De bine

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marilena12

Nu stiu de ce va dati atata de ceasul mortii cu privire la eliberarea acestui individ din arest.
Nu este legal sa tii in arest preventiv pe cineva pentru omor din culpa, judecata se face in libertate. Este posibil ca individul sa nu aiba voie sa paraseasca tara, orasul, sau sa fi primit alte masuri pana la finalizarea procesului. Daca ne amintim bine, sotia lui Paunescu a omorat cateva persoane si nu a facut o zi de inchisoare nici dupa ce s-a incheiat procesul. Normal si procedural este sa fie judecat si sa fie condamnat cu cat prevede legea, oricum, pentru ucidere din culpa pedeapsa prevazuta de lege este intre 3 si 5 ani de inchisoare sau suspendare, daca nu ma insel. Acum, ganditi si singuri: daca Dna Paunescu a primit suspendare dupa ce a accidentat mortal 3-4 persoane (nu mai retin exact), de ce ar trebui sa fie asta judecat in arest? Pentru ca are masina de 200.000euro? In plus, nu are nimic la cazier. Mass media face multe presiuni dar dat fiind ca nu le-a facut inca de la inceput si in mod echitabil in toate situatiile...iar legislatia este asta care este...normal este sa aiba toata lumea dreptul sa fie judecata in libertate intr-o infractiune de genul asta, care permite judecarea in stare de libertate.
Prin urmare, pana cand va fi judecat, chestii de genul cu pilele nu stau in picioare. Nici o instanta nu ar putea sa-l tina pe ala in arest preventiv pentru incadrarea care este, decat daca ar comite un abuz. Legislatia ii da voie sa fie liber pe parcursul procesului.

Marilena
Blogul meu

asa, si?? e vre-o noutate asta?
e o rusine pentru justitia roamna ca nu are inca legi mai dure si aplicabile cu dreptate, in 'enj de cazuri!

Kari

Daca schimbi calitatea gandirii, vei schimba obligatoriu si calitatea vietii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marilena12

Nu stiu de ce va dati atata de ceasul mortii cu privire la eliberarea acestui individ din arest.
Nu este legal sa tii in arest preventiv pe cineva pentru omor din culpa, judecata se face in libertate. ....

adica fuge de la locul accidentului ...si apoi cere si se aproba sa fie judecat in stare de libertate.
ar trebui sa le pupe miinile si picioarele ratatilor de judecatori care omit intentionat lucrurile esentiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martie spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Propun sa scriem la acest subiect si lucrurile bune de la noi din tara, ca parca prea ne plafonam.

Xio, m-am gandit la tine deunazi, cand mergeam cu fetele prin parc. Pana si in Plumbuita (parc) au facut un patinoar. Cand eram eu mica era unul singur in tot Bucurestiul, la Floreasca - ne calcam in picioare.

Am constatat acum ca in fiecare parc, parculet, loc de joaca exista cate un patinoar. Mi se pare incredibil. Fiecare are acum un patinoar aproape de casa, unde-si poate duce copiii, in aer liber, fara sa se calce in picioare.

Mi se pare extraordinar.

Trece-l pe lista Xio!

E un subiect bun, pozitiv, felicitari

Mergi la inceput