Usturoiul la bebelusi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Multumesc din suflet.MAi astept atunci pana la 8 luni.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

fimea avea vreo 8 luni cand am lasat-o cu mama in vizita la niste unguroaice; a constatat mama cu stupoare ca uitase mancarea acasa; aveau gazdele o zama cu usturoi mult, vegeta, tot tacamul, si maica-mea i-a dat din aia ca-i era foame. a zis ca i-a fost rusine cat a mancat, i-au curatat 2 aripioare de pui, si femeile alea au intrebat ca noi nu dam mancare la copil? si n-a avut absolut nimic. de atunci i-am dat mereu usturoi in supa ((ce-i drept fiert, nu crud) iar de pe la vreun an o zi crud, o zi fiert (mi-e asa draga cand miroase a usturoi...)

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mondor spune:

Draga mea, ce mare diferenta intre 7,5 luni si 8 luni ..... daca te consideri tu pregatita poti incerca de pe acum!!! Merge in 4 labe bebele tau ? Eu acum am fetita de 8,5 si trebuie sa stau cu ochii pe ea, ca de pe pat una doua pica, iar casa am securizat-o, am inchis usa la baie, ca e asa de smechera, ii place ca aluneca mai usor ...naspa e ca stam la parter, si chiar de avem mocheta pe jos tot rece e...
Eu am incercat deja dupa esecul de la baiat sa-i dau si ei un pic de carnita cu putin.... putin usturoi, dar asa s-a strambat, ca nu am mai repetat de atunci
Sa fiti sanatosi si sa auzim..."vedem" numai de bine!
pupici la bebe

mondor

Mergi la inceput