obsedata sa poarte aceeasi rochita
Buna,
as vrea sa va cer parerea.
fetita mea de 4 ani este obsedata sa poarte tot timpul o rochita roz de printesa,..la gardinita cand pleaca dimineata face criza ca vrea rochita,..nu pot sa i-o dau pt ca afara este frig,si rochita este subtire,in casa insa i-o dau si statoata ziua imbrcata in ea,seara cand facem nani,coopereaza ,o da jos,...ma gandesc daca este normal,voi ati patit asa ceva cu copiii vostri?
si s-a intamplat asta de la 2 ani,la fel a avut fixatii pe anumite haine,tricouri,si numai pe acelea vruia sa le imbrace,..a tinut cam 2 luni cred ,pana s-a saturat de ele,..
multumesc pt pareri
Raspunsuri
adra_bell spune:
A mea e mica, inca nu a facut fixatii d-astea. Dar am avut eu, cand aveam tot 4 ani, pentru o rochita de vara, imprimata cu cirese. Si mai imi aduc aminte de fetita unei prietene, era destul de frig afara si m-am intalnit cu ele, copilul imbracat in panataloni, gecuta, dar de sub geaca iesea o rochita roz, ca un tutu, si avea si paiete
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
szivarvany spune:
![]()
Giulia in casa sta incaltata cu pantofiori, se imbraca, dezbraca, aranjeaza, nush unde a invatat ea ... dar ii place tare mult.
Am instituit o regula, pt ca si ea vrea sa fie printesa peste tot si tot timpul: are dreptul sa-si aleaga culoarea la bluza si cate codite vrea in cap
dar in fiecare seara imi spune sa le pot pregati, inclusiv briz-brizurile de par, si nu isi poate schimba ideea dimineata ![]()
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16)
LoraG76 spune:
Noi am avut vreo luna de vara anul trecut in care a mers imbracata doar cu maneca lunga..orice bluza, dar maneca lunga sa fie...unde mai puneti c-a intrat imbracata in bluza cu maneca lunga si in bazinul de la strand...
I-a trecut dupa ce intr-una din zilele extrem de calduroase am scos-o fortat pe usa imbracata in maneca scurta, urland, cu lumea uitandu-se dupa noi ca la urs...vezi, Doamne, parinti rai, cine stie ce i-or fi facut copilului de urla asa, sarmanul..i-a trecut din senin, a tacut brusc la un moment dat si de atunci n-a mai cerut vara bluza cu maneca lunga...cine stie ce toana o fi avut??!!!
Cat despre rochii, niciodata, dar NICIODATA nu merge la gradinita in pantaloni, e LEGE ca trebuie rochie. Si a avut si ea perioade cand voia doar cu o haina anume - nu mai departe acum vreo luna, cand, murdara fiind, i-am spalat o geaca alba cu Barbie, preferata ei...ce tragedie dimineata cand a vazut ca merge la gradi cu altaaaaa....
Are muuulte geci, insa vrea doar cu cea de la Barbie imbracata.
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Tzuni spune:
Io la 34 de ani am fixatii dintr-astea....
_
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE 
kokiy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tzuni Io la 34 de ani am fixatii dintr-astea.... ![]() _ Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE ![]() |
si io merg cu caruta asta
La mine apogeul a fost in clasa IX-a cand am primit o pereche de blugi mai shocara
,iar ai mei nu ma puteau convinge sa port altceva ...intr-un final mi-au ascuns acei blugi...urmarea ,am taiat cu foarfeca toti pantaloni pe care-i aveam in garderoba ...bineinteles ca mi-am purtat blugi mai mult timp dupa incident 
Asa ca, aveti grija cum abordati problema

Si Mihaita,are nevoie de voi!

Alaturi de Sonia!

Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
laurabb spune:
da,multumesc ca m-ati linistit,...intrebasem pe aici niste mame de fetite si mi-au zis ca nu li s-a intamplat asa ceva,si incepusem sa ma gandesc de ce fetita mea face asa,..si eu ii dau rochita peste bluza cu maneca lunga,are pantaloni,ca este frig,..
Sper sa-i treaca:-)
ralucis spune:
si a mea aia mai mare, adica de 2 ani si 7 luni, face exact la fel, i se pune pata pe cate un articol vestimentar, mai nou sunt camasile, dar si cu rochitele e mare foc, umbla prin casa cu ele, si le scoate de pe umeras, pe urma le pune cu grija la loc, le impatureste, tot tacamul. la inceput ma enervam, acum o las sa faca asa, mai els cand primeste ceva nou e super incantta si nici ca se mai dezbraca. a primit saptamana asta niste hainute f frumoase de la debenhams si a dormit cu ele. chestia nasoala e ca si fetita mai mica, de 1 an si 2 luni, se pare ca ii calca pe urme![]()
sanziana72 spune:
Si fiica mea de 4 ani ar sta imbracata nu mai in rochita roz de printesa. Sau in cea galbena tot de printesa.
Cu greu i-am explicat ca nu le poate purta la gradinita ca se strica.
Norocul e ca dimineata e somnoroasa si nu mai are chef sa stea la imbracat cu haine prea sofisticate. Dar uneori (mai ales cand suntem in intarziere) si vreau sa ii pun bluza care am pregatit-o nu vrea cu nici o chip sa o imbrace, fie e de baiat, fie nu are culoarea potrivita... Daca e roz sau printese e ok.
Vrea insa sa foloseasca tot timpul prosopul ei roz-rosu cu Barbie. Din cand in cand trebuie sa il iau repede la spalat.
Plus ca ar vrea ca toate lucrurile sa fie roz: hainele, casa, mobila...
Sper sa ii treaca pana va ajunge mare. Pentru ca eu am avut o profesoara careia ii placea foarte mult rozul si asa a ramas toata viata.
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)