Razboi in Orientul Mijlociu?

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns batool67 spune:

[

[size=2]Ma bucur LADY ca am reusit sa iti aduc zambetul pe fatza. Si am realizat ca de fapt unii nu prea inteleg mesajele care se posteaza aici. Tinand cont de acest lucru mai postez odata mesajul care ti-a inveselit ziua, ultima zi din an. Esti iertata ptr ca azi e 31 dec si trebuie sa dam dovada de intelegere fata de anumite comportamente si stiluri de gandire care nu au nimic in comun cu obiectivitate si logica. Anul nou este de vina, nu tu.... nu-i asa? Numai bine...[/size=2]

Oricine apara si aproba actiunile armatei israeliene ESTE imoral si inconstient!! Oricine sustine genocidul israelian este la fel de vinovat precum cei care bombardeaza Palestina si ar merita sa fie pedepsiti cu inchisoare la fel ca si faptasii!!!

[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

Batool67, aberezi cu gratie: HAMAS-ul a invins FATAH-ul in alegeri nu doar prin propaganda normala; unde stiau ca exista partizani FATAH intervenea teroarea; stiu asta de la palestinieni care din cauza amenintarilor lor prefera sa stea in Romania; palestinieni musulmani, care nu-i iubesc nicicum pe evrei.
Oricum, nu coteaza ce simpatii avem noi, Israelul nu dispare fiindca este prea puternic; a dovedit-o de 8 ori, cel putin:

Razboiul arabo-israelian din 1948
Razboiul Suezului
Razboiul de sase zile
Razboiul din 1970
Razboiul de Yom Kippur
Razboiul din Liban din 1982
Razboiul din Golf
Intifada al-Aqsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui batool67

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Batool, esti cea mai amuzanta si dragalasa prezenta de pana acum.

Postul tau imi aduce aminte de un papagal, pasare adorabila, care nu stia sa spuna decat aceleasi lucruri, again and again.La inceput ma amuza, apoi ma plictisea, apoi l-am acuzat de probleme la ´´mansarda´´ bietul papagal,ca nu se mai intrezarea nico evolutie.
Acum imi pare rau ca l-am acuzat asa, nu era vina lui ci a celor care l-au invatat DOAR cateva cuvinte

pentru ca mi-ai amintit de COCO.

[size=2]Ma bucur ca am reusit sa iti aduc zambetul pe fatza. Si am realizat ca de fapt unii nu prea inteleg mesajele care se posteaza aici. Tinand cont de acest lucru mai postez odata mesajul care ti-a inveselit ziua, ultima zi din an. Esti iertata ptr ca azi e 31 dec si trebuie sa dam dovada de intelegere fata de anumite comportamente si stiluri de gandire care nu au nimic in comun cu obiectivitate si logica. Anul nou este de vina, nu tu.... nu-i asa? Numai bine...[/size=2]

Oricine apara si aproba actiunile armatei israeliene ESTE imoral si inconstient!! Oricine sustine genocidul israelian este la fel de vinovat precum cei care bombardeaza Palestina si ar merita sa fie pedepsiti cu inchisoare la fel ca si faptasii!!!

Scuze de off topic.

Esti ceea ce iti doresti sa fii....

Ah, nu m-ai inteles. Papagalul cel adorabil de care-ti povesteam, m-a amuzat exact 3 minute.Era mai mult o grimasa ..apoi stii, compatimirea si alea alea.

Ai dreptate cu ´´incercarea de a intelege´´. Incerc din rasputeri sa inteleg mesajele propagandistice,care nu au nimic in comun cu logica, nu promit ca voi reusi, da incerc.

Nu am obiceiul de a rade de oamenii slabi(cu duhul)..asta asa ca sa stii mai multe despre mine, o info total off topic
Nici de bietii papagali nu imi permit sa mai rad deci iti dai seama..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Io zic mai timid ashea...ca noi astia de locuim in tari arabe avem ocazia sa auzim si alte laturi ale problemei...daca asta se numeste indoctrinare..apoi ce sa zic....
Si pt ca tot is ei ashea teroristi..nu li se acorda nici macar un armistitiu de 2 zile, timp in care sa poata primi ajutor din afara..
Intre timp apare un nenea la Al Jazeera TV (postul TV in limba engleza) care ne zice ca Israelul nu va inceta bombardamentul pana nu vor gasi o solutie definitiva si nu un "miraj"...care o fi aia solutia definitiva cred ca se vede..numarul mortilor si al ranitilor creste in fiecare zi.

Pearl

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui batool67

Cred ca exagerezi. Oricum, daca asta-i modul tau de a-ti face cunoscuta parerea, nu ma sfiesc sa-ti spun ca suna cam...terorist. Daca tu crezi ca merit puscaria pentru ca am alta idee decat tine, n-ai vrea sa pleci la cei care au aceleasi idei cu tine si, deci, nu te contrazic?

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Lasa Rufus...inca nu ai vazut nimic. Abia de acum incepe avalansa, blestemele...
E cam atac la persoana mesajul asta care se tot repeta si il voi raporta.
Chit ca repetitia bolnavicioasa imi aminteste de papagalul meu

Blestemele, insultele, atacul la persoana sunt mijooace pe care nu la folosesc ca instrument de comunicare scrisa sau vebala. Raporteaza mesajul si aminteste/ti de papagalul tau sau de orice alta pasare vrei, nu ma priveste. Mai bine controleza/ti tu limbajul si informeaza/te cand te bagi sa postezi ceva. Mesajul meu se vrea unul pro-palestinian si il repet ptr ca vreau sa spun lumii ca nu e normal sa sustii genocidul!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui pearl84

Io zic mai timid ashea...ca noi astia de locuim in tari arabe avem ocazia sa auzim si alte laturi ale problemei...

Pai asta nu-i bai...chiar e interesant ce spuneti...
Dar pana la puscarie, etc...,ca nu ma prea fastacesc sa raspund. Si nici nu sunt impresionat.
In alta ordine de idei, cred ca putem vorbi de propaganda din toate directiile, tocmai de aceea parerile mai...avantate sunt clar suspectate de propaganda. Sau de preluare a ei. Intelegi?

Mergi la inceput

Ptr LADYJ

Oricine apara si aproba actiunile armatei israeliene ESTE imoral si inconstient!! Oricine sustine genocidul israelian este la fel de vinovat precum cei care bombardeaza Palestina si ar merita sa fie pedepsiti cu inchisoare la fel ca si faptasii!!
!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Batool,da Israelul e vinovat de genocid,in aceeasi masura cum si HAMAS-ul este vinovat de genocid,in randurile propriilor semeni in primul rad!Pana nu lasa de la ei cele 2 parti si se aseaza la masa negocierilor nu se va rezolva nimic!Eu sa fiu in locul palestinienilor as trage la raspundere guvernul meu,ce face el sa ma ajute,cum imi asigura el securitatea,bunastarea?Stiu,istoria bat-o Dumnezeu,dar ei nu integ ca Israelul nu va pleca d'acolo niciodata???Si decat sa ne omoram,sa n-avem ce manca,sa traim in mizerie,acceptam situatia si incercam sa mergem mai departe!
Si tarile arabe,daca sunt de acord cu actiunile HAMAS de ce nu ii sustin,pe fata nu pe la colturi,cu rachete si arme!De ce nu ajuta po****tia Palestinei,de ce organizatiile caritabile musulmane nu strang fonduri pentru cei asupriti?Si chiar si organizatiile crestine,in Gaza sunt si crestini,nu numai musulmani palestininieni!
Batool,nici nu-mi pot inchipui ce-i in sufletul tau acum,sa dea Dumnezeu ca fetele tale sa fie bine,sa nu li se intample nimic rau!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui pearl84

Io zic mai timid ashea...ca noi astia de locuim in tari arabe avem ocazia sa auzim si alte laturi ale problemei...

Pai asta nu-i bai...chiar e interesant ce spuneti...
Dar pana la puscarie, etc...,ca nu ma prea fastacesc sa raspund. Si nici nu sunt impresionat.
In alta ordine de idei, cred ca putem vorbi de propaganda din toate directiile, tocmai de aceea parerile mai...avantate sunt clar suspectate de propaganda. Sau de preluare a ei. Intelegi?

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Valentina,degeaba se string ajutoare,ele nu intra in gaza.Ghici de ce!
E exact pe dos,cel care se plinge ca nu este lasat in pace,este de fapt cel care nu-i lasa in pace pe ceilalti.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput