Razboi in Orientul Mijlociu?
Raspunsuri - Pagina 26
batool67 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ladyJ
Mai a naibii treaba, da de unde stii tu SIGUR cate femei s-au sinucis in numele islamului? Le contabilizezi, le treci in caiet? ca vorbesti cu ATATA siguranta incat mi se ridica parul in cap... |
Eu nu vorbeam despre femeile care s/au sinucis in numele islamului, vorbeam de femeile la care se referea Saphir.Si tu vorbesti cu atata siguranta si cu un aer de atotstiutoare incat demersurile si valurile pe care le faci ma lasa rece si imi dau certitudinea ca a dialoga cu tine este acelasi lucru cu a vorbi cu Grivei.
ladyJ spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui batool67
Eu nu vorbeam despre femeile care s/au sinucis in numele islamului, vorbeam de femeile la care se referea Saphir.Si tu vorbesti cu atata siguranta si cu un aer de atotstiutoare incat demersurile si valurile pe care le faci ma lasa rece si imi dau certitudinea ca a dialoga cu tine este acelasi lucru cu a vorbi cu Grivei. Esti ceea ce iti doresti sa fii.... |
pai sigur ca sunt sigura de ceea ce spun pentru ca e gandirea mea, sunt stapana pe creieul meu ca sa zic asa.
Si, ma bucur na, ca ma compari cu Grivei si ar trebui sa te bucuri si tu, pentru ca te asigur ca ti-ar fi foooaaarte greu sa vorbesti cu cineva care nici macar cat Grivei nu intelege..din cauza creierului spalat
saphir spune:
Lady, eu crede ca te consumi cu Batool pe nimic... e deja o cauza pierduta. Ea/el o tine pe-a ei/lui...si gata.
Pana si in mine, saphir de pe net, vede dusmanul.
Citind postarile tale, batool, simt ca daca as fi in fata ta, ai fi in stare sa musti din mine pentru a te simti mai bine.
Femeile israelience fac armata pentru a se putea apara de femei palestinience ca tine, pentru ca de astfel de femei, daca le pici in cale, nu te poti apara cu gura, "ca intre fete", ci doar cu arma.
MissParker spune:
Citat: |
citat din mesajul lui saphir Sa-ti fie de bine si la cat mai multe ....dar din pacate nu asta era subiectul discutiei, dar ai picat la fix, tot despre un era vorba, dar de alta natura :))) Saphir, Amos , Ailish si Dean pozele noastre |
Scuze, voiam sa postez la odiseea mea si n-am observat - din cauza oboselii - ca ramasesem tot la subiectul asta, pe care l-am tot citit azi.
Saphir, te rog sterge citatul meu din postarea ta, e de toata jena, imi cer iertare...
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
*********************Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!
batool67 spune:
Prefer sa am un creier spalat dar functional,decat unul care a fost lovit prin nu stiu ce medii informationale si a devenit obtuz din cauza asta. Griveiul despre care vorbesc e unul cu un IQ sub medie si care nu e capabil sa isi recunoasca nici macar stapanul....
ladyJ spune:
citat din mesajul lui saphir Lady, eu crede ca te consumi cu Batool pe nimic... e deja o cauza pierduta. Ea/el o tine pe-a ei/lui...si gata. Pana si in mine, saphir de pe net, vede dusmanul. Saphir, Amos , Ailish si Dean pozele noastre |
Stiu Saphir, da eu nu ma consum...eu stau asa si citesc si ma minunez...ce poate dom´le sa faca extremismul din oameni
Trist, foarte trist. Cel mai naspa e ca, postarile ei fac un mare defavor palestinei si ea nici macar nu-si da seama.
Sper ca nu sunt multi pe acolo care gandesc in halul asta(am spus gandesc? Scuze...)...ca daca da, adios pace in zona.
PS Batool,repet, poate intelegi: prefer cainii sau oamenii cu un IQ sub medie decat pe cei care nu mai sunt stapani pe creierele lor, pe viata lor, pe gandurile lor.
batool67 spune:
citat din mesajul lui saphir Lady, eu crede ca te consumi cu Batool pe nimic... e deja o cauza pierduta. Ea/el o tine pe-a ei/lui...si gata. Pana si in mine, saphir de pe net, vede dusmanul. Citind postarile tale, batool, simt ca daca as fi in fata ta, ai fi in stare sa musti din mine pentru a te simti mai bine. ca tine, pentru ca de astfel de femei, daca le pici in cale, nu te poti apara cu gura, "ca intre fete", ci doar cu arma. Saphir, Amos , Ailish si Dean pozele noastre |
[green]Saphir, nu mai fi tu asa sigura ca as musca din tine. Am interactionat cu israelieni si nu am mancat inca niciunul. Atata timp cat vii si sustii ca e bine ce faceti nu cred ca putem purta un dialog real.Daca ai veni in fatza mea in postura de soldat te/as trata ca pe un soldat, daca vii in vizita in Gaza esti musafirul meu si te onorez cu toata cinstea pe care o acordam musafirului. Dar daca vii cu tancul si nu cu masina personala atunci se schimba situatia Saphir. Femeile israeliene fac armata ptr a apara un pamant luat prin furt si crime de la palestinieni. Daca ne/am intalni fatza in fatza sigur nu ti/as face nimic Saphir(daca nu ai fi femeie soldat atunci te consider inamic si nu civil!!).... am discuta ca 2 femei normale.[/green]
Natasa spune:
citat din mesajul lui batool67 Prefer sa am un creer spalat dar functional,decat unul care a fost lovit prin nu stiu ce medii informationale si a devenit obtuz din cauza asta. Griveiul despre care vorbesc e unul cu un IQ sub medie si care nu e capabil sa isi recunoasca nici macar stapanul.... Esti ceea ce iti doresti sa fii.... |
Eu as prefera sa ai creier, nu creer, dar fiecare cu optiunea lui. De ce te adresezi fetelor care stau in Israel ca si cum te-ai adresa statului, ministrului Apararii sau mai stiu eu cui? Nu reusesti sa delimitezi actiunile unor idioti avizi de putere (si de o parte si de alta) de niste persoane care au ghinionul sa traiasca in zonele alea??? Nu-ti face iluzii ca vreo bucata de pamint iti da dreptul sa ucizi si asta te absolva de vina crimelor. Niste brute fara minte o iau de la calende ca sa arate ca ei au fost primii acolo si isi imagineaza ca fiecare e indreptatit sa-i arunce pe ceilalti in aer. Intre timp milioane de civili fara vina sufera, dar cui ii pasa? Important e sa arati ca ai muschii mari si creierul mic. E bine ca te poti iluziona ca atrocitaile palestiniene sint justificate pe cind cele israeliene nu. SInt niste criminali si unii si altii si violenta nu duce la altceva decit la violenta.
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui batool67
[green]Saphir, nu mai fi tu asa sigura ca as musca din tine. Am interactionat cu israelieni si nu am mancat inca niciunul. Atata timp cat vii si sustii ca e bine ce faceti nu cred ca putem purta un dialog real.Daca ai veni in fatza mea in postura de soldat te/as trata ca pe un soldat, daca vii in vizita in Gaza esti musafirul meu si te onorez cu toata cinstea pe care o acordam musafirului. Dar daca vii cu tancul si nu cu masina personala atunci se schimba situatia Saphir. Femeile israeliene soldat nu ne apara, avem tati, soti, fii, frati care sa ne apere. Daca ne/am intalni fatza in fatza sigur nu ti/as face nimic Saphir.... am discuta ca 2 femei normale.[/green] Esti ceea ce iti doresti sa fii.... |
Saphir, eu zic sa nu te-ncumeti...ca la ce mi-a fost dat sa citesc azi pe aici nu stiu zau daca ar fi cazul sa iei de buna ospitalitatea asta
Batool, minti. Nicaieri nu a sustinut Saphir ca ´´e bine ceea ce faceti´´ citat de la tine.
Off topic:
Esti fan Pinochio?
batool67 spune:
Natasa, tie nu ti se intampla sa omiti litere cand scrii in graba? Stiu si eu cum e corect.