NU VOM MAI BENEFICIA DE 85%???

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

de ce ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaiub

in concluzie: toata lumea e multumita

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

eii .. nu chiar .. dar avand in vedere ca nu s-a beneficiat niciodata de astia 85% .. e acceptabil si asa ..

ce sa mai spun ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

deci nu a fost niciodata 85% si e mai mult decat era.
pe de alta parte lumea trambiteaza ca nu face copii pt bani sau indemnizatii

pardon, am incercat si eu sa inteleg..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Cum spuneam...indiferent ce se va intampla un anumit procent tot nu va fi multumit...sirimie, probabil tu esti una din mamicile cu venit mult mai mare si ti-ai fi dorit sa stai totusi acasa cu puiul tau, (daca nu se plafona) nu-i asa? Daca este asa, eu una te intelg...dar asta am mai spus!!! Ce sa zic....pana la urma pentru o parte din noi e bine, pentru alta nu...si da, topicul merge catre END (HAPPY SAU NU!)
VA DORESC TOATE CELE BUNE SI NE "CITIM" LA ALTE TOPICURI!

Oana si Cati mica (1 an si 4 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

stiti cumva este din brut sau din net?

MIRELA mami de andreas nazdravan si graviduta 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Mai, mult, putin...e de discutat, fiecare cu parerea lui. Dar taman am vazut-o pe Alexandra Stoicescu care spunea ca, evident, femeile de cariera o sa stea acum sa cugete mai adanc daca o sa faca sau nu copii...iar Mandruta, patetic, concluziona ca guvernul le incurajeaza pe mamele neinstruite, plafonate, needucate...
In tot acest timp, reporterii in teren faceau socoteala ca un copil se creste cu cel putin 2000lei/luna, asa ca sa-i primeasca de la guvern.
Mamicilor, multumite de lege sau nu, voi credeti ca astia sunt intregi la minte?

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Mai, mult, putin...e de discutat, fiecare cu parerea lui. Dar taman am vazut-o pe Alexandra Stoicescu care spunea ca, evident, femeile de cariera o sa stea acum sa cugete mai adanc daca o sa faca sau nu copii...iar Mandruta, patetic, concluziona ca guvernul le incurajeaza pe mamele neinstruite, plafonate, needucate...
In tot acest timp, reporterii in teren faceau socoteala ca un copil se creste cu cel putin 2000lei/luna, asa ca sa-i primeasca de la guvern.
Mamicilor, multumite de lege sau nu, voi credeti ca astia sunt intregi la minte?

Nu, nu mi se pare (ca sunt intregi la minte adica). Plus ca in toata discutia asta au aparut niste jigniri grave, fara nici o acoperire, de ambele parti
Nivelul de educatie, cultura etc nu se reflecta in bani

Anca 24+ & Manu 02.06.2007

www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Nu, nu sintintregi la minte....
Ce m-a deranjat pe mine cel mai tare azi, in declaratia dlui Boc, a fost stilul in care a lasat sa se subinteleaga ca de fapt mamele....pretind un fel de pomana de la restul contribuabililor. Asta a fost sentimentul meu ascultindu-i "conferinta de presa" la care a refuzat sa raspunda la intrebarile jurnalistilor.
Nu, nu cred ca legea le stimuleaza pe mamele neinstruite sa faca copii. Cred insa ca plafonarea a fost o decizie...meschina. Un fel de "acum ne facem ca ne mincam de sub unghii". Si am mai spus-o, nu sint nici pe departe atinsa de chestia cu plafonul...

Nu stiu daca am retinut corect cifra de 180.000 femei care beneficiaza in acest moment de indemnizatie?

if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Eu vreau sa zic doar atat: ideea lui Ham, cea referitoare la eliminarea indemizatiilor si aplicarea unei reduceri la taxe si impozie este foarte buna.

Este trist ca se nasc copii preponderent in mediile needucate, dar mai mult decat atat, anti-sociale.Pentru ca, copiii de azi sunt viitorul de maine, vorba cantecului.
E ok sa se incurajeze natalitatea, dar n-ar fi rau sa se incurajeze la scara generala asa..nu doar in suburbii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Tocmai ce am vb cu o mamica din categioria celor care "vor fi plafonate" adica cu un salariu mareee... iata ca se confirma ceea ce s-a zis de mai multe ori la acest topic...la un salariu asa mare cum are ea nu isi permite sa-si lase postul "in aer" doi ani pentru ca isi ca pierde in final pozitia si deci si salariul. Ca atare, se va intoarce dupa 6 luni la birou si nici daca s-ar fi votat altfel decat plafonare tot asta ar fi facut!!! Domnul Mandruta are salariul atat de mare incat nu-i pasa daca nevasta-sa mai face inca unul sau doi copii pentru ca nu are nevoie de indemnizatia de la stat sa-i cresca.Cat despre domnisoara Stoicescu...e inca domnisoara (si multi cunosc si de ce nu se marita!!!!) asa ca nu are habar cum si ce inseamna un copil....pacatul este ca uite asa se manipuleaza po****tia...ei ar trebui sa fie, conform meseriei de prezentator, niste trasmitatori de stiri, nu niste comentatori...dar la noi se face inca presa pe genunchi, chiar daca unii sunt si profesori pe la facultati si predau ceea ce ei nu respecta!!!!(pe sistemul "fa ce zice popa nu ce face popa!!!)

Oana si Cati mica (1 an si 4 luni)

Mergi la inceput