Feriti-va de editura Egmont!

Feriti-va de editura Egmont! | Autor: cezalex

Link direct la acest mesaj

Nu as fi crezut niciodata ca o firma cu un brand international, care se vrea serioasa, cu un site foarte convingator, sa fie in stare de tepe. Si totusi, eu am patit-o.
Pentru ca, baietelul meu este innebunit dupa locomotivele din seria Thomas, am dorit ca in luna decembrie, sa ii fac o surpriza. Un abonament la revista "Thomas si prietenii sai", mai ales ca, renumita editura anunta ca, ofera drept rasplata pentru abonamentul platit pe sase luni, una dintre simpaticele locomotive indragite atat de mult de cei mici. Din pacate, surpriza pe care am eu am vrut-o sa o ofer copilului meu s-a transformat intr-o mare dezamagire, atat pentru mine cat mai ales pentru fiul meu. Si asta pentru ca, in ciuda tuturor telefoanelor date, revista si jucaria promisa de cei de la Egmont nu a sosit nici la aceasta ora. de fiecare data insa, am fost asigurata ca pachetul s-a trimis, ba chiar de doua ori,insa in urma verificarilor mele, s-a dovedit ca, afirmatiile angajatilor Egmont au fost mincinoase.
Asa ca, dragi mamici, va dau un sfat. Daca nu vreti sa va dezamagiti copiii sau sa le distrugeti increderea in promisiunile facute, ocoliti editura Egmont. O firma mare, cu oameni "mici".

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Desi iti inteleg supararea si desi nu am avut niciodata treaba cu aceasta editura, as vrea sa iti atrag atentia ca nici posta romana nu exceleaza prin seriozitate, nici postasii si nici vecinii binevoitori. Nici macar firmele de curierat rapid.

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kalid spune:

Si eu am facut un abonament la revista WITCH, din septembrie, si inca astept jucaria promisa... Eu m-am cam resemnat, dar fii-mea, mai spera... Eu i-am sunt si au zis ca au avut probleme cu sosirea papusilor si ca mai intarzie, dar sigur voi primi cadoul.

Poate pana se termina abonamentul reusesc si ei sa expedieze cadourile... Plus ca rezista apre in 15 ale lunii, iar eu o primesc dupa 1 ale lunii urmatoare (cu 2 chiar 3 sapt. intarziere), fii-mea nu mai poate de nerabdare ca o vede la chiosc, asa ca nu e nicio afacere sa (mai) facem abonament...

La multi ani va doresc si petrecere frumoasa diseara...

kalid si copiii : alex (4 ani) si ioana (9 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cezalex spune:

Pisigri, initial si eu am suspectat posta de disparitia revistei, dar m-am convins, ca in cazul meu, problema nu este aici. Si iti explic si de ce. In primul rand, pentru ca era vorba si de o jucarie in pachet,cand am incheiat abonamentul, am cerut confirmare de primire. Apoi, o alta suspiciune apare, atunci cand telefonic, am dorit sa aflu de la angajatii Egmont, ce numar de inregistrare au primit in urma expedierii coletului iar acestia foarte diplomati, m-au asigurat ca, in ziua respectiva trimit alt pachet.Oare sa fi disparut si acesta tot asa de misterios ca primul? Cu siguranta, nu. Asa cum spunea si Kalid, eu cred, ca editura face promisiuni pe care nu le pot onora. Dupa ce incaseaza banii, isi bat joc de clienti. Cum este posibil sa primesti o revista aparuta in decembrie, cu intarziere de o luna? Mai ales in cazul unor copii care nu stiu sa astepte. Sper, ca patania mea sa fie un semnal pentru alte mamici, care vor sa incheie abonamente "atractive" cu Egmont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

Pai, in astfel de cazuri cred ca e mai mult decat justificat sa apelezi la OPC !
Si, de multe ori, numai spunandu-le telefonic ca ai de gand sa faci asta in urmatoarele 24 de ore, se vor stradui sa rezolve problema. Desigur, vor incerca sa te convinga sa le mai dai timp, sa-ti mai trimita inca o data. Dar daca vad ca esti ferma si timpul pe care li-l acorzi este foarte scurt (maxim 2-3 zile), cred ca va avea efect.

Cat despre seriozitatea editurii, am si eu ceva de spus. Am dat mai mult de 40 lei pe o carte cu aceste locomotive. Nici nu am apucat sa le citesc pe toate (vreo 5 povesti ilustrate), ca au si inceput sa zboare foile!
La un asemenea pret, ma asteptam la alta calitate.

Mergi la inceput