Euro la maximul istoric
Raspunsuri - Pagina 4
NicoletaB spune:
de fapt creditul este alor mei, iar din cauza situatiei, trebuie sa ii ajut cu jumatate din rata pt a supravietui
dobanda a fost fixa in primul an 6%, iar acum e 10 sau 10,5%
este creditul cel mai des intalnit, acum 2 ani nu se dadeau credite ipotecare cu dobanda fixa pe intreaga perioada
contractul lor nu l-am citit sa vad exact la ce se raporteaza dobanda
dar ii vad, ca le-a disparut zambetul dupa chip, si singurul subiect de discutie pe care il abordeaza e rata de platit
gabidaniela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB de fapt creditul este alor mei, iar din cauza situatiei, trebuie sa ii ajut cu jumatate din rata pt a supravietui dobanda a fost fixa in primul an 6%, iar acum e 10 sau 10,5% este creditul cel mai des intalnit, acum 2 ani nu se dadeau credite ipotecare cu dobanda fixa pe intreaga perioada contractul lor nu l-am citit sa vad exact la ce se raporteaza dobanda dar ii vad, ca le-a disparut zambetul dupa chip, si singurul subiect de discutie pe care il abordeaza e rata de platit |
Ce cunoscut imi suna...ai la BCR?
My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!
gabidaniela spune:
Mie mi-au zis de cand au marit prima data ca nu are rost sa imi dea grafic pe toata perioada ca oricum se modifica de fiecare data la data revizuirii, care la mine ar fi iar in mai...Nici nu vreau sa ma gandesc
My baby...to come
NicoletaB spune:
la noi este in martie perioada de reevaluare a dobanzii
sa speram ca pana atunci se mai relaxeaza creditele ipotecare, iar daca ar scadea si cu 1% tot s-ar simti ceva la rata
gabidaniela spune:
Eu as fi multumita si daca ar ramane asa...sa nu mai mareasca iar. Nici nu indraznesc sa sper ca ar putea sa o scada...
My baby...to come
danutz spune:
Corectie la postarea cuiva de mai devreme: pe fondul crizei economice, China va ajunge prima putere economica a lumii, nu a doua!
Pana in 2007, China era intrecuta de Germania la exporturi. In 2008, nemtii recunosc ca China a exportat mai mult!
anamariame spune:
Cine stie un site unde gasesc evolutia EURIBOR?Am tot cautat pe google, dar fie nu ma pricep eu, fie e ascuns foarte bine Ana-Maria 26+
unboticutz spune:
ana-maria, uite aici:
http://www.euribor.org/html/content/euribor_data.html
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
sa nu-i uitam!
anyella spune:
Eu pe www.bnro.ro/Ro/Info/" target="_blank">acesta il am salvat la favorite.Sper sa va foloseasca.
Tashi