Aparat foto digital....
Raspunsuri - Pagina 4
ira72 spune:
Al meu si-a luat Canon D60 si e super-multumit. Are si unul pe film la care se potrivesc lentilele, dar de cand l-a luat pe asta n-a mai facut nici un film...
In plus, face o gramada de fotografii si experimente, pe care nu-si permitea sa le incerce pe film - prea scump. Si mie mi-a facut la burtica vreo cateva tare reusite
Mi-a promis ca atunci cand se naste fetitza o sa-i faca cate un CD pe zi
alinah spune:
Ira, esti sigura ca este D60????? Poate e Canon A60.
Ma mir asa, pentru ca e foarte scump...e meserias aparatul (eos D60-ul) dar destul de putin accesibil ca pret...cel mai ieftin, direct din depozit, l-am gasit la 2500 euro!
Daca sotul tau are asa ceva il invidiez!! Daca l-ati cumparat, bineinteles la un pret bun, poti sa imi spui si mie, de unde ce si cat? Daca poti.
Numai bine, sarcina si nastere usoara.
adi2003 spune:
quote:
Originally posted by MirelaV
asa zic si eu..merita banii..
eu nu il am decat de vreo saptamana..si merge si web dar inca nu m-am prins eu cum..dar...nu sta pe ganduri..chiar merita
MirelaV
Si cat ai dat pe el. Ce model e?
pojogam spune:
Pot sa-ti spun ca noi am cumparat un aparat marca MEDION cu 4 MP si 128 MB memorie si suntem destul de incantati avand in vedere ca nu a costat f mult in comparatie cu ce e pe piata. Mai este important sa cauti sa scoata efectul de ochi rosii... Desi multe scriu ca o fac nu e asa.
Succes
sorana spune:
Si eu am un Olympus C-You. E vechi dar inca f. bun. Scoate niste poze super. Iar pretul pozelor nu e mare in Ro (In Cora - 9x13 - 5.900 si 10x15 - 7900, la peste 40 de poze au reduceri). Tinand cont ca nu mai cumperi film, ca pozele ratate le stergi, e mai ieftin decat pe film. Iar noi nici nu scoatem pe hartie cate poze facem (am da faliment :), ci le pastram frumos pe CD-uri.
Ochii rosii se scot cu soft-ul lui (daca nu ai chef si timp - scoate nenea din Cora :)
Monica (1 an) si Sorana
puskin spune:
Buna,
Foarte interesant subiectul acesta. Din pacate noi nu avem un aparat digital, dar este in planurile de investii viitoare.
Am o intrebare pentru fetele din Germania: noi vrem sa mergem la targul IT de la Hanover si vom sta probabil si in Munchen 2 sapt la un prieten. Cam cat este un A60 in magazine in Germania?
Multumesc frumos,
Ruxandra
Camelia spune:
M-am uitat acum pe net. O gasesti intre 284 si 359 euro.Depinde de unde o cumperi.
quote:
Originally posted by puskin
Buna,
Foarte interesant subiectul acesta. Din pacate noi nu avem un aparat digital, dar este in planurile de investii viitoare.
Am o intrebare pentru fetele din Germania: noi vrem sa mergem la targul IT de la Hanover si vom sta probabil si in Munchen 2 sapt la un prieten. Cam cat este un A60 in magazine in Germania?
Multumesc frumos,
Ruxandra
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
puskin spune:
multumesc frumos
ma uitasem si eu pe linkul pus aici , dar fiind in germana nu am inteles mare lucru...
MirelaV spune:
fetele, pozele facute cu camera digitala..am inteles ca se fac si
prin cora, numai k intrebarea mea e...te duci cu camera sau poti
pune pe cd sau discheta pozele pe care le vrei? in cat timp sunt
gata?
MirelaV