Manute inrosite si aspre

Manute inrosite si aspre | Autor: danat

Link direct la acest mesaj

Am observat la baiatul meu ca are de la o vreme manutele rosii pe exterior (mai ales in partea unde se articuleaza oasele de la degete cu palma) si spre degetul mare. Dimineata nu mai are nimic. Chiar si fara sa il ung cuceva.
Am crezut ca de la frig, dar si cand poarta manusi tot asa sunt dupa ce vine de afara. Nu sta pe afara mai mult de 20 minute maxim, cat dureaza drumul pina acasa. Deci nu se poate spune ca ingheata de frig. Folosesc Bepanthene ca sa ii ung partile rosii. Insa asta nu indeparteaza decat efectul, cauza nu stiu exact care este. Insa dimineata manutele sunt aspre si asa sunt si daca nu iesim deloc o zi din casa, deci fara a fi expus la frig, doar ca nu se mai inroseste.

Aveti vreo idee ce poate fi? Ati mai vazut asa ceva?

Multam' in avans de pareri.

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hai la plimbare

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Seeioana spune:

Eu nu stiu ce poate fi, dar lapte de corp Bioderma face bine si nu e tocmai medicament. Am tratat cu el o iritatie pe picioare a bebelusului meu. Dupa vreo 6 aplicari a disparut, pielea devenind fina si catifelata.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Dana si Diana mea are de ani buni asa ceva. E o iritatie care ii apare la frig, vara nu are nimic. Iarna chiar si daca poarta manusi e asa. Noi am fost la medic in Ro cand avea vreo 5-6 ani, atunci au inceput si ei sa-i apara manifestarile si ne-au zis ca e lipsa de vit.A. Am cumparat creme cu vit. A si se ungea seara...se ameliora cateva zile si apoi iar aparea iritatia si asprimea daca nu se ungea. Apoi am dat de o crema minune, dar pe care aici n-o gasim, e produsa in Ro si asta vara am uitat sa o cautam. A fost un subiect vechi unde am mai povestit eu de problema asta, am sa il caut si revin.
Acum i-am gasit aici la farmacie o crema care e pentru iritatiile beblusilor la fund si o foloseste pe aceea. Se amelioreaza doar si apare iar la cateva zile daca nu se unge. Starea iritatiei e aceeasi, noi nu ne-am mai ingrijorat. Nu s-a accentuat, trece cu venirea primaverii si reapare in fiecare iarna. La noi tine deja de vreo 5-6 ani.

Pupici Raducului, eu sunt curioasa daca primesti raspunsuri de la cineva care stie ce e, sau daca mergi cu el la medic sa ne spui si noua. Si pupici si tie .

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Aici e unul din subiectele mai vechi, insa nu am mai gasit crema de care pomeneam in lista celor de la bioeel...s-ar putea sa nu o mai fabrice...

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

si fetita mea pateste asa iarna.a inceput anul trecut iar anul asta e si mai grav.e un fel de alergie la frig.eu n-am gasit din pacate nici o crema minune ((, o dau doar cu o crema hidradanta de 2 ori pe zi si am grija sa n-o trimit la joaca sau la scoala fara manusi.si citind link-ul pus de mihaela ,nu il lasa sa se spele pe minutze cu apa rece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

eu si sora mea pateam la fel cand eram copii ..iarna ni se faceau mainile de ziceai ca avem raie ..asa te tare se aspreau ...desi mama incerca sa ne tot dea cu diverse creme
si acum patesc la fel,numai ca acum ma ingrijesc si am grija mai mare de maini decat atunci cand eram copil si saraca mama oricum nu facea fatza ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

http://www.farmacianaturii.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=31&Itemid=28

o prietena buna de-a mea are aceasta problema, dar ei la inceput mainile i se albesc, apoi i se invinetesc
eventual du-l la medic sa te asiguri

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

In gama Mustela exista o crema numita Cold Cream...este foarte buna pentru fata, dar eu o ung pe Catinca si pe manute...este speciala pentru vreme rece si iritatii piele sensibila.
Multa sanatate

Oana siCati mica (1 an si 5 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Dana, aceeasi problema o am si eu de cativa ani. Exact asa a inceput si la mine, apoi situatia s-a agravat. Vara problema imi dispare, iarna reapare. Partea proasta e ca am ajuns ca in perioadele reci mainile sa-mi si sangereze la frig (imi crapa pielea, nu conteaza ca am manusi). Am fost la dermatolog, mi-a dat vitamine: A+D2 si vitamina E. Credeam ca am scapat de probleme, dar, la ceva timp dupa incetarea tratamentului, problema reapare. In afara de vitamine mi-a dat si creme diferite, cea mai eficienta combinatie fiind: advantan + una de la Uriage:
http://www.labo-uriage.com/index.php?option=com_content&task=view&id=45&Itemid=62.
Intamplarea a facut sa descopar o alta crema de la Uriage:
http://www.labo-uriage.com/index.php?option=com_content&task=view&id=47&Itemid=30
care practic a facut minuni. Nu mai iau vitamine si nici nu mai folosesc advantan sau alte minuni, ci numai aceasta crema. Pielea mainilor e moale, nu mai imi crapa, nu mai sangereaza, nu se mai inroseste, nu mai e aspra. Acum, la copilasi nu cred sa fie vreo restrictie, vezi si tu ce-ti spune medicul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

Dana,
inainte de a folosi creme scumpe incearca ,caci gasesti la plafar : Glicerina Citrica...Era si e vremuri,se gasea la "tutungerie si cosmetice" ...E o sticlutza galbena.La mine are efect grantat.Daca pielea e mai aspra o sa usture un pic si se va inrosi un pic de la usturime,insa eu si acum cand vreau efect rapid ma dau cu glicerina "stramoseasca"...Binentels ca poti sa o testezi pe tine mai intai si apoi la puiutz,daca ai retineri,dar ma indoiecsc ca cineva nu ar stii despre glicerina citrica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Multumesc dragelor pentru raspunsuri. Acum de cand s-a mai "incalzit" afara, de cand sunt cateva grade peste 0 ziua, vad ca nu a mai avut problema decat foaaarte putin, si pielea se simte mai aspra, dar nu s-a mai inrosit asa ca inainte. Eu am continuat cu ce aveam in casa, si anume Bepanthene, vad ca e f bun pt el, dar voi cauta cand merge in tara si alte creme pt iarna urmatoare.

Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Hai la plimbare

Mergi la inceput