Mamici martie-aprilie 2004 (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

si mie de trei zile mi-au cam revenit starile de greata si nu mai imi trec daca mananc. am patit-o ciar dupa masa sau in timpul mesei, era sa . iar aseara m-am umflat ca un butoias. si asta dupa o pauza de 2 saptamani cand m-am sitit normal. si noi ziceam ca am scapat.

casa de piatra inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neatza mamici cu burici. Mie din fericire a inceput sa-mi fie mult mai bine ca pana acum. Starile de greata sunt din ce in ce mai rare, si pot sa mananc aproape orice. Dar burtica mea e din ce ince mai mare si mai evidenta, parca prea mare pentru nici 3 luni cat are bebelusul. Mi-e teama sa nu fie cumva gemeni, ca pe vremea cand eram mica si nestiutoare in ale sarcinii, imi doream enorm de mult gemeni, si spuneam la toata lumea ca eu cand o sa fac copii o sa fac 2 odata, sa scap din prima. Si tare mi-e ca acum sa nu se adevreasca dorintele mele din copilarie (desi ma ingrozezc numai la ideea de a creste un bb, daramite 2), mai ales ca si-n familia mea si-n familia lui au fost gemeni si sunt sanse mari ca si noi sa avem la randul nostru.

Am primit si o veste buna de dimineata, "cumnata" mea a fost la control, e in 7 saptamani si 2 zile si poate sa pastreze , n-a fost afectat de medicamentele pe care le-a luat, era prea mic. A avut intr-adevar o dereglare de ciclu, si ovulatia a fost mult mai tarziu ca de obicei, si la momentul cand si-a facut primul test si control nu era gravida. Asa ca la anu' prin primavara, bb al meu o sa aiba deja 2 verisori sau verisoare de-o varsta apropiata.

Chiar, cine ma lumineaza si pe mine, ca's in ceata, eu acum ce sunt, tinand cont ca's divortata? doamna sau domisoara? Ca acum cateva zile m-a luat un client la telefon, care nu ma cunoastea, si omu cu bune intentii, sa nu faca vreo gafa, a intrebat "Doamna sau Domnisoara Adriana ....?" Si in momentul ala n-am stiut ce sa-i raspund.

Mergi la inceput

Dupa ce-am citit zeci de mesaje despre doctori pe forum, am zis sa-mi incerc norocul la Badiu la Municipal. Am sunat acum cateva minute la clinica Unirea, unde are 2 zile de consultatii, sa-mi fac si eu ca tot omul o programare, si....SURPRIZA....abia in data de 7 octombie e primul loc liber in agenda lui .
Asa ca de ce mi-era teama (doctor super ocupat, la care se ajunge greu), n-am scapat......
Iar o iau de la capat cu cautarile medicului la care sa nasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denis spune:

Mickky, eu, poate am mai spus pe aici pe forum, sunt la dr Badiu la Municipal. Poate la Centrul M.Unirea e aglomerat, el acolo merge dupa ce termina la Spital. Dar de ce nu mergi tu, pur si simplu la Municipal. Uite eu chiar maine vreau sa ma duc la el cu analizele. Daca mergi la Sp nu-ti trebuie nici o programare. E drept ca prima data trebui sa platesti consultatia vreo 200 mii dar aici, isi face timp sa consulte toate pacientel (chiar daca trebui sa astepti uneori dupa el pana turbezi - adica pana iese din operatii). Daca vrei potzi sa-mi dai un mesaj privat sau sa ma contactezi pe Mesenger si putem vorbi. poate iti dau si tel lui.

denisa

Mergi la inceput

Denis, mersic pentru sfaturi, dar deja mi-am facut programare la Radoi maine.
De fapt Radoi era prima mea optiune, chiar daca despre Badiu auzisem mult mai multe lucruri bune pe forum. Numai ca am zis sa incerc si la Badiu, poate cine stie, n-o fi chiar atat de aglomerat pe cat pare.
Din pacate programul meu de lucru este de la 9.30 la 18.30, deci nu prea am cum sa stau prin spital si sa astept dupa el "pana turbez". Plus ca mie imi place mai mult siguranta, stiu ca am programare la ora X, pai imi rezolv treburile in asa fel incat sa fiu sigura ca la ora respectiva pot sa fiu acolo, mai ales ca jobul nu-mi permite un program prea lejer.
Oricum, ma duc sa vad ce si cum e cu radoi maine, si daca n-o sa imi convina de el, poate o sa incerc din nou la Badiu, dar de data asta la Spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machetuza spune:

dragi burtici,
de vreo 4-5 zile au reaparut greturile...; chiar daca mananc bine, tot nu-mi trece...

