Ajutoarele lui Mos Craciun ( 4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Mai e o factura de Cora din 19.12, nu mai stiu exact suma, parca 135RON (ne confirma Teo, factura e la ea) si factura de azi de la Cora, aprox 300RON (e in masina, confirm mai tarziu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Bumbacel, factura Cora si real pe care mi le-a dat Teodora sunt scanate si trecute pe prima pagina. Sunt din 19.12. Mai are inca una ?
am aflat de ce nu ieseam pe sumele scoase din cont. Fiindca la fiecare depunere banca a luat comision. si socoteam de o mie de ori si nu-mi dadea totalul. .Asadar, sumele trecute cu rosu sunt cele trimise in cont. La fiecare depunere, indiferent de suma, comisionul e 3 ron. iata ca va sunt datoare niste bani .

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Bumbacel si Aka, mult succes in actiunea de astazi !

Kover, esti un Ajutor de nadejde , multe si poate data viitoare o sa fiti mai multe .

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RazaDeSoare spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaangy

raza de soare eu sunt din vrancea mai precis focsani si te pot ajuta cu cea mai mare placere....as fi vrut si eu sa particip la campania care a fost insa nu am avut posibilitati.As fi bucuroasa sa pot face pe cineva fericit,mai ales batranei.dk vrei putem lua legatura si a vorbim

Mihaangy,multumesc.Cum sa fac sa iti trimit niste banuti?Eu pana maine mai sunt in bucuresti,insa maine dimineata pot merge la posta,am nevoie de datele tale.Adresa mea de email este kristal0807@yahoo.com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nu stiu ce imi tot dati voi, dar in curand cred ca ma imbogatiti. Mi-a scris si Alinkav, si ea voia sa mai dea bani, eu zic sa vedem cat e platit in plus si impartim dupa aceea.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Rox, eu cand am golit contul, nu intelegeam de am mai putini bani decat socotisem, pai simplu tinand cont de comisioanele bancare.Asadar, am zis ca va dau eu diferenta care reprezinta comisionul bancar, dar intai de toate sa punem cap la cap facturile.
Sa stii ca imi pare foarte rau ca n-am putut merge si eu azi cu voi, sau in locul vostru.Ati alergat mult zilele astea, peste tot.

Filme Ghighi

Mergi la inceput

Lasa mai bine, sa va faceti voi bine. Eu m-am delectat azi cu baietii cuminti si frumosi ai lui Bumbacel. Sunt curioasa cum a fost in seara asta, poate o sun mai tarziu.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Ne-am intors de la Sp.Nasta. Totul a decurs foarte bine, din pacate nu mai erau toti copilasii acolo, am gasit numai 5. Restul pachetelor le-am lasat asistentei sefe sa le imparta dupa sarbatori cand se intorc ceilalti.
In pachete am pus si niste pungute cu biscuiti pe care le-a adus aka.
I-am dat Andreei de la fundatie numarul de telefon al doamnei doctor Mihailescu, dansa era de garda, pentru o eventuala colaborare intre spital si fundatie.
Am stat putin de vorba cu doamna doctor care ne-a spus ca oricand sunt binevenite pachetele pentru copii, pampersi pe care asistentele ii vor depozita si ii vor utiliza in momentul in care vin copii ce au nevoie, produse cosmetice, fructe. Mai putin ciocolata, sunt prea mici pentru ciocolata/cacao.
Una peste alta cei mici s-au bucurat foarte mult de pachetele, mai ales de jucarii. A meritat efortul!
Cam atat. A facut aka ceva poze, poate o sa le posteze ea mai tarziu.

Multumesc aka pentru participare

Roxana, am si de la aka 40RON,sa-i punem si pe ei la calcule. papanash s-o treci si pe aka pe prima pagina cu floricica .

Mergi la inceput

Aka, Bumbacel multumim pentru eforturile depuse si pentru actiunea de astazi.

Se pare ca pampers sunt oricand bine veniti, poate ne mobilizam sa ducem lunar cate 3-4 pachete.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

bumbacel, Rox, aka

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Mergi la inceput