O mama moderna,,,??????(pe DC)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Din punctul meu de vedere, fetita are toate sansele sa ajunga un adult echilibrat si bine crescut, cu discernamant, mai ales ca mama ei a recunoscut ca a gresit, citez din mesajul ei de la grup (sau groupies?):asta e am gresit.....citind unele mesaje care nu sunt chiar asa de transante realizez ca am gresit....sunt satula de dat explicatttiii...si de acuzatiile lor.

Dar mama din stup care a trimis catre Anisiap filmuletele - dupa parerea mea este intriganta si ipocrita, pentru ca nu si-a spus parerea cinstit in grupul ei si a preferat sa iste valva asta si pentru ca prefera sa fie bine vazuta intr-un grup pe care-l dispretuieste. Iar initiatoarea subiectului.....n-as vrea sa o jignesc ...dar cum se numesc persoanele care mint? (vezi ..."iata ce am gasit in cautarile mele pe forum"...si alte referiri la modul cum a gasit filmuletele).

Oare din cauza modului in care au fost crescute?

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

aaa da problema e ca a depasit granita stupului de viespi
v ati amuzat copios de bietul copilash acolo in grupul vostru supppeeeer tare ma scuzati ca v am intrerupt distractia

e in zadar

http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Despre un lucru cred ca v-ati convins.Karra are parte de sustinerea grupului, tocmai pentru ca noi o cunoastem mai bine(din discutiile de pe forum vb) si stim si ce poate Maria-Cristina(puzzel-uri, poezii, forme de plastelina etc etc).Eu sunt una din colegele ei de ''stup'' care si-a manifestat dezacordul in legatura cu acele filmulete.Dar asta nu inseamna acum sa incep sa o critic si sa ii compatimesc copilul tocmai pentru ca o cunosc, poate la fel de putin, ca si voi.
Este in firea omului sa greseasca.Ea a recunoscut ..si sunt mandra de ea.
Haideti sa lasam acest subiect sa ia odata sfarsit si fiecare sa isi vada de ''oita lui''
O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anisiap

v ati amuzat copios de bietul copilash acolo in grupul vostru supppeeeer tare ma scuzati ca v am intrerupt distractia

e in zadar

Da ne-am amuzat....dar am grestit..ce naiba vrei sa-ti mai zic de cate ori sa repet AM GRESIT.....MULTUMESC CA M-AI PUS LA ZID PUBLIC SI ASA MI-AM DAT SEAMA CE TAMPENIE AM FACUT SI SA INCERC SA-MI REPAR GRESALA DACA SE MAI POATE
Ce vrei femeie mai mult de atat?ce sa mai fac sau sa mai zic?ca eu una numai stiu ce ti-ai dori?
chiar nu te inteleg,sincer, oi fi eu mai batuta-n cap, recunosc, nu ma duce capul mai mult dar tind sa cred deja ca ai ceva personal cu mine, puteai la fel de frumos sa ma raportezi la moderator sau sa-i dai un PM , ai facut un topic...esti bucuroasa, satisfacuta?
Am realizat ce tampenie am facut....mi-am cerut scuze,ca ti-am poluat timpanul si retina, voi incerca sa repar greasala facuta....dar mai mult de atat nici daca ma ia naiba in momentul asta nu stiu ce sa mai fac.......

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diala spune:

Nu pot sa nu intervin, desi nu am vrut initial. Da, toti avem dreptul sa necrestem copiii asa cum vrem, de acord. Dar, si este un mare DAR, acesti copii, vor merge intr-o zi in colectivitate si acolo vor sta cu alti copii. Cum veti reactiona, voi mamicile care ati sarit atat de suparate ca s-a deschis subiectul cand va veni acasa copilul pe care v-ati chinuit sa-l invatati sa vorbeasca frumos, sa spuna poezii si cantecele si sa va spuna "imi bag p...a"? Asta ca sa nu mai spun ca e posibil sa o spuna in fata unor oameni pe care ii respectati, si fata de care va va fi usine. Credeti ca va fi o scuza: "asta a invatat la gradi"? Ei bine, nu e o scuza, din pacate. Lumea va va cataloga pe voi parintii. Eu una as fi foarte suparata sa vina fiica-mea de la gradinita cu astfel de " apucaturi". Desi nu imi sta in caracter, nu cred ca as rezista sa nu-i atrag atentia educatoarei, sau sa iau masuri. Si uite-asa, tot la parintii ei se va ajunge, dar va fi si fetita afectata. Pentru ca, repet, asa cum aceasta mama considera ca are dreptul sa-i spuna copilului de ob-uri si menstruatie, tot asa consider si eu ca am dreptul sa nu ii spun si sa ii pasterz cat mai mult timp inocenta si puritatea copilariei.
Asa ca, in loc sa va certati pe aici cu initiatoarea topicului, pana la urma e o discutie virtuala, mai bine i-ati spune karrei ca nu e cea mai potrivita educatie cea pe care o da ea fetitei, si ca la un moment dat reactiile care au fost aici, pe forum, s-ar putea sa apara si in alte situatii, nu numai online, iar atunci nu va fi deloc usor sa spuna: "imi cresc copilul cum vreau eu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Carmina tu cu ce crezi ca ai gresit?

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:
citat din mesajul lui karra80

Citat:
citat din mesajul lui anisiap

e in zadar

Da ne-am amuzat....dar am grestit..ce naiba vrei sa-ti mai zic de cate ori sa repet AM GRESIT.....MULTUMESC CA M-AI PUS LA ZID PUBLIC SI ASA MI-AM DAT SEAMA CE TAMPENIE AM FACUT SI SA INCERC SA-MI REPAR GRESALA DACA SE MAI POATE
Ce vrei femeie mai mult de atat?ce sa mai fac sau sa mai zic?ca eu una numai stiu ce ti-ai dori?
chiar nu te inteleg,sincer, oi fi eu mai batuta-n cap, recunosc, nu ma duce capul mai mult dar tind sa cred deja ca ai ceva personal cu mine, puteai la fel de frumos sa ma raportezi la moderator sau sa-i dai un PM , ai facut un topic...esti bucuroasa, satisfacuta?
Am realizat ce tampenie am facut....mi-am cerut scuze,ca ti-am poluat timpanul si retina, voi incerca sa repar greasala facuta....dar mai mult de atat nici daca ma ia naiba in momentul asta nu stiu ce sa mai fac.......

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica

Eu am o solutie pentru tine: foloseste allways. Asa poate o s-o confunde copila cu pampersul..si ai scapat usor!

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Anisiap - din puntul meu de vedere nu esti decat o tipa care vrea cu orice pret stele la nickname.E fantastic cum in loc sa ai grija de copiii tai,stai sa faci subiecte in care se ajunge la batjocorarea unui alt copil.De ce nu ai facut un dialog cu mama si ai facut subiect in care ai postat filmuletele? Pt ca ai vrut aplauze! Oare esti perfecta? Iti spun eu ca nu dar nu incep cu acuze ca nu e cazul sa le amestecam si ca stiu cu siguranta ca mereu se intoarce roata,asa ca fii pe faza ca doar esti mama!!!

Va rog pe celelalte sa mergeti la filmuletele cu fetita in cauza si sa vedeti ca stie si poate multe lucuri frumoase pt varsta ei.

Anisiap - spor la trezit dimineata cu gandul de a mai ataca copii,esti super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

Carmina tu cu ce crezi ca ai gresit?

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

1. sincer cu faptul ca fata nu trebuia sa ma vada....am explicat deja, m-a vaz o data , eu nu pot decat pe pat sa-mi bag tamponul asta e fata a intrat in camera , m-am trez cu ea langa mine.....a vazut, ce era sa-i slap creierul?apoi de cate ori vede un tampon arara ce am facut eu cu el....
2. trebuia sa nu ii mai aduc aminte...poate aici am fost infantila in gandire si am vrut sa am o amintire...asa ca am filmat-o.....si am intrebat-o ce face mama cu ala....si ea mi-a aratat... aici iar am gresit
3. nu treb sa fac mare tam tam din asta treb sa tin doar pt mine...am crez ca fam noastra din stup e mai unita se pare ca nu a fost asa....
4. la fel si cu bagami-as p......Era taicas-o cu ea in brate a cazut pe zapada a zis magica fraza si de atunci cand aude ceva de genul repetea.....iar am gresit ca am pus-o sa repete pt acelasi motiv voiam sa o am aminitre.....
De atunci ii tot zicem sa zica buma sau alteceva...spuma....sa uite.....
Asta cred eu ca am gresit.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Anisiap, mai am o singura intrebare.

Daca ea a inteles si recunoaste ca a gresit, daca noi celelalte nu am spus niciuna ca e bine, chiar daca am considerat exagerat modul in care a fost atacata .... ce e in zadar?

Fara suparare, dar acum chiar nu inteleg. As dori strict un raspuns la aceasta intrebare. Ce trebuia sa se intample si nu s-a intamplat?

Si invit pe toata lumea la noi in stupul de viespi sa vedeti cum ne batem joc de copii.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput