Ajutoarele lui Mos Craciun (2)
Raspunsuri - Pagina 9
papanash spune:
Nana, ti-am dat PM cu nr. telefon . Stau acasa maine dimineata.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui floric_ea Buna fetele, Am trimis si eu cateva haine si jucarii, folosite insa in stare buna. Sper sa fie ok, n-am citit tot subiectul si nu stiu daca trebuie musai noi. Bumbacel mersi mult ca ai venit pana la noi sa le iei |
Multumim, si tie si lui Bumbacel pentru implicare .
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
papanash spune:
Andries, din cate stiam eu pachetul de la Dantje soseste luni, la ora 17.05. Multumim pentru tot, sunteti niste mamici tare inimoase .
Filme Ghighi
Deianira spune:
La Timisoara au intrat in cont si banii de la Katik - 30 de lei.
Ieri am facut cumparaturile, sper ca au fetele o lista ce am luat ca aveam atat de multe ca eu am pierdut sirul :-))
Astazi, la 17:30 mergem la copilasi cu cadourile .
papanash spune:
Deianira, ce harnice sunteti ! Am vazut ca ati avut si peripetii la cumparaturi, sper sa fie totul bine la voi acolo. Succes !
Filme Ghighi
Cloreta spune:
Mai fetelor, azi iarnu am cum sa ajung cu jucarelele. Pana cand strangem, adica sunt valabile locatiile? Si toba colorata a picat ca n mai gasesc 2 bile, nu stiu ce a facut fi-mea cu ele Dar am niste cuburi din burete f dragute.
Eventual sa ma intalnesc cu cineva la o statie de metrou, Unirea, Victoriei sa i le dau ca mi-ar fi ciuda sa nu le pot trimite puilor.
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
papanash spune:
Cloreta,una dintre locatii este chiar in spatele halelor de la Unirea, pe str. Sf. Vineri. Daca nu reusesti sa ajungi spune tu cand poti ajunge, am vazut ca pe 17 la pranz este adunarea pentru impachetat/sortat.
Filme Ghighi
cecilia L spune:
Am preluat de la Real Vitan pachetul, parca koiky(nu stiu daca am scris corect, scuze).
Mi-a ,mai adus o prietena 3 sacosele cu jucarii din plush si ceva masinute, o sa ma uit mai tarziu.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
papanash spune:
Cecilia
Filme Ghighi
cecilia L spune:
Am vorbit la T noi, se mai pot duce in continuare pachete,pana marti,miercuri la 12 le sortam si impachetam.
Papanash, am vb pt marti daca este nevoie sa duceti si cumparaturile, ma anuntati daca mergeti sa anunt eu innainte, daca nu pot sa ma vad cu voi....eu pot intra cu masina, pe voi nu cred ca va lasa.
Pachete a au ajuns 2 sau 3, nu mai stia sigur, doua s-au anuntat aici ca s-au dus, daca a mai dus cineva sa -mi spuna.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem