mancarimi de nas la bebe

mancarimi de nas la bebe | Autor: angelfad

Link direct la acest mesaj

Buna

De ceva timp bebe meu de un an si 3 luni se freaca frecvent la nas.
Stie cineva ce ar putea fi?
Este posibil sa fie de la dinti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Frecatul la nas poate fi unul din semnele prezentei unui parazit intestinal, giardia. Nu este obligatoriu sa fie asa, insa la noi la fetita cea mare asta a fost unul dintre semne, alaturi de lipsa poftei de mancare. Cu exemen coproparazitologic poti afla daca are sau nu paraziti intestinali.

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mondor spune:

Cu aceasta "mancarime" m-am confruntat la baietel, pe la 2 anisori, si am crezut si eu in cauza: viermisori...dar nu....la noi pur si simplu devenise un tic, cand era obosit si ceva il agasa, el isi freca nasul .......cu timpul nu a mai facut asta, dar pentru siguranta cel mai bine ar fi sa faci ceva analize si asa stii daca sunt viermisorii sau nu....
Numai bine !

mondor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Pentru linistea ta fa-i o analiza la kk...

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mondor

Cu aceasta "mancarime" m-am confruntat la baietel, pe la 2 anisori, si am crezut si eu in cauza: viermisori...dar nu....la noi pur si simplu devenise un tic, cand era obosit si ceva il agasa, el isi freca nasul .......cu timpul nu a mai facut asta, dar pentru siguranta cel mai bine ar fi sa faci ceva analize si asa stii daca sunt viermisorii sau nu....
Numai bine !

mondor

Aoleu, si Eva mea la fel face... si se trage si de ureke... Eu zic ca e tic ca la oki si la nas se freaca de zici ca si le rupe... Dar pofta de mancare e ok... Totusi m-am cam speriat, facem repede si o analiza la kk sa stam linistiti... Multumesc, chiar nu stiam ca e unul din semnele de viermisori.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput