foarte adevarat ca in cazul anumitor vaccinuri (ex anti-polio) se recomanda respectarea unui interval de 1 luna pana la efectuarea vreunui tratament injectabil, dar ATENTIE - intramuscular.

si cum majoritatea tratamentelor injectabile se fac intramuscular, in eventualitatea in care in interiorul acestui interval de o luna de la vaccinare apare o problema de sanatate care ar trebui tratata cu injectii, orice tratament injectabil se face prin branula (intravenos).

asadar, stai linistita, nu e nici-o problema !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,

stai linistita, nu au nici-o legatura vaccinarea si recoltarea sangelui pentru analize.

este foarte adevarat ca in cazul anumitor vaccinuri (ex anti-polio) se recomanda respectarea unui interval de 1 luna pana la efectuarea vreunui tratament injectabil, dar ATENTIE - intramuscular.

si cum majoritatea tratamentelor injectabile se fac intramuscular, in eventualitatea in care in interiorul acestui interval de o luna de la vaccinare apare o problema de sanatate care ar trebui tratata cu injectii, orice tratament injectabil se face prin branula (intravenos).

asadar, stai linistita, nu e nici-o problema !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Multumesc mult de tot. M-ati mai linistit.

Mergi la inceput