Eurovision 2009
Raspunsuri - Pagina 6
Tzuni spune:
Nici mie nu-mi suna nimic ok... Parca n-au stralucire piesele...
Dar, recunosc, nu ma pricep la muzica!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
tasia spune:
Dalma e cea mai buna voce, din pacate va eurovison, tre sa ai si altceva, nu doar voce...sa ai si o piesa misto care sa p;laca publicului. Dar e foarte talentata fata, este o adevarata Christina Aguilera a Romaniei
La Eurovision as vedea mai curand Zero, Blaxy sau Tina
Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)
Edessa spune:
Eu as merge pe mana celor de la Blaxy Girls!
...si nu doar din patriotism local!
P.S.L-ati vazut pe Sakis???
Edessa spune:
Cei care canta cu Alin Nica sunt 2/3 din ce reprezenta S.I.G.N. la Megastar 3, nu?...Si ce s-a intamplat cu cel de-al treilea; stie cineva???...Ca mie vocea aluia imi placea cel mai mult...
felix76 spune:
Eu votez "pleaca". Voce buna, melodie de tinut minte usor, fata draguta. Voiam "striga" dar azi mi s-au parut slabuti, probabil din cauza discutiilor cu privire la costumatie...
Felix
Annie80 spune:
cred ca e prima selectie finala, cand mi-au placut atat de multe piese 10 din 12 , felicitari tuturor, nush ce sa aleg dintre cele 10
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
desprecopii spune:
Mi-a placut Tina asta seara iar Dalma a fost mai stearsa un pic.
sa vedem ce decide juriul
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
sunnyday spune:
Prima parte mi s-a parut reusita - melodiile frumoase toate. Ultimele 6 piese nu m-au impresionat. Eu votez "Striga" :)
Felix76, poti sa-mi spui te rog despre ce discutii a fost vorba in legatura cu costumele de la piesa "Striga"?
felix76 spune:
Ziceau ieri la Liana Stanciu ca li s-ar fi reprosat ca ingerul seamana cu al unui concurent de anul trecut din finala... Imi place melodia, cantata ca in semifinala, am asculat-o ieri e cel putin 10 ori consecutiv si inca nu m-a plictisit. Poate ii votez totusi pe ei...
Cine va fi reprezentantul tarii la eurovizion? Pronosticuri ceva?
Eu cred ca va iesi "dear mama"
Tzuni spune:
Mie mi-a placut piesa lui Costi Ionita, doar ca nu prea-l ajuta vocea....de fapt, nu-i da voie burta
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE