Ajutoarele lui Mos Craciun (3)
Citat: |
citat din mesajul lui papanash Peste putin timp vin sarbatorile de iarna, prilej de bucurie pentru toata lumea, mai ales pentru copii. Din nou vom avea mesele pline de bunatati, brazii impodobiti si sufletul plin de emotie. M-am gandit ca am putea face o bucurie copiilor mai putin favorizati sau copiilor orfani. Ce-ar fi daca din lazile cu jucarii ale copiilor nostri dam si celor care nu prea au ? Si facem saci cu jucarii pe care le ducem la casele cu copii ? Copii care de-abia asteapta sa vina si la ei Mosul. Ideea nu e originala, am vazut un clip cu o mica printesa ( aici , pe forum) care impreuna cu tatal ei au donat jucarii , mai sunt si campanii tv asemanatoare. Dar comunitatea noastra-i mare si cu putina organizare si bunavointa putem face multe suflete fericite. Ce spuneti ? ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) actualizez mesajul. am identificat urmatoarele destinatii : BUCURESTI 1.Centrul pt. copii cu afectiuni- sector 4- jucarii ( terapie ocupationala ), fructe. Serbarea va avea loc in data de 19 decembrie aici sunt 22 copilasi, aflam varsta in zilele urmatoare 2.Spitalul Budimex-sectia de oncologie-cazuri sociale ( familii sarace si copii abandonati)- jucarii,imbracaminte,fructe, ajutorul Mosului Erina doneaza pentru cei 30 copii seturi de periute,pasta de dinti si apa de gura 3. Scoala speciala nr. 5 Ajutorul Mosului Eliza5 -prin fundatia ei,doneaza cadouri pentru 180 copilasi si Scoala speciala nr.8, eventual, daca avem cu ce -carticele,jocuri educative, imbracaminte,dulciuri , etc TIMISOARA 1. Complexul de Servicii Specializate Timisoara de pe strada Odobescu, nr. 56/A. 2. Jucariile donate de copii vor fi licitate intr-o actiune a primariei , banii obtinuti astfel sunt donati Spitalului de copii TM Locatia 1 pentru depuneri jucarii : sediul Allianz din str. Sfanta Vineri nr. 29, sector 3. este in sediul Bectro Center, la parter.Este in spatele Tribunalului Bucuresti. Lasati pachetul cu jucarii pentru Simona ( eu sunt ) si de acolo le preiau eu . Am vb cu directorul de agentie sa anunte toti angajatii despre asta. programul este zilnic (luni-vineri) 8-20, sambata de la 9 la 14 Locatia 2 pentru depuneri jucarii sau alte donatii: program de luni pana vineri de la 08-16 Grup Scolar ''Timpuri Noi'', calea Dudesti, sector 3, exact la intrarea in pararea Mall Vitan,le lasati la poarta, la portar sau la cine este acolo,pt dl Marin Tudor (Cecilia)sa se puna un biletel pe pachet . pentru donatii in bani, datele sunt: titular cont: Pirvu Simona Gabriela COD IBAN RO67BRDE445SV00121034450 SWIFT BRDEROBU BRD SUCURSALA DOROBANTI Rog anuntati sumele depuse si numele, pentru confirmare. Am activat serviciul on-line banking si depunerile se vad in maxim 3 ore. Pentru orice cumparam aducem chitante/facturi si le atasam aici. POZE - Darurile lui MOS CRACIUN POZE - Spiridusii lui Mos Craciun Donatii bani : Bikmaria - 50 RON MADYN - 100 RON Yaia - 100 RON Greyeras - 50 RON Rox - 100 RON Elvie-145 RON Carpatina- 75 RON kokie- 30 RON Marunzika - 15 EUR = 57 RON Noe- 100 RON Papanash - 100 RON Cecilia- 50 RON + Alina - 50 RON +50 RON Cloreta - 50 RON Simali-100 RON diana 2004-50 RON Bernix - 100 RON Larisa 79 - 200 RON Teodora Mihailescu- 50 RON Bumbacel - 50 RON Nana - 100 RON Luy - 50 RON Andries - 50 RON ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi Filme Ghighi ajutoarele lui Mos Craciun |
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!