Vizitatorii - partea a...ia nedorita a lucrurilor

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

eu cred ca daca invoci chestia cu mutatul o sa-si amane vizita pana in momentul in care v-ati asezat la noua adresa, asa ca tot n-o sa scapi de ei. cred ca cel mai bine le ceri, telefonic, cu imprumut o suma mare de bani pe care sa ti-o aduca atunci cand vin. sau pur si simplu le spui ca nu te simti bine, ca sarcina iti creaza o stare de disconfort, desi nici asta nu e bine ca s-ar putea sa-ti spuna ca te vor menaja si vor avea ei grija de tine... cam aiurea situatia. si daca pur si simplu le spui ca nu poti sa-i primesti, ce o sa se intample??

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala26 spune:

Merci de suport si raspunsuri!
Pana la urma am gasit o varianta care m-a scos din "vizorul" lor...Fratiorul meu - care a fost contactat in ideea unei intrevederi cu "la familia" - le-a transmis ca suntem plecati la niste prieteni in afara orasului pentru weekend.
Si cu asta gata! el a picat la mijloc saracul, dar are nervi mai tari ca ai mei si a rezistat tirului de intrebari la adresa mea si a familiei mele (daca ma scoate ceva din sarite pe lume, atunci chestionatul oamenilor despre altii este super-enervant, urat si mojic!:p)
Trebuie sa intelegi fetelor: capul acestui familion (adica EA) se considera un soi de sefa de clan care vine in inspectie in teritoriu sa vada ce-i mai fac rudele! Dupa aceea sau chiar de fata cu tine, iti explica ca ei au mai multi bani, ca fac mai bine cutare lucru...samd. Eu de cand am auzit o faza pe care i-au facut-o mamei mele, am turbat definitiv la adresa lor! Au indraznit sa-i spuna ca unul dintre copii ei este "o nereusita" si ca "mai sunt si nereusite" in viata...

Oof, iertare de vorba lunga, m-am descarcat si eu. Sper sa nu-i vad prea curand, iar de-o fi sa fie am sa-i pun la punct! cine se cred astfel de oameni??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Bine ca ai scapat de ei macar pentru un timp.

Mergi la inceput