Nu mai trece diareea:((
Raspunsuri - Pagina 6
ioanaiub spune:
Nikole, multa sanatate si un
pentru Albastrel
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
angipangi spune:
si noi am trecut pana zilele trecute prin asa ceva si tot un virs ni sa spus.
i/am dat mar copt,si mncare de bebelasi dar ce contine orez si ceai de afine,menta,musetel
de cate ori ii dadeam lapte o lua de la capat cu vomitatul si diaree asa ca am renuntat la lapte
acum are doua zile de cand ii dau din nou lapte dar nu mai mult de doua sticle si u a mai vomitat iar kk este tare acum
sanatate
teodora
de angi pangi
28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora
nikole spune:
Am revenit cu vesti:Kevin si-a mai revenit, mananca bine, cere de mancare tot timpul, insa are inca diaree.
In schimb, cumnata-mea, care mai sta cu kevin cand merg eu la munca(asta insemnand cam 8 ore, cateva zile pe sapt.) a ajuns dimineata la perfuzii dupa o noapte de varsaturi, diaree si febra.
I-a urmat frate-su, adik sotul,care a bolit efectiv doua zile, abia vorbea, i-a fost f rau.
Si ca sa fie lista completa, mai nainte a ajuns si sotul cumnatei de la munca , vai de el, abia se tinea pe picioare cu diaree si varsaturi.
Asta e...stau totusi si realizez ca astia micii, sunt muuuuuuuult mai rezistenti in fata bolii decat noi, adultii.
Kevin dupa o noapte de varsaturi si diaree, dimineata cand l-am dus la spitalul de copii, fugea pe acolo dintr-o parte in alta, nu avea stare, nu stia ce sa mai faca sa atraga atentia

Va dorim sanatate cu carul, si va multumim ptr cuvintele de incurajare si sfaturi
Sper sa nu mai revin vreodata asupra subiectului![]()
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
ile77 spune:
NIKOLE, vezi sa nu fi fost gastric flu(nu stiu cum se numeste in ro).
Aici a fost nebunie in luna decembrie.
Pe fie-mea a apucat-o pe 31 noaptea si abia dupa 4 zile si-a revnit.
Nu e un virus periculos, insa se ia cu usurinta de la unul la altul.
Scuze ca vin la sf de subiect,dar acum am vazut.
Si aceleasi simptome le-a avut si vivian.Eu nu l-am facut niciodata, insa il face sotul mereu si el saracu, dupa vivian.Ca ea vine de la gradi cu tot felul de ciudatenii.
Multa sanatate.
Ile, mami de Vivian (07.03.2006) si
11+
http://good-times.webshots.com/album/568512292eJLims
andicu spune:
Nikole, tot citind din urma , am dat de subiectul tau.
Imi pare tare rau ca ai avut de tras asa cu Albastrel! ma doare sufletul sa-mi inchipui ce s-a chinuit puiul! sper ca acum sunteti bine!!!
La cum ai povestit cred ca a fost o enteroviroza! astea se iau din aer, ca si virozele respiratorii numai ca sunt la stomac! si in tara, in Constanta a fost o epidemie asta vara, noi am scapat, dar am auzit multi cu manifestari asemanatoare.
La noi se prescriu saruri de rehidratare orala, in primul rand, pe langa ceaiuri multe ( de menta, de pref.), regim strict si tratament medicamentos.
Mi-e dor sa mai scrii pe la Scutece de voi . V-am vazut pozele, sunteti ca de obicei, superbi!!! 
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Sarbatorile de Iarna 2008/2009
, Filip la 1anAsa cresc
nma spune:
Nikole si mie imi e dor de voi. Poate iti faci timp si mai treci pe la scutece.
Enteroviroza a avut si Andra si ne-am chinuit vreo 10 zile. a trecut pana la urma, acum e ok. Sanatate multa.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
danielatt spune:
Am avut si noi asa ceva in vara. Ne-am chinuit cam 2 luni cu diareea si nu trecea cu nici un fel de regim si/sau furazolidon.Din pacatae am anjus la spital. La coproculturi a iesit enterocolita iar din spital am iesit cu Salmonel..habar nu am cum..
Sfatul meu este sa-i faci urgent o coprocultura si sa vezi exact ce se intampla. Daca-i faci si o antibiograma, o sa ai solutia.
Nu mai amana. Fiecare zi fara un tratament adecvat, poate conduce la o evolutie a virusului, nefavorabila, binenteles.
elena123456 spune:
Incerca sa-i dai zilnic suc de morcov, pentru detalii vezi link
http://www.terapii-naturiste.com/plante/legume/morcov.htm
Succes
adrianafedorca spune:
sunt disperata....am stat 10 zile in spital cu cezar pt pneumonie si and sa plecam acasa a facut diareea ,voma si febra ...ne-au tinut acolo pana si-a revenit saracutul n-a mancat nimic 3 zile decat perfuzii
in afara de hidrasec, debrdat, smecta nu aveau ce sa-i dea, dr zis ca pana nu iese virusul din el nu are ce sa-i faca decat sa-l hidrateze,,, in fine a scapat am venit acasa vineri si aseara m-a luat din somn si pe mine diaree si voma....sunt disperata ca sunt si insarcinata in 17 s si tare mi-e frica sa nu-l afecteze si pe bebe din burtica...aseara aveam 67kg acum am 64kg
am vazut ca afinele sunt bune si ca fac minuni , aveti idee unde gasesc eu acum afine in romania, congelate...proaspete?????????
daca ati vazut pe undeva va rog sa-mi spuneti
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
17+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
intre timp a gasit sotul la un supermarket in dorbanti, proaspete, dupa prima caserola mancata la jumatate de ora parca eram ca noua
deci afinele fac minuni la diaree
o sa mai caut si o sa pun si eu la congelator
iar la vara o sa cumpar din astea romanesti si o sa pun cateva pungi sa le am pt probleme de genul asta
si sanatate la toata lumea
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
17+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler