bb. mic nu vrea lichide

bb. mic nu vrea lichide | Autor: Alina Maria

Link direct la acest mesaj

Buna la toata lumea , dupa multe multe zile , m-am hotarat totusi sa caut un alt fel de ajutor pt. baiat .
Are 7 luni si de 4 saptamani si mai bine nu prea mai imi bea lichidele , toul a inceput cand a fost foarte bolnav si nu mai putea sa respire in timp ce bea lapticul .
Atunci i-am dat fructe , iaurt , legume cu lingurita si asa s-a facut puternic si si-a revenit cu tot cu antibiotice desigur .
Treaba e ca nu mai bea din sticla nici un fel de lichid mai mult de o gura doua .
Singurul " lichit pe care il acceapta e un fel de lapte gros si dulce care il cumpar de-a gata cu diferite gusturi .
Am incercat sa-l mixez usor cu laptele normal dar nu prea il vrea asa ca acum nu stiu pana cand sa continuam asa .
El mananca asa :
6.00 cerealele cu lapte
9.00 100 g fructe
12.00 50 ml. lapte
14.00 100 g iaurt
16.00 200 g legume cu carne
18.30 150 lapte gros
2.00 150 lapte gros

Ce parere aveti ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Ai inceract ciorbitza?Ai putea sa-i bagi o masa de ciorbita, supa crema...

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Am incercat dar nu bea mai mult de 50 , 80 ml.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evora spune:

Din ce-ai scris tu, eu n-am inteles daca baietelul tau nu mai accepta lichide in general, sau le refuza doar pe cele din biberon.
Mai sus cineva te-a intrebat daca ai incercat cu ciorba/supa si ai zis ca "bea" doar 50-80ml. De aici sa inteleg ca ii dai si ciorba cu biberonul? Adica toate lichidele le primeste la biberon?
Daca-i asa, atunci poate refuza doar lichidele pe care i le dai din biberon.
De ce nu incerci sa-i dai lichidele cu lingurita? Presupun ca sta in scaun de masa.
Nici al meu nu a mai vrut lapte din biberon si acum il servesc cu lingurita(cate 250ml dimineata si seara).
Daca ai succes cu lingurita atunci ii poti da toate lichidele de peste zi in acest mod si pastrezi doar masa de noapte cu biberon de "lapte gros"(nu stiu ce e asta) cum spui tu.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Evora cu lingurita nu ia nici atat , deci el chiar nu vrea lichide , ii se trage de cand a fost f. bolna si internat in spital , lichide inseamna ma inec , nu pot respira .

Mergi la inceput