Copii vanduti pentru liposuctie...
...si, cica, e si legal!!!
Nu-mi vin cuvintele sa comentez chestia asta..
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Incredibil/114535/Si-a-vandut-gemenii-pentru-a-si-face-liposuctie.html
V
Raspunsuri
blackpanterro spune:
Eu nu inteleg de ce respectiva nu a folosit aia 9000 de lire primiti ca sa fie mama surogat pt liposuctie...nu ajung atatia bani pt o amarata de liposuctie? Si daca uraste asa de mult ca are corpul deformat dupa nastere de ce naiba s-a mai si oferit sa fie mama surogat?
Si inca un lucru...daca ea a nascut si banuiesc ca parintii naturali ai copiilor au fost acolo la nastere...pai nu ei au luat bebelusii acasa? Cat mai stau cu mama surogat dupa nastere?
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
olim spune:
O femeie din Belgia s-a oferit drept mama surogat pentru un cuplu in schimbul sumei de 9000 de lire sterline, sincer mie nu mi se pare nimic anormla si imoral sper sa nu imi urc jumate + jumate forumul in cap, dar cred ca este o solutie atator femei care isi doresc un copil si nu pot duce la bun sfarsit o sarcina. mi se pare imoral ca ea a incercat sa vanda copii altei familii dupa ce a primit bani de la prima.
trebuia sa spuna exact de la inceput pretul, nu?
sper ca nu am suparat pe nimeni, dar cunosc pe cineva care a apelat la o asfelt de mama si are un copil dupa 10 ani de tratamente lungi, costisitoare, dureroase si esuate!
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
spic de grau spune:
Cnd am citit titlul, nu vedeam legatura cu liposuctia.
Mame surogat sunt si in alte state unde legea o permite, nu stiu dc Belgia e favorabila.
Nasol ca a pacalit 2 cupluri care din disperare apelasera la ea.
Acum - chestia asta se plateste presupun.. vazusem un reportaj cu mame surogat in State, care facusera o meserie din facutul copiilor. Cum pot sa faca asta - fiecare cu sufletul si educatia lui.
E drept ca eu sunt adepta adoptiei in caz de probleme - insa multi prefera genele lor in copii... asa ca, ptr aceste persoane o mama surogat e mana cereasca.
Ce face apoi mama surogat cu banii... e treaba ei! Daca si-ar cumpara masina ar fi mai putin socant? Ca am zice ca isi transporta copii proprii la scoala?
Victoria spune:
Eu nu am nimic impotriva cu optiunea de mama surogat...Insa din ce am priceput eu, ea a facut gemenii cu materialul genetic al unuia din cupluri, a luat banii de la amandoua cuplurile si a dat pana la urma copiii altcuiva. Asta e trafic...
spic de grau spune:
Presupun ca daca se dovedeste ca "materialul" apartine unuia din cuplurile excrocate, li se vor da copii.
Iar tanti nu va mai fi nevoita sa faca liposuctie ca banuiesc ca la zdup mancarea nu e formidabila.
Nasol de cuplul care a primit copii ca se vor desparti de ei si asta e super dureros.