Ajutoarele lui Mos Craciun (2)
Raspunsuri - Pagina 7
Roxana Claudia spune:
Am dus si eu azi jucariile la centrul de colectare de la Timpuri Noi, pentru Cecilia. Sper sa fi nimerit jucarii pt varsta lor. Si eu voi veni la impachetat, dar sa se fixeze sigur data si ora!! Cat despre sebare, la Budimex, are loc pe 19, nu?
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana Claudia Am dus si eu azi jucariile la centrul de colectare de la Timpuri Noi, pentru Cecilia. Sper sa fi nimerit jucarii pt varsta lor. Si eu voi veni la impachetat, dar sa se fixeze sigur data si ora!! Cat despre sebare, la Budimex, are loc pe 19, nu? Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006) |
Roxana, la Budimex o sa fie saptamana viitoare serbarii din 19. Pe 19 mergem la Centrul de copii Sf. Vasile, informatiile sunt pe pag. 1.Daca vrei sa participi la Budimex, o sa aflam zilele astea detalii. si stabilim totul.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
bumbacel spune:
Am luat pachetul de la floric_ea.
O rog pe ea sa scrie ce a pus, pachetul e in masina, nu-l mai aduc sus.
papanash spune:
Mamici, rugamintea mea este daca puteti sa pozati copiii cu jucariile donate sau un mic filmulet, sa facem un album cu toti copiii mamicilor Ajutoare ale Mosului .
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
Happiness_4_us spune:
Papanash, maine ajung si eu la BRD sa trimit banii si mai ajung la posta sa trimit cu prioripost pachetul. Am vazut ca data limita e maine, de-aia vreau sa le pun prioripost ca ti le livreaza la domiciliu si in timp scurt chiar daca taxele sunt mai mari.
Imi cer mii de scuze ca m-am mobilizat mai greu, dar a durat acomodarea fluturasului, cu multa lume si diferenta de fus orar plus cele 4 maselute care au iesit aproape toate odata si de aici nemancare si bazaiala.
Pachetul va contine asa: 2 jocuri mozaic, 1 piticot, 2 pianine, 1 televizor muzical, 1 carte Amintiri din copilarie. Sper ca nu am uitat ceva, ca abia le-am cumparat.Plus ceva hainute de la Andrei.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
papanash spune:
Nana,bine ati venit in tara!
Filme Ghighi
papanash spune:
citat din mesajul lui simali Am transferat si eu astazi 100RON. Este posibil sa apara in extras transfer de la Simon Emeric. Multumesc fetelor pentru ca va ocupati de asta. Felicitari pentru campanie. alice |
au sosit deja, multumim !
Filme Ghighi
cecilia L spune:
Roxana Claudia, multumim.
Azi nu am verificat la T noi, sun maine.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
papanash spune:
citat din mesajul lui diana2004 Am trimis 50 ron,Pascu Diana. diana2004 |
au sosit, multumim !
Filme Ghighi
cecilia L spune:
Nana, poti sa trimitim prin curier, ajung a doua zi.Bine ai ajuns acasa.
fluturasul.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem