IANUARIE- luna reducerilor

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pepene spune:

Oana, nu am primit inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

iti trimit in seara asta ca am fost plecata si nu am avut cum

Oana siCati mica (1 an si 4 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Pt FOX va recomand sa mergeti la Mall-ul din Vitan, am fost eu ieri si au o groaza de hainute frumoase, la Baneasa Mall am fost duminica si batea vantul rau de tot prin magazine. La Debenhams au iarasi reduceri foarte bune si marfa buna, i-am luat Mirunei o pereche de cizme de cauciuc, imblanite de la Benetton cu 60 ron, puloverase cu 25-30 ron si blugi cu 40-50 ron.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angela1975 spune:

eu am fost azi in Carrefour Militari - sunt reduceri de 50 % la imbracamintea de dama si de barbati - astea le-am vazut - posibil sa fie si la cele de copii - un furnicar era la raionul de dama si la cabina de proba

mi-am luat si eu o jacheta de la 115 ron la 57 ron, o bluza de la 30 ron la 15 ron, blugi de la 80 ron - la 40 ron -

aveau cojoc f frumos cu 100 ron - piele naturala la exterior si blana naturala in interior, rochii TARA, pantaloni, taioare - toate 50 % reducere - am vazut si un mantou lung cu guler de blana (maro)de la 400 ron - la 200 ron.

e bine de mers si de vazut, sigur gasiti ceva de luat ...

si la raionul de barbati era agitatie ... haine, pulovere ... 50 %

am vazut si la magazinul Leonardo- tot in Carrefour Militari - reduceri de 70 % ...

Shoping placut !

http://photobucket.com/florentza_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floric_ea spune:

intreba cineva de miniprix - am fost ieri in romana si erau reduceri 50 % - am luat pt copii pantaloni c&A si niste camasi f dragute de la benetton, undeva in jur de 8 lei. poate cel de la baneasa e chiar mai bine aprovizionat, sau din militari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu am umplut copilul de hainute de la fox(in iasi e in carefour baza 3) au intr-adevar 80% dar nu la toate produsele, oricum am luat cotume cu pantaloni si bluza cu 30 ron la fel costume de trening, cu 5 mil l-am imbracat pt toamna viitoare

la z m-am nimerit intr-o zi cautam ciorapei si-mi zice dna de la casa(nu mai stiu in ce context) ca au 50%red , nefiind afisat pe geam nimic....nu e ok treaba asta deloc madame esca

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

in carrefour au si la copii reduceri. i-am luat body-uri la 50 de mii bucata, o geaca la 250 de mii, pantaloni la 100 de mii bucata...si ce imi place la hainele pt copii facute de tex e calitatea bumbacului.

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput