Ajutoarele lui Mos Craciun (2)
Raspunsuri - Pagina 18
papanash spune:
Nana, pai nu trebuia sa vina la usa ? O sa incerc sa sun, sa vad daca rezolv ceva.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
Dantje spune:
Pachetul de la mine e in drum spre Ro, aproape ca a ajuns.Am mai cumparat dulciuri, am ticsit bine geanta, sper sa aducem zambetul pe buze la cat mai multi copilasi.
Dantje & Martijn & Hannah
luy spune:
papanash, azi m-am intalnit cu greyeras si mi-a dat cei 50 ron. Mai adaug si eu la ei 50 ron.
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
papanash spune:
Nana, am sunat,pachetele nu sunt aduse acasa, se ridica de la posta dupa ce ce primeste avizul. Avizul nu a sosit, nici pachetul nu a sosit inca ( au verificat trimiterile), cica sa mai astept cateva zile.
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
papanash spune:
Luy, am vazut acum si partea a doua a tabelului .
Filme Ghighi
papanash spune:
Dantje , multa sanatate puilor tai !
Filme Ghighi
papanash spune:
Bumbacel, ne intalnim maine pe la 12.30 la Cora ? Rox vine si ea, cine mai vine ? Eu o sa vin cu Andrei, ne ajuta si el, are dexteritate la pus diverse in caruciorul de cumparaturi
Filme Ghighi
papanash spune:
Cred ca la ora asta a ajuns pachetul de la draga noastra Dantje .
Multumim mult, stiu cat esti de implicata si la "umanitare". Stiu cat de ocupata esti cu cei doi simpatici (acum bolnaviori) copii. Dar ai reusit sa mai convingi si alte prietene de importanta Mosului, pentru asta multe si multumiri .
Filme Ghighi
Erina spune:
Buna seara!
Papanash, miine mergi la 12.30 la Cora Miliari? Ar fi super pentru ca poate ajunge si pachetul nostru acolo. Te sun dimineata sa vorbim exact.
Daria in chip de ajutor al Mosului trimite pe linga urarile de multa sanatate, periute, pasta de dinti, apa de gura si ciocolata copiilor de la Budimex.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Andries spune:
Buna seara!
Pachetul de la Dantje a ajuns... la mine in portbagaj momentan dupa niste aventuri absolut terifiante pe iesirile din Bucuresti catre DN1 si apoi inapoi catre oras... nu exagerez dar am stat 2 ore in trafic de-mi venea sa dau cu toti ministri de transport de pamant!!
Nu stiu ce e acolo, decat ca sunt dulciuri si plusuri si alte jucarele, sunt vreo 3 pungi ...maine dimineata fac un inventar aproximativ si va spun ca sa stiti ce sa mai luati din Cora. Tot maine ma vad cu Roxana si le transbordam in masina ei, ca sa ajunga la sesiunea de impachetat (spermaine sa nu mai fie acelasi haos in trafic ...oricum DN1 si Baneasa...vai mama noastra...).
La capitolul donatii voi adauga si de la mine jucarii si 50 RON pentru cumparaturi.
Andries