iritatie pe fata

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

rodica, in sua ai gama asta f buna http://www.aveeno.com/baby/index.jsp; gasesti la ei tarate sa le dizolvi in apa

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ritah spune:

Si bebelul meu a facut iritatie de pe la 3 luni. Tot crema cu hidrocortizon 1% am primit si eu. Eu am cumparat Eucerin Aquaphor Baby-Healing Ointment. Ii merge destul de bine cu el, dar am descoperit ca ii apare chestia asta pe fata de la laptele pe care i-l dadeam(formula organica)Asa ca acum am schimbat cu alta formula organica si pare totul in regula. Am mai rarit baile, acum ii fac baie la 3 zile (spalat zilnic insa imediat dupa scaun) din cauza ca are pielea foarte uscata.Eu il spal cu Dove Baby, inclusiv pe cap. Ce vreau sa fac, am gasit asta pe todaysparent.com, este sa ii pun intr-un saculet oatmeal si sa las apa de baie sa treaca prin el. S-ar parea ca ajuta si asta la iritatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

Ckristina,chiar cu Aveeno o spalam si inainte si ieri ma-m dus la farmacie si am gasit o cutie care avea in ea 5 plicuri si zicea ca este bun sa pui acel praf in cadita cu apa ,am pus si Sarah azi -noapte sa umplut si pe tot corpul foarte tare ,nu am stiut de ce nu a dormit mai deloc azi-noapte.
azi dimineata camd ma-m uita la corpul ei ma-m speriat,era toata uscata si rosie.
Deci cade si Aveeno,desi stiu ca este foarte bun ,la baiatul cel mare si acum folosesc.

Citat:
citat din mesajul lui ckristina

rodica, in sua ai gama asta f buna http://www.aveeno.com/baby/index.jsp; gasesti la ei tarate sa le dizolvi in apa

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

ritah,multumesc de informatie
am sa incerc si eu
daca ti-e iti merge spune-mi si mie plz

Citat:
citat din mesajul lui ritah

Si bebelul meu a facut iritatie de pe la 3 luni. Tot crema cu hidrocortizon 1% am primit si eu. Eu am cumparat Eucerin Aquaphor Baby-Healing Ointment. Ii merge destul de bine cu el, dar am descoperit ca ii apare chestia asta pe fata de la laptele pe care i-l dadeam(formula organica)Asa ca acum am schimbat cu alta formula organica si pare totul in regula. Am mai rarit baile, acum ii fac baie la 3 zile (spalat zilnic insa imediat dupa scaun) din cauza ca are pielea foarte uscata.Eu il spal cu Dove Baby, inclusiv pe cap. Ce vreau sa fac, am gasit asta pe todaysparent.com, este sa ii pun intr-un saculet oatmeal si sa las apa de baie sa treaca prin el. S-ar parea ca ajuta si asta la iritatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ritah spune:

Vezi sa nu aiba si alergii la ceva. Eu stiu de la mine, eu sunt alergica la fructe,legume, evit sa folosesc produse naturale ca pot face soc anafilactic. La noi apa e foarte dura, eu am avut matreata infiorator cand am venit aici, pielea mea e aproape uscata desi eu am pielea grasa de obicei. Am cumparat si bidoane cu apa distilata si il spal pe bebe pe fata cu ea. Parerile sunt impartite din cate am citit eu, poate fi si de la mancare. In orice caz, daca se scarpina tare, pune-i o sosetuta lunga pe manuta, ca al meu se scarpina pana la sange. O sa incerc si oatmeal cat de curand si o sa-ti scriu. Cu Eucerin, inainte spal-o pe fata sa fie hidratata si dupa aia pe fata usor umeda da-o cu unguent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lori_75 spune:

La 2 luni Mihnea a facut o iritarie pe fata si i se uscase piela foarte tare. Pediatrul mi-a spus sa ii dau cu Fucidin unguent, iar daca in 7 zile nu se vindeca sa mergem la un dermatolog. Cind am vazut ca dupa 4 zile nu a fost nicio schimbare, i-am dat cu Bepanthen unguent si in doua zile i s-a curatat complet fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona24 spune:

Dragele mele si eu ma confrunt cu probleme legate de iritarea fetei la baietelul meu(7 luni) .E rosu...s-a scarpinat si acum pe un obraz are o rana care s a uscat.L am dat cu hydrocortizon si eu la sfatul pediatrei..., cu tetraciclina....si nimic...parca e mai rau...folosesc produse de de la johnson s....! azi merg la dermatolog! Doame ajuta!!!

Mergi la inceput