Ajutoarele lui Mos Craciun (2)
Raspunsuri - Pagina 3
papanash spune:
Rall, foarte frumos ce vrei sa faci dar din pacate nu avem voie sa-i fotografiem, ne interzice legea.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
papanash spune:
Mamici din Bucuresti, care participati la amblalat, sortat jucarii,mai bine sa nu puneti banii in cont, banca percepe comision la fiecare depunere ( 3 ron).strangem banii cand ne vedem.
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
papanash spune:
A mai reusit astazi sa duca cineva jucarii la punctele de colectare ?
Filme Ghighi
Mariaa spune:
Ajutoarele lui Mos Craciuns-au adunat gramada pe 'frontul de vest' sa aduca putin soare in ochii unor copii frumosi astfel:
1.mira 10 Euro
2.claudia 50 lei
3.geta 100 lei
4.lore 30 lei
5.aida 100 lei
6.doris 30 lei 7.deya 100 lei 8.ela 50 lei 9.ana si irina (prietena anei)
10.anda 100 lei 11.Mariaa 100 lei
12.Gabi 50 lei
13.Misha71 100 lei
14.Mmmaria - in cont - ii ridica deianira
15.Pisicuta - in cont - ii ridica deianira
16.deianira - 20 lei
total stransi pana la ora asta 870lei
mai avem ajutoare pe drum de la alexa, mihi, ioana(prietena Mariei)
Spor la treaba tuturor si sa avem parte de cat mai multe zambete de copii
edit:
Multumiri speciale celor din alte orase care au decis sa sprijine campania din Timisoara
Celor ce doresc sa ni se alature, pentru ca inca mai primesc mesaje pe PM, am sa afisez aici numarul de cont in LEI unde se mai pot depune maine si joi banii:
RO03BRDE360SV43329583600 BRD TIMISOARA, beneficiar KOVACS OANA
sa aveti sarbatori fericite
looking for my sunshine
+13
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie
Deianira spune:
Pe scurt:
- Am primit 100 de la lei de la Misha71 si inca o suma de la Pisicuta (o scriu cand o aflu exact de la banca)
- Papanash, e foarte ok ca te-ai gandit la tampoane, deodorante si alte produse de ingrijire pentru fete. Sunt tare importante pentru ele. Au nevoie si ele si nu li se asigura asa ceva - eu le-am mai dus la fetele de la centrul la care mergem acum si au fost super incantate! Am luat de la Balea, sunt ok ca raport calitate/pret si sunt o gramada de feluri de gel de dus, crema de corp, deo, antiperspirant etc.
- Rall, exact ideea asta cu pozele am avut-o si eu acum cativa ani, dar se pare ca nu se poate pune in practica din cauza legii :-((
- O sa adaug si eu 20 de lei la suma pe care au strans-o fetele.
papanash spune:
Multumim pentru vestile bune, Timisoara
Filme Ghighi
cecilia L spune:
Papanash, azi nu am vb la t noi, deci nu stiu ce a mai ajuns, poate fetele care au dus pachetele ne anunta si pe noi.
Eu o sa pun maine poze ci jucariile de la Cristi si o sa trec sa le iau pe cele promise de prietenele mele, le aduc la impachetat sau daca trec pe la Tnoi le duc acolo, o sa dau si eu ceva banuti.Particip la sortat in orice zi vreti voi, si tot atunci va dau si banutiiii.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
papanash spune:
Cecilia, putem aduna jucariile acolo sa le sortam si sa le ambalam ?
ma duc sa-l spal pe print si revin.
Filme Ghighi
Roxana_G spune:
Fetelor, acum am realizat ca nu ne-am gandit prea bine ce merge la fiecare copil. Eu as propune ca fiecare din noi care participa cu jucarii sa dea PM sau sa posteze aici mesajul cu lista de jucarii. Asa putem sa le repartizam pe fiecare copil si sa nu ne trezim ca unii primesc mai multe si altii nu, sau nu sunt adecvate varstelor.
La fel si cu hainutele, daca strangem si pentru centrul respectiv ar trebui sortate pe varste, dar trebuie sa ne precizati ce haine oferiti.
De asemenea as propune sa dam mesaje la fiecare topic pe varsta, mai ales pentru cei de varsta copiilor din centru. Astfel vor citi mai multe mamici de acolo si putem solicita exact ce ne lipseste. De exemplu nu cred ca avem jucarii potrivite pentru baietei de 6 ani, poate mai contribuie cineva.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
cecilia L spune:
Da, putem sorta si ambala, numai sa anunt innainte ziua(sa ne incalzeasca sala) si sa nu fie sambata sau duminica(e scoala inchisa).
Important este sa avem ce sorta si ambala.....pentru ca timp mai avem destul de putin.
O sa pun lista cu jucariile si poza... ma ocup acum de poza.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem