Ajutoarele lui Mos Craciun (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cam asa e din pacate. Nu cred ca avem asemenea buget.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Mirela multumim
misha, le-am 'dus' cu noi pe toate fetele care ne-au fost alaturi in campanie dar nu au putut fi prezente, deci si pe tine de asta am incercat sa transmitem cat mai bine atmosfera si semntimentele de acolo, din seara aia asa de frumoasa
Yaia, ce simpatica ai fost repet, alte proiecte deja demarate si cu finalitate inaintea Craciunului dar si probleme personale ne-au obligat sa demaram actiunea mai rapid decat voi. atata tot. va tinem pumnii sa mearga totul snur si la voi si sa veniti cu povesti frumoase!

si legat de asta va mai povestesc o faza de la intalnirea respectiva.
impodobind in ziua aia bradul si holul centrului si apoi vazandu-ne pe noi cu multe cadouri, probabil copii mai ales cei mici, au fost cumva in ceatza...si una dintre fetite a intrebat daca atunci, vineri, e Craciunul! una dintre doamne i-a oprit pe toti din zumzetul ala si le-a explicat cum sta treaba noi am avut norocul sa deschidem 'sezonul de sarbatori' in centrul respectiv

m-a impresionat foarte tare ca cei la care am fost noi sunt niste copii nu numai abandonati (definitiv sau temporar) ci si abuzati. am cautat sa vad dincolo de mirajul momentelor ce ascund ochii lor si desi o parte stiam, mi-am dat seama totusi ce tari sunt copiii aia. aproape nimic nu trada abuzul prin care au trecut, tensiunea, stressul sau adaptarea la un mediu nou.
tracul meu (destul de mare) a fost ce sa discut cu copiii aia asa incat sa nu ating nici o coarda sensibila. cu sara(2ani) care rontaia din cornul cu ciocolata ce abia-l primise, am avut un dialog tare simplu, logic si firesc :
-cum dormi tu? dormi bine?
-da (zambind cu gurita pana la urechi)
-si visezi? (io sperand sa aflu raspunsul vietii mele )
-da
-si ce visezi?
-stergandu-si mustatile raspunde atat de simplu: ciocolata (...evident )

Adina (10ani), de ex. mangaia cutia in care era o papusa