Razboi in Orientul Mijlociu?

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Ameera si Lorelaim, pt. eforturile voastre!

Ameera,nu-ti fa sperante ,linkul iti este ignorat cu gratie!
In schimb Lorelai,a invatat care este moda si-a facut un efort sa scrie pe subiect!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

UNITED NATIONS HIGH COMMISSIONER
FOR HUMAN RIGHTS

STATEMENT BY PROF. RICHARD FALK, UNITED
NATIONS SPECIAL RAPPORTEUR FOR HUMAN
RIGHTS IN THE OCCUPIED TERRITORIES

27 December 2008

The Israeli airstrikes on the Gaza Strip represent s evere and massive violations of international humanitarian law as defined in the Geneva Conventions, both in regard to the obligations of an Occupying Power and in the requirements of the laws of war.

Those violations include:

Collective punishment – the entire 1.5 million people who live in the crowded Gaza Strip are being punished for the actions of a few militants.

Targeting civilians – the airstrikes were aimed at civilian areas in one of the most crowded stretches of land in the world, certainly the most densely po****ted area of the Middle East.

Disproportionate military response – the airstrikes have not only destroyed every police and security office of Gaza's elected government, but have killed and injured hundreds of civilians; at least one strike reportedly hit groups of students attempting to find transportation home from the university.

Earlier Israeli actions, specifically the complete sealing off of entry and exit to and from the Gaza Strip, have led to severe shortages of medicine and fuel (as well as food), resulting in the inability of ambulances to respond to the injured, the inability of hospitals to adequately provide medicine or necessary equipment for the injured, and the inability of Gaza's besieged doctors and other medical workers to sufficiently treat the victims.

Certainly the rocket attacks against civilian targets in Israel are unlawful. But that illegality does not give rise to any Israeli right, neither as the Occupying Power nor as a sovereign state, to violate international humanitarian law and commit war crimes or crimes against humanity in its response. I note that Israel's escalating military assaults have not made Israeli civilians safer; to the contrary, the one Israeli killed today after the upsurge of Israeli violence is the first in over a year.

Israel has also ignored recent Hamas' diplomatic initiatives to reestablish the truce or ceasefire since its expiration on 26 December.

The Israeli airstrikes today, and the catastrophic human toll that they caused, challenge those countries that have been and remain complicit, either directly or indirectly, in Israel's violations of international law. That complicity includes those countries knowingly providing the military equipment including warplanes and missiles used in these illegal attacks, as well as those countries who have supported and participated in the siege of Gaza that itself has caused a humanitarian catastrophe.

I remind all member states of the United Nations that the UN continues to be bound to an independent obligation to protect any civilian po****tion facing massive violations of international humanitarian law – regardless of what country may be responsible for those violations. I call on all Member States, as well as officials and every relevant organ of the United Nations system, to move on an emergency basis not only to condemn Israel's serious violations, but to develop new approaches to providing real protection for the Palestinian people.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Citat:
citat din mesajul lui batool67

Der Yassin.... sau memorialul durerii made in Palestina

http://www.youtube.com/watch?v=prLPvqttW9c&feature=related

Esti ceea ce iti doresti sa fii....

Batool, acum am avut curaj, prea putin... pentru ca ,,crima ce s-a facut acum 60 de ani si suferinta atator oameni , poporul tau ... , atatia ani ...stiu si vad acuma pe timpul vietii mele genocidul care are loc ... si daca va revoltati , vi se pune pumnul in gura .... interesele vorbesc si multe altele ...

sunt alaturi de tine si de poporul tau :((((((( , ma voi ruga la Dumnezeu si nu mai zic nimic ... exista cenzura peste tot , si mai ales acolo sus la conducere...in tarile "cochete si civilizate" ... dar ce vedem, ce auzim nu uitam si nu poate exista cenzura pe mintea si pe sufletul nostru

aveti grija de voi :(((((((
diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

Mergi la inceput

unducthable,ce mi-ai facut?
N-am mai deschis niciun link,n-am mai putut!Am vrut sa vad ce te-a impresionat!Si acum nu ma pot opri din plins!

Istoria se repeta,again and again!
Dumnezeu sa ne ierte si sa aiba mila de noi in ziua in care vom fi intrebati ce am facut ca sa oprim masacrele repetate asupra oamenilor nevinovati!

Si ne intrebam de ce arabii ii urasc pe evrei!!
As vrea sa stiu cite dintre cele care se oripileaza ca arabii nu-i iubesc pe evrei,s-au oripilat (daca macar au deschis linkul) la ceea ce au vazut acolo si daca pt. o secunda s-au imaginat in locul lor.

http://jp.youtube.com/watch?v=AvCCc4g9wM8&feature=related

Mergi la inceput

Ia uitati,acelasi kkt,acelasi minciuni!!
Rusine !Rusine!Rusine!

"Israel is deeply sorry..."

http://jp.youtube.com/watch?v=w6fn5NZ6LBk&feature=related

http://jp.youtube.com/watch?v=ynWjYHP91gA&NR=1

si asta e interesant,jurnalista amenintata cu moartea...oare de cine credeti?

http://jp.youtube.com/watch?v=spXA7GrOcLU&annotation_id=annotation_63975&feature=iv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Mai fetelor, mamelor..daca sunteti atat de impresionabile...
sa incep si eu sa arunc cu linkuri sa plangeti, sa va sara camasa de pe voi... sa vedeti si copii evrei orfani?
poftim aici, un link, sa vedeti un prunc de doi ani, ramas orfan de mama si de tata, in urma atacului de la mumbai
http://www.youtube.com/watch?v=xZyI5RghcAw

Impresionate, plangeti...sau va creste inima de mandrie de ce fac cei asemeni voua, musulmani??

Lasati deoparte fatarnicia si numai incercati sa impresionati, pentru ca cei asemeni voua provoaca aceste drame. Israelul doar duce o actiune de aparare...si punct!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui saphir
Israelul doar duce o actiune de aparare...si punct!!!!

Fereasca-ne DD de actiunile de aparare ale Israelului!

cind nu aveti argumente in fata dovezilor genocidurilor pe care le repetati sariti cu atacuri religioase si personale (ca suntem mindre/ri).
slava domnului ca mai sunt si oameni care nu va inghit rahatul pe care ni-l bagati pe git.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Saphir - daca nu stiai, te rog frumos permite-mi sa te informez ca atacul de la Mumbai a fost facut de extremisti pakistanezi... si NU are legatura cu lupta de eliberare pe care o duc palestinieni... ci de lupta care se da intre India si Pakistan pt Kashmir. Daca te referi la faptul ca e vorba de extremism religios - da sunt de acord - tot acolo se incadreaza si cazul micutzului orfan...
Hannen - NICIODATA politicienilor si soldatzilor israelieni NU o sa le para rau absolut nici o singura secunda de CRIMELE pe care le-au facut asupra civililor inocentzi palestinieni. Undeva, intr-un art de pe cnn citeam ca printre victimele actualuilui masacru din Palestina ar fii aprox 42 de COPII!
Adda27 - DA, Israelul a fost CREAT ARTIFICIAL de catre britanici - sunt convinsa ca toata lumea stie acest lucru si ca e ignorat cu buna stiintza de cei care nici nu vor sa aduca in discutzie drepturile palestinienilor.
Acolo NU va fii pace niciodata pt ca NU se doreste acest lucru... Se doreste eliminarea prin orice mijl a cat mai multor palestinieni... Israelul are Mossad-ul care e renumit ca fiind super-duper... Daca e asa de "cel mai tare din parcare" de ce Mossadul NU reuseste sa infiltreze oameni in randul gruparilor extremiste si sa asasineze EXACT NUMAI EXTREMISTI fara sa faca absolut nici o victima umana din randul civililor... Pt ca nu se vrea asta - se vrea "curatzarea" Gazei de orice urma de palestinian... nu numa de extremisti... Asta e - cei care neaga si/sau inchid ochii la asemeanea tragedii stiu si ei bine ca sunt multzumutzi/satisfacutzi de asemenea actziuni de "curatzare" etnica... Cumplit!
Pt curiozitatea voastra - sunt catolica practicanta, cred in Dumnezeu si in dragostea lui Isus pt OAMENI! Asa cum m-am cutremurat citind si afland despre suferintzele evreilor in cel de-al doilea razboi mondial asa ma doare cand citesc despre Palestina, Irak, Afganistan, Somalia, etc. Poprul evreu NU este mai presus decat poporul palestinian si nici vice-versa. Sunt OAMNEI si merita sa fie tratatzi ca oameni... nu ca si "carne de tun" pt a stafisface ambitziile politice si dif interese financiare ale "mai marilor" din Israel, din US, etc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Citat:
citat din mesajul lui saphir
Israelul doar duce o actiune de aparare...si punct!!!!

Fereasca-ne DD de actiunile de aparare ale Israelului!

cind nu aveti argumente in fata dovezilor genocidurilor pe care le repetati sariti cu atacuri religioase si personale (ca suntem mindre/ri).
slava domnului ca mai sunt si oameni care nu va inghit rahatul pe care ni-l bagati pe git.

Asa-i Hannen ca ai fost impresionata pana la voma????

Stiu, cunosc opinia ta si celor asemeni tie, nici nu era nevoie sa te chinui sa tastezi.

Asta este "scuza mea" pentru ce fac israelienii, care este scuza ta pentru ce fac musulmanii, terorizand o lume intreaga?? pentru ca ei nu se limiteaza doar la israel?? Ce vina aveau cei din mumbai, sau cei care au murit in 11 septembrie??
Spune, doamna? Dar te rog...fara vome...ca imi e teama ca ma apuca si pe mine.... si nu imi permit sa vomit pe voi, ca apoi strigati...

Mergi la inceput

Lorelaim, era doar un exemplu... si atacul de la mumbai a fost facut asupra evreilor.... ca au murit si altii pe langa ei, a fost doar o intamplare, care nu a impresionat lumea...
De ce nu ies musaulmanii in strada sa protesteze impotriva terorii pe care o seamana peste tot in lume?? De ce???

Mergi la inceput