Razboi in Orientul Mijlociu?
Raspunsuri - Pagina 23
hannen spune:
Voi nu vreti pacea, pentru ca semanati doar ura si razboi
Si ma rog de unde stii tu ce vreau eu?De unde stii tu care este opinia mea despre lucrurile care te-au oripilat pe tine?M-ai intrebat cumva si-am uitat eu???
Tu m-ai atacat urit cind ai intrat si ti-ai dat cu parerea despre Islam.Nu era vorba despre religie aici,era vorba de drama unor oameni dar tu nu te-ai putut abtine sa versi veninul tau.
Si stati linistite doamnelor,cu siguranta ca ne rugam toti pt. PACE,daca nu defilam cu aere pe forumuri si nu ne batem cu caramida in piept,nu inseamna ca nu o facem.
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hannen Voi nu vreti pacea, pentru ca semanati doar ura si razboi Si ma rog de unde stii tu ce vreau eu?De unde stii tu care este opinia mea despre lucrurile care te-au oripilat pe tine?M-ai intrebat cumva si-am uitat eu??? Tu m-ai atacat urit cind ai intrat si ti-ai dat cu parerea despre Islam.Nu era vorba despre religie aici,era vorba de drama unor oameni dar tu nu te-ai putut abtine sa versi veninul tau. Si stati linistite doamnelor,cu siguranta ca ne rugam toti pt. PACE,daca nu defilam cu aere pe forumuri si nu ne batem cu caramida in piept,nu inseamna ca nu o facem. Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades |
Lasa mey Hannen nu te mai preface. Opinia ta ai scris-o de ´´n´´ ori.
Vrei sa ti-o reamintesc?
Citatt din Hannen, cea care doreste defapt PACEA dar nu spune asta, o tine pentru ea:
´´hehe,solutia mea e imposibil de aplicat dar un inceput ar fi ca Israelul sa se care din teritoriile lor,din ce le-a mai ramas ,sa opreasca terorismul(pt. ca ceea ce fac ei este adevaratul terorism) ceea ce e foarte dificil avind in vedere suportul si aplaudacii...´´
Hai sa-ti spun acum si parerea mea, raportata la pace.
Solutia ar fi ca, hamasul sa nu mai trimita rachete printre civilii israelieni,lovind gradinite sau case, Iranul sa nu mai bage zanzanie intre palestinieni si israelieni, gruparile extremiste sa fie indepartate(nu ma intreba cum ca nu-s militar), granitele sa fie bine determinate, sa se infiinteze LEGAL statul Palestina(nerecunoscut actualmente ca stat)..si ma mai gandesc, da astea sunt deocamdata aspecte importante.
Trebuie sa intelegi ca Israelul nu ´´se va cara´´ de acolo, pentru ca Israelul EXISTA acolo.Faptul fiind acesta, trebuie sa se ajunga la un compromis de ambele parti si sa se gaseasca o cale de a vietui ca vecini.
Gaza a fost sub Israelieni, care au cedat-o mai apoi sperand la PACE.
Au sperat degeaba.Totul bine si frumos pana s-a trezit hamasul sa se instaleze in zona si sa preia controlul ´´militar´´.
batool67 spune:
Domnilor si doamnelor, va doresc aberare placuta pe acest topic, am citit ce ati scris pana acum si am realizat ca nu stiti ce vorbiti cei mai multi dintre voi, aveti pareri clar anti islamice si anti arabe. Va doresc sa traiti intr/o zi experienta ocupatiei israeliene, sa dea Dumnezeu sa ajungeti sa traiti in teritorii, sa stati zi si noapte in bombardamente si stress, sa simtiti razboiul pe propria piele si sa va vad atunci. Pana cand veti trai experienta conflictului pe propria piele nu pot decat sa va doresc spor la batut campii pe DC. Spor la aruncat cu venin in palestinieni.
,, Oricine sustine ocupatia israeliana in Palestina este la fel de vinovat ca si Israelul insusi.... si merita sa fie pedepsit de tribunalele internationale la fel ca si cei care pun in practica atrocitatile in Palestina....,,
batool67 spune:
Aseara un palestinian a declarat urmatoarele la un post tv:
[size=2[green]]"Ma rog la Allah ca fiecare musulman din lumea asta sa ne aiba pe fiecare dintre noi pe constiinta sa, pentru ca tace la ce ni se intampla noua, pentru ca ramane indiferent, nepasator la crimele israelienilor." Asta e un mesaj pentru noi, pentru tine, pentru mine, pentru el, pentru ea, pentru fiecare dintre noi!,,
E acelasi ca si mesajul meu care a iritat moderatorii DC care nici pana la aceasta ora nu au avut decenta de a/mi anula sanctiunea. Dar mi/o asum si acest lucru nu ma va opri sa va spun adevarul despre drama Palestinei, despre drama unui poporului greu incercat si careia comunitatea internationala i/a intors spatele!!! [/green] [/size=2]
batool67 spune:
Si daca vorbele mele si ale lui Hannen nu au reusit sa va convinga speram ca macar aceste imagini sa ajunga la mintile si sufletele voastre.
Imagini cutremuratoare din Gaza......
http://desertpeace.wordpress.com/2008/12/3...have-names-too/
ab5174 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui batool67 Domnilor si doamnelor, va doresc aberare placuta pe acest topic, am citit ce ati scris pana acum si am realizat ca nu stiti ce vorbiti cei mai multi dintre voi, aveti pareri clar anti islamice si anti arabe. Va doresc sa traiti intr/o zi experienta ocupatiei israeliene, sa dea Dumnezeu sa ajungeti sa traiti in teritorii, sa stati zi si noapte in bombardamente si stress, sa simtiti razboiul pe propria piele si sa va vad atunci. Pana cand veti trai experienta conflictului pe propria piele nu pot decat sa va doresc spor la batut campii pe DC. Spor la aruncat cu venin in palestinieni. ,, Oricine sustine ocupatia israeliana in Palestina este la fel de vinovat ca si Israelul insusi.... si merita sa fie pedepsit de tribunalele internationale la fel ca si cei care pun in practica atrocitatile in Palestina....,, Esti ceea ce iti doresti sa fii.... |
Cita rautate .......Chiar exista astfel de oamneni ?
batool67 spune:
Copii palestinei....maturizati prea devreme
http://www.youtube.com/watch?v=iBitHIeiMc8
ladyJ spune:
Sper ca link-urile postate de Batool sa fie vizionate SI DE EXTREMISTII hamas(si nu numai).Poate le-o merge si lor la suflet..
Multumim de urari Batool. Eu iti doresc liniste si pace, sa nu mai ai parte niciodata de nelinisti.
Fiecare dupa sufletul sau.
PS nu stiam ca tu si hannen incercati sa convingeti pe cineva de ceva..credeam ca doar ne expunem parerile, scuze ca nu m-am prins mai devreme.
batool67 spune:
Gaza in timp de pace.... sau despre Palestina altfel....sau si palestinienii zambesc.
http://www.youtube.com/watch?v=ewMEL8HLd2E