Razboi in Orientul Mijlociu - 2-

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuri spune:

Batool , am ucis 400 de membri hamas.Esti plina de ura stupida si asta te face patetica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns batool67 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rhoneea

Batool te invit sa-mi vizionezi albumul de poze numai cu Liban asta daca tot ma acuzi de neloialitate!

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

Irina ma voi uita, te rog sa nu iei prea personal tot ce am postat, eu atac idei si nu persoane. Poate ca nu ai vrut sa spui asta , dar a iesit altceva. Te rog sa nu ma consideri extremista, eu doar imi apar pctul de vedere. Iti doresc numai bine si sper sa nu mai traiti experienta unei alte invazii israeliene. Tu vii dintr/o tara in care e pace de aceea iti e greu sa intelegi ce poate face disperarea unui om care traieste intr/o zona de conflict.Si tu si ceilalti care scriu sunt persoane bune, cu siguranta, dar avem puncte de vedere diferite...

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catya spune:

Irina banuiesc ,sa ma corectezi daca gresesc ca vorbesti despre luptele intre suni -shia?Politica de intimidare functioneaza mai ales in rindurile tinerilor.Multi dintre ei erau prieteni ,dar in momentul violentelor s-au format tabere separate ,toti se urau ,se bateau ,incitati de o politica falsa.
Iar Israel isi facea de cap prin sudul Libanului secetind lacurile care mai erau folositoare.
Irina cu vreo 9 ani in urma(eram in Liban) Israel a facut un raid aerian asupra teritoriilor libaneze ,survolind Beirutul (jidar sot).Cu mina pe inima iti spun nepotica mea care avea doar 4 ani a inceput sa tremure de frica si sa urle in disperare.Copilul a trait teroarea acestor momente crescind sub aceasta spaima.Iar in 2006 sora mea(cealalta)si-a lasat tot ce avea in voia Domnului cautind un adapostdoar ptr ca israelienii cautau citiva militanti hezbolah?hilar.

Mergi la inceput

Tzuri toti copii care au fost masacrati de armata israeliana in ultimele zile sint membrii Hamas?
Si de unde esti atit de sigur?Sau faceti o triere intre palestinieni,loviti la tinta?Dumnezeule mare cit sinteti de perfecti si de precisi in lovituri.Exact la tinta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tzuri

Batool , am ucis 400 de membri hamas.Esti plina de ura stupida si asta te face patetica.

In fiecare stanca exista o statuie..ceea ce ne lipseste este cunoasterea...si dorintza de a fi sculptori

De unde stii, aveau legitimatii asupra lor? Copii si femeile de sub daramaturi erau membri Hamas? Da sunt plina de ura atunci cand mor copii nevinovati si cand un israelian incearca sa arate ce umana si miloasa e armata tarii lui, desi faptele demonstreaza contrariul. Rusine Israel, rusineee.... Eu inca mai am sentimente si simtul realului. Esti israelian asa ca nu ma astept sa ai sentimente....atata timp cat 70% vreti razboi cu palestinienii. Dar Dumnezeu nu doarme Tzuri....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catya

Tzuri toti copii care au fost masacrati de armata israeliana in ultimele zile sint membrii Hamas?
Si de unde esti atit de sigur?Sau faceti o triere intre palestinieni,loviti la tinta?Dumnezeule mare cit sinteti de perfecti si de precisi in lovituri.Exact la tinta.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii

Am scris acelasi lucru in acelasi timp.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tzuri

Catya, ma retrag din acest subiect deoarece nu vedeti interiorul Israel ci doar exteriorul si nu pot sprijini niste idei creeate in urma ducerii in eroare a mass media.Opinia publica nu arata ce se intampla in tzara, aici, cati morti avem ci doar ce atrage mila lumii. Suntem avizi in a vedea pe cineva suferind si asta ne satisface, ne creeaza mila. Mila la care ajungeti fara sa stiti ca sunteti pacalite de propriul subconstient.Cautam suferinta.Fara sa stim , suntem masochisti.

In fiecare stanca exista o statuie..ceea ce ne lipseste este cunoasterea...si dorintza de a fi sculptori

Te retragi sau inca te mai gandesti??

Mergi la inceput

Batool. Israel nu doreste doar razboi cu palestinienii ci exterminarea lor in masa.
Armata israeliana e una de temut intre puterile lumii ,dar nu va reusi sa stea in calea patriotilor palestinieni,care isi apara cu indirjire teritoriile.
Tzuri mamele care erau in spital alaturi de copilasii raniti pe moarte chiar sint si ele membrii Hamas?Israel a anuntat ca va bombarda spitalul cu raniti si guess what?A bombardat cu singe rece niste copii care erau deja raniti si se chinuiau.
Umanitatea nu e o caracteristica a armatei israeliene oricit ar dori sa-si curete imaginea patata.
Masacrele in masa si luptele ptr teritorii sint teluri principale ale statului Israel,pe cind palestinienii nu fac decit sa isi apere tara in care s-au nascut si au crescut.Ti se pare anormal?Sa lasam la o parte gruparile politico religioase.
Tot ce a facut Israel de-a lungul istoriei este crunt si condamnabil iar noi ca oameni moderni ar trebui sa nu sprijinim moral" crimele si nedreptatile.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catya

Batool. Israel nu doreste doar razboi cu palestinienii ci exterminarea lor in masa.
Armata israeliana e una de temut intre puterile lumii ,dar nu va reusi sa stea in calea patriotilor palestinieni,care isi apara cu indirjire teritoriile.
Tzuri mamele care erau in spital alaturi de copilasii raniti pe moarte chiar sint si ele membrii Hamas?Israel a anuntat ca va bombarda spitalul cu raniti si guess what?A bombardat cu singe rece niste copii care erau deja raniti si se chinuiau.
Umanitatea nu e o caracteristica a armatei israeliene oricit ar dori sa-si curete imaginea patata.
Masacrele in masa si luptele ptr teritorii sint teluri principale ale statului Israel,pe cind palestinienii nu fac decit sa isi apere tara in care s-au nascut si au crescut.Ti se pare anormal?Sa lasam la o parte gruparile politico religioase.
Tot ce a facut Israel de-a lungul istoriei este crunt si condamnabil iar noi ca oameni moderni ar trebui sa nu sprijinim moral" crimele si nedreptatile.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii

Ai dreptate in ceea ce sustii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuri spune:

Suntem foarte precisi in lovituri si asta slava Domnului se datoreaza contrainformatiilor si surselor arabe care isi vand fratii pentru o suma de bani, casa in Israel si cetatenia israeliana.Foarte precisi.Exista liste cu membri ai Hamas transmise chiar de fratii din Fatah.La punctul Erez exista arabi din Fatah care supravegheaza pe cei care vor sa iasa din tzara in cazul in care unul dintre membri hamas vrea sa-si schimbe identitatea.Foarte precisi fato'.Chiar deosebit.Cand a fost ucis liderul spiritual al Hamas, Ahmad Yassin in 2004 elicopterele apache au asteptat pana cand o sursa araba a comunicat cu ajutorul unui dispozitiv electonic laser locul exact in care se afla el,la fel si Yehiyeh Ayyash, doctorul cum ii spunea aici, a fost ucis cand a fost plasata o bomba in telefon,s/a asteptat pana cand i s-a recunoscut vocea si numai atunci a fost activata bomba, la fel si Salah Shehadeh lider al hamas ucis de o raketa care a intrat pe fereastra apartamentului sau, Fathi Shakaki care a fost urmarit pana in Malta si ucis.Lista e mare si va fi si mai mare. Toti vor fi pe aceasta lista,pana cand pacea se va instaura.

Mergi la inceput