Ajutoarele lui Mos Craciun (2)
Raspunsuri - Pagina 22
Eliza5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash oare nu ar trebui si niste saci mari ? In care sa punem toate cadourile ? Eliza, sa faci poze ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi Filme Ghighi ajutoarele lui Mos Craciun |
o sa fac... cu cadourile.. cu copiii nu am voie :-P
bumbacel spune:
N-am niciun semn de la Cloreta si trebuie sa plec im maxim 15 minute. Sper sa vada PM-ul si sa ma sune.
papanash spune:
Cloreta, vine Bumbacel spre tine, da-i un semnal de recunoastere .
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
Jasmine spune:
Fetelor,acum am citit subiectul vostru.As vrea sa contribui si eu cu niste banuti destinati cumparaturilor pt copii (dulciuri,fructe,orice considerati voi),daca nu e prea tarziu.E cineva dintre voi in zona Drumul Taberei maine?Ora nu conteaza.
betty78 spune:
Papanash vreau sa fac si eu acum plata...este prea tarziu?
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
cecilia L spune:
Betty, nu cred ca e tarziu, mai sunt cumparaturi de facut din cate am inteles de la fete.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
papanash spune:
Jasmine, daca mergi dimineata la un ghiseu BRD intra banii in cateva ore. Nu stiu daca sta cineva in dr. taberei.
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
papanash spune:
www.flickr.com/photos/23756759@N04/3113884068/in/photostream/" target="_blank">spiridusii care azi au facut cumparaturi fiindca i-a rugat Mosul .
Mamici, trimiteti-ne poze cu spiridusii vostri, sa completam albumul.
Filme Ghighi
cecilia L spune:
A ramas sa ne vedem maine la 12, am vb la T noi sa ne incalzeasca sala, este cam mica dar ne descurcam la fata locului. Maine o sa incerc sa ajung mai devreme sa vb sa va lase sa intrati cu masinile pe cele care aveti portbagajul plin, apoi ne orientam.
Eu am deja portbagajul plin cu jucariiiiiii
Am uitat sa cumpar baterii pt una din jucarii, parca trebuie 3 buc si sunt din acelea ca de ceas mari, daca are cineva pe acasa ok, daca nu vad eu de unde cumpar maine cand vin.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
bumbacel spune:
Am preluat pachetul de la Cloreta. Multumim!
Jasmine, eu sunt in Militari, eventual trimite-mi numarul tau de telefon si poate reusesc sa trec inainte de a pleca la impachetat daca nu ajungi tu la BRD.
Ar mai fi lucruri de luat si pentru cele 19 pachete de la spital asa ca orice banut este binevenit .
Cecilia, imi poti spune exact unde ne intalnim maine? Am inteles ca undeva pe Calea Dudesti dar nu stiu exact unde.