malina:eu am sa stau cu bb perioada maxima, pt ca nu am parintii langa mine - ai mei stau in Zalau, iar cu soacra nu ma inteleg (e mama vitrega pt sotul meu si nu ne suporta pe nici unul). asta e un motiv. altul ar fi ca fac ISE-ul la FR si voi avea posibilitatea sa-mi iau examenele mai usor. m-am gandit sa-mi chem mama - chiar daca e si ea vitrega, ne intelegem bine si as avea incredere in ea - pe perioada sesiunilor, sa stea cu . un alt motiv ar fi ca dupa noul mod de calcul al indemnizatiei pt cresterea copilului, ce intra in vigoare la 1 ian 2004, eu voi fi in avantaj fata de salariul de mizerie pe care-l primesc acum. alta bulina - m-am gandit eu si m-am sfatuit cu mame, matusi , bunici, prietene ca e mai bine sa stau cat mai mult timp cu puiul mic... si gata, ma opresc aici..

draga Adriana eu cred ca esti o DOAMNA; ai trecut deja prin experienta unei casnicii si nu mai poti sa fii domnisoara; domnisoare mai sunt si "acriturile" acelea care raman singure pana la adanci batranete

diana76: draguta de tine, sa nu cumva sa uiti de prietenele tale de la "mamici mart.-april 2004"!!! asteptam petrecerea virtuala "adio burlacie", varianta feminina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

Mercic si tzie Machetuza pentru urari ca si celorlalte mamici... Da-mi o idee cum sa facem petrecerea aia virtuala si se rezolva..totul e sa nu o facem zilele aste, o facem post-nunta... :-))
Eu m-am gandit asa: deoarece stau rau cu somnul, si mie de pe la 9:30 seara mi se "termina bateriile" si vorba sotzului meu "am pana dubla pe fatza"...nu stiu ce m-oi face in seara nuntzii.... cred ca voi ecre cheia de la biroul patronului , care birou se afla aproape de salon si las lumea acolo sa manance, sa bea si sa danseze, iar eu ma duc ca omul sa dorm ...Sa vezi rasul lumii...nu de alta dar eu pentru somn renuntz la orice...hihihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Diana, iti tin pumnii pentru marele eveniment! Sunt convinsa ca starea de rau e legata oarecum de emotii - constiente sau nu.
Apropo de emotii - dupa ce am fost la control nu mi s-a parut ca am fost coplesita de emotii, dar noaptea m-am trezit si n-am mai reusit sa adorm decat dupa 1/2 de ora, timp in care mi-am amintit de tot ce mi-a spus doctorul, de prima poza a lui bb samd.
Cu hainele e cam nasol. Pe 11 octombrie vom fi nasi de cununie si de botez si iti dai seama ca pana atunci burtica va creste suficient ca sa nu mai incap in nici o haina de ocazie din sifonier. Parca si burtica mea s-a cam marit, deja mi-o cam observa lumea (cine se uita, desigur).

Ela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiara spune:

Buna. Va scriu si eu pe scurt ca am la treaba de mor. Am fost ieri la control. Analizele au fost bune, sarcina decurge normal, mi-a dat doar un tratament cu ovule Klion pentru o scurgere cam abundenta pe care o am. A auzit careva de acest Klion, ce stie el sa faca? Am dat un search pe google, dar n-am gasit ceva multumitor.
M-a reprogramat la control dupa sapt. 20 de sarcina dupa ce in prealabil sa fac si echo.
Azi am zis sa sun la Olimp (care intre timp am aflat de pe DC ca se cheama Diagnosis), cand surpriza: prima programare disponibila la dl dr. Pop e de abia pe 20 noiembrie , adica in sapt. 23 !!!:(
Asa ca din pacate, va trebui sa astept pana atunci sa aflu ce e cu bebe, daca e ok, daca e fata sau baiat,...
Poate am totusi nororc si anuleaza careva programarea si atunci ma duc eu.
In rest, ma simt aproximativ la fel. Adica dimineata destul de rau, in cursul zilei accepatbil, seara ingrozitor.

Mergi la inceput