fetita mea are un an luna viitoare si nu primeste nici cum laptele de vaca.invatati-ma cum sa procedez sa mi-l ia.pana acum i-am dat milumil.
poti incerca sa amesteci formula cu cate putin lapte de vaca si treptat sa maresti cantitatea de lapte de vaca pana bea numai de-ala. succes!
philip
22weeksbabyboy
mommyandreea
Nu cred ca o poti forta, cred ca mai trebuie sa astepti cateva luni cu lapte praf pana la urmatoarea incrcare
Si eu am incercat la un an, tot treptat, dar nu au vrut.
Astept doua-trei luni si mai incerc din nou.
Pupici!
Eu am inlocuit o masura de lapte, la care corespund 30 ml apa, cu 30 ml lapte de vaca. Deci din 240 ml lapte, 30 erau de vaca, 210 lapte praf. Dupa 2-3 zile am mai inlocuit 30 ml de apa cu 30 de lapte si tot asa. Eu le-am tinut pe fete pe lapte praf pana la 3 ani, nu stiu daca are vreo importanta in ce priveste gusturile care poate sunt diferite la varsta asta, dar iti doresc succes!
am alaptat pana la un an si o luna, dupa care pt ca nu accepta laptele praf, am incercat cu lapte de vaca. a baut dar nu prea cu simt de raspundere, asa ca am trecut pe iaurt. acum , la un an si jumate bea lapte de vaca de stinge! nu pt ca as fi facut eu ceva, ci pt ca asa a vrut el. eu zic sa-l lasi pana o sa vrea el....oricum altceva n-ai ce face......
"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."
Dar de ce trebuie sa treci pe lapte de vaca d ela un an cand recomandarea pediatrilor este sa mergi pe formula pana la 3 ani.
eu zic sa o mai lasi asa daca ii place formula si o bea. fetita mea e fan lapte, bea "orice" fel de lapte i-am dat: formula, de vaca (de la tara), de vaca de la magazin. insa daca observam ca nu ii place vreun fel cu siguranta o lasam in pace sa bea de care prefera. nu vad sa fie o problema ca nu vrea lapte de vaca.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007