Diferenta de varsta intre copii

Diferenta de varsta intre copii | Autor: onyca1978

Link direct la acest mesaj

Buna , mamici. Am doi baietei cu o diferenta de varsta de 6 ani intre ei. Sunt curioasa daca mai este cineva care are copii intre care este o diferenta de varsta mai mare, pentru a discuta de problemele care apar, dar mai ales despre solutiile la probleme.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

La mine diferenta intre copii este de 8 ani jumate.Cel mare are 10 ani jumate si fetita are 1 an si 10 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyca1978 spune:

Deci ai baietel si fetitza, nu? Si cum se inteleg? Tu inca mai esti in concediu crestere copil? Din calculele mele cel mare e in clasa aIIIa, cred, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Baiatul este in clasa a 4a si acum sunt la servici de la 1 ianuarie.
E cam naspa cu intelesul intre ei. Cel mare o necajeste, ii pune piedica, o mai trage de par asa ca vecinii mei cred ca sunt disperati de galagia din casa.Numai cand se apropie de fata asta incepe a tipa ca stie ca o necajeste.
Biatul cel mare e si el agitat, diagnostic ADHD si iti dai seama ca imi vine sa o iau razna, mai ales ca nu prea am unde sa o las pe cea mica. Asta mica vrea si ea sa scrie cand cel mare isi face lectiile dar nu pe foile ei ci pe caietul lui si scandalul e gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

Eu pot sa-ti spun ca sora mea este mai mica decat mine cu 6 ani, si nu am avut nici o treaba una cu alta toata copilaria si adolescenta.
Deabia acum cand eu am 33 si ea 27, ma rog, de cativa ani, comunicam si noi.

In consecinta, petru ca mie nu mi-a convenit acest lucru, copii mei sunt la diferenta de 1 an si 10 luni : acum baiatul are 3 ani si 7 luni, fetitA 1 an si 9 luni.

Mergi la inceput