De cateva zile,baietelul,cel mic(18 luni) a inceput sa aiba scaune foarte deschise la culoare-galben pal. Face normal,nici tare nici moale(pana atunci chiar iesea foarte tare)..nu miroase altfel decat ar trebui...numai ca am cautat pe net si am gasit ca asta ar fi un semn ca-s ceva probleme cu ficatul.
M-am uitat atenta azi la el...nu are mucoase galbui,e vioi...totul e ok in afara de aceste scaune.
Eu banuiesc,dar nu-s sigura,ca ar fi de la 2 capsule de ulei de peste date de mine in doua zile consecutiv.Nu mai era Vigantol si m-am gandit eu sa-i dau din pastilele celui mare.Am spart pastiluta si i-am dat mai putin din ulei.
Celui mare tin minte c-am inceput sa-i dau de pe la 2 ani la recomandarea pediatrului.
Oare asta sa fi afectat cumva la ficat?
eu nu cred sa-i fi afectat ficatul 2 capsule de ulei de peste, zau...
eu zic sa stai linistita, cred ca a mancat/baut altceva fata de obicei, care sa-i fi deschis la culoare scaunul. Si fetita mea are uneori scaune mai deschise dar eu zau daca imi fac vreo problema.
Mami de fetita
si de baietel
32+
Ufff....m-ai mai linistit cu acest raspuns.Multumesc!
Doar ca gasisem si un articol unde scrie ca e interzis uleiul de peste la copii sub 3 ani.Dar in acelasi timp ultimele cercetari il recomanda dela 20 de luni...deci secam contrazic.
Oricum...voi ce parereaveti despre acest Ulei de peste? Il folositi pt copilasi?
Pt cel mare mi-a spus sa-i dau in loc de Vigantol cate un drajeu dintr-acela pe zi timp de 4 zile/saptamana.In lunile cu R.
Am sa si schimb numele subiectului.
Multumesc mult,inca odara,Eseea!
Si eu zic ca nu e cazul sa-ti faci probleme si parerea mea e ca tot posibilul sa fie de la pastile. Am patit si eu cu niste multivitamine insa colorase urina.