Nu adoarme cu mami sau tati
Nu am gasit prin alte parti scris de problema mea...
am un baietel de 2 ani si peste cateva saptamani mai astept un baietel si o fetita. Pana aici toate sunt minunate, numai ca baietelul meu nu adoarme DELOC cu mami sau tati la pranz si seara ff greu, in schimb cu bona si/sau bunica adoarme in 2-3 minute.
am tot incercat sa ma prind de ce?? vrea sa stea mai mult cu noi? sa nu piarda momente 'pretioase'?? nu stim noi sa-l adormim ?? dar mai mult decat sa stai linistit langa el, sa-i spui o poveste incet??
As aprecia f mult daca ati putea sa-mi dati sfaturi sau sugestii...poate ati trecut prin asta...
Ca daca vom face la fel si cu ceilalti doi copii.....
Multumec
http://bd.lilypie.com/Qph4p2.png

mami de
Petru Alexandru (16.01.2007)
Raspunsuri
roli25 spune:
Dar daca il lasi singur in camera nu adoarme?
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
grace30 spune:
Nu! Coboara frumusel din pat, deschide usa si vine la noi .... toate astea urland de zor ...
in rest e un copil destul de intelegator ... dar cand vine vorba de nani ...

mami de
lorellay spune:
Incearca si du-l inapoi in camera de cate ori coboara din pat si vine la voi...
Sau lasa usa deschisa, o lumina aprinsa la el in camera, sau pe hol...
Codrin pe la 2 ani jumate a trebuit sa doarma singur....Atunci a avut camera lui...si noi stateam cu el pana adormea..dar dupa ce ne iubeam putin, sau se juca putin cu tati, sa povesteam...pupicei, lumina stinsa..si eu sau tati stateam pe scaun langa el pana adormea.Cateodata adormea in 5 min altadata si intr-o ora.
Rabdare multa.
Te cred ca ti-e greu cu burtica...da stai pe un scaun comod...in nici un caz in pat langa el....
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
oanamada spune:
Offf, stiu cum e...si noi am patit asa de Craciun...cred ca este vorba despre faptul ca sta prea putin cu voi....de Craciun sotul meu si-a luat concediu doua saptamani...ca atare fata mea, cel mai cuminte copil de pe pamant (adormea singura de la 3 luni, fara leganat, povesti, cantece, stat cu ea etc...) a inceput sa urle ca ea nu face nani si nu adormea decat la taica-su in brate in sufragerie...pana dupa Anul Nou cand am luat "problema in mana" si i-am zis ca tata pleaca la birou cu masina....se imbraca si venea si ii spunea pa cu caciula in cap si geaca pe el si in panatloni scurti (ca asa sta in casa)
....asta vreo saptamana pana am convins-o ca tata pleaca la munca seara cand se culca ea...acum, am revenit la program normal...o pun in pat si se culca...fara alte texte...deci, aveti toate sansele sa fie din aceeasi cauza...va vede putin si e innebunit sa stea cu voi si nu se culca de teama ca plecati iar....doar ca la voi nu stiu cum sa porcedati ca doar nu vine bunica sau bona sa-i zica ca plecati la birou seara....
Sincer, tot ce va pot sfatui este sa incercati sa stati cu el pana adoarme...la el in camera. Multa bafta...va trece...e doar o perioada
Oana si
Cati mica (1 an si 5 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
Tala spune:
incearca sa stabilesti un ritual anume (cu bona si bunica are deja din cate inteleg). poti sa-i spui ca a venit momentul sa cititi o poveste (ce bucurie!). Si la noi era o provocare ora de nani pana am descoperit minunea cu 'pa'. Spunem 'pa pa' la jucarii, scari, scame, mazgalituri pe pereti....(dureaza ceva e adevarat) dar in felul asta renunta f usor la ce facea si merge impacat la nani. Daca mai are chef de harjoneala in pat ii spun: ai vazut cat e ceasul?!? si pare f afectat de treaba asta si infunda nasul in perna. Citim o poveste, spunem pa pa la carticica si nani. Poti sa il pregatesti si cu venirea fratiorilor, sa-i spui si ca ei vor sa faca nani. Trebuie sa construiti momente pretioase impreuna si-ti va fi f greu dupa venirea celor mici, dar ai timp pt ca la varsta asta obisnuintele se capata usor.
succes si nastere usoara
Bucurie!
grace30 spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri ... o sa incercam ... intr-adevar mi-e f greu cu burtica dar daca nu-l invatam cat de cat pana vin fratiorii o sa fie si mai rau .
Tala mi-a placut cu spusul PaPa la jucarii...s-ar putea sa tina 

mami de
marius spune:
Da sunt de parere ca ar fi util sa fiti si voi acolo cand se culca cu bona,bunica si sa vedeti diferentele. De asemenea si invers ar fi util sa fie bona,bunica ca sa vada si ele diferentele. Dupa aceesa fara suparare ascultati cu mare atentie ce va va spune bona sau bunica. Undeva este o eroare la voi.
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
roli25 spune:
Probabil ca ii lipsiti si vrea sa stea cat mai mult cu voi. Am trecut si eu prin asta cu baiatul cel mare cand s-a nascut fratele lui.
Am stat cu el seara de seara pana adormea, incet incet si-a revenit la bunul obicei de adormi singur, insa a durat cateva luni.
Acum are din o perioada, dar nu mai plange, imi spune cand il bag in pat "mami sa stai aici". Stau uneori pana adoarme, alteori ii spun ca am treaba si ramane singur pana adoarme. Nu imi iese tot timpul manevra asta, uneori ma trezesc cu el in bucatarie si atunci mergem impreuna in dormitor si stau cu el pana adoarme.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI