Cursul EURO pana unde va creste?

Cursul EURO pana unde va creste? | Autor: jasmine30

Link direct la acest mesaj

Fetele EURO creste cu aproape 10 bani in fiecare zi. Voi ce ziceti, pana la ce curs credeti ca va mai creste? Ca azi se vinde deja cu 4.35 - 4.4 RON...

Voi ati auzit cumva zvonuri cum ca va creste sigur in continuare sau ca va scadea in curand?

Mie imi vine sa urlu cand ma gandesc ca toate ratele mele sunt in EUR

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Cred ca pana la sfasitul lunii intervine BNR-ul putin, dar apoi incet incet va creste iar. Trist pentru cei cu credite.
Unii spun ca anul aceste asa va oscila cursul 41-45000 din pacate pentru economia noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

se vehicula si cifra de 5 lei, dar nu se stie cand...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

La televizor spuneau ca va ajunge in septembrie la 4,7. Vai de buzunarele noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Cred ca 5,din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui jasmine30

Fetele EURO creste cu aproape 10 bani in fiecare zi. Voi ce ziceti, pana la ce curs credeti ca va mai creste? Ca azi se vinde deja cu 4.35 - 4.4 RON...

Voi ati auzit cumva zvonuri cum ca va creste sigur in continuare sau ca va scadea in curand?

Mie imi vine sa urlu cand ma gandesc ca toate ratele mele sunt in EUR

Si ale mele la fel....si ma uit la ele cum cresc....si cresc....Sper ca macar dobanda sa mi-o lase asa sa nu o mai mareasca iar si pe-asta

My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Se discuta deja aici pe aceeasi tema
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131687

Mergi la inceput