Ajutoarele lui Mos Craciun ( 3 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Papanashule, ma faci sa rosesc toata.
Poezie nu mi-a mai facut nimeni niciodata. Multumesc!!!

Mergi la inceput

Sunt de aceeasi parere cu Teo. Dar parca si bananele se strica usor. Poate sa luam putin mai verzi? Dar mere nu-s bune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Teo, cum sa ma supar ? de-aia suntem aici, sa ne sfatuim . dpdv curatat nu e problema, la centrul 4 copiii merg impreuna cu parintii acasa dupa serbare. Si ar fi fost ceva ce nu-si permit ei sa cumpere.
sau niste cozonaci panetone , zic si eu, mai dati idei.
Chiar, sa vedem cum stam cu banii. Eu aveam vreo 9 milioane, nu stiu cat ati cheltuit din ei ca sa ne facem planuri.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Am cheltuit 140 din ei, plus banii dati de Rox pe carti, in jur de 100 cred.
Eu ma refeream la fructele pentru Budimex.

Mergi la inceput

Bumbacel, stai sa apara Bikmaria,sa vezi ce cronica in versuri ne face .
Baiatul meu tuseste mai tare decat dimineata, n-am fost la medic fiindca l-am doctoricit cu ce-am avut in casa ( sinupret si nurofen).
Maine dimineata e musai sa vin la serbare, am de adus pachetul de la Nana si banii din cont. Plus de asta, imi face deosebita placere sa-i cunosc pe pici. Am facut un aranjament sa-l duc pe Andrei la nasa lui ( care-i operata de cateva zile-dar alta varianta nu am) ,sa dau o fuga la serbare si apoi mergem la doctor.
Teo, prima varianta cu Budimexul era pentru saptamana viitoare, luni sau marti dupa-amiaza. Ma gandeam sa nu va incurce pachetele,sunt destul de voluminoase.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

Mergi la inceput

Iar la viitoarea operatiune propun ca sa stam pe rand cu 2,3 copii si mamicile lor sa mearga linistite la cumparaturi sau impachetat.

Filme Ghighi

Mergi la inceput

bune si merele, cum sa nu ! cum mai Bumbacel 140,pai n-ai luat si trenunguri si altele ?

Filme Ghighi

Mergi la inceput

Ba da, dar am avut 670RON de la fete, mi-au dat ieri cand am impachetat pentru centru(am scris in mesajele trecute cine cat mi-a dat).
Totalul de azi a fost 811,98RON (670+141,98).Am toate bonurile, ti le dau maine cand ne intalnim. E ok?
Daca mai iau asta seara ceva pun de la mine si vedem maine.

Mergi la inceput

Cecilia, ma gandeam , directoarea de acolo a fost draguta si amabila si ne-a lasat sala , daca tu crezi ca e ok sa-i facem un cadou un panetone si o sticla de vin, ca merita. Dar tu stii mai bine daca este cazul.

Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara, nu am o seara prea buna asa ca nu zabovesc mult. Astept lista cu copiii de la Budimex, insa o va primi si Pananash si o va posta ea daca nu apuc eu.

Cecilia, multumim din suflet pentru ca ai gasit locatia si multumim celor de acolo.

Papanash, si eu am pozele de ieri, cum ti le trimit? Te rog da-mi un PM cu adresa de mail. Este cea de yahoo?

Bumbacel, si de mii de ori. Mai mult nu mai am cuvinte sa spun. Maine am o sedinta la care ma bate gandul sa nu particip si sa vin sa te ajut. Dar nu promit nimic deocamdata.

Chiar asa, cine o ajuta maine pe Bumbacel?

Legat de cumparaturi, inteleg ca bietii copii nu au sanse multe sa manance fructe exotice, dar cred ca s-ar bucura sa primeasca orice si de aceea mai bine ca banii sa fie mai eficient utilizati in fructe obisnuite (sigur bananele i-ar bucura, si tinute in portbagaj nu cred ca se strica), dulciuri si hainute.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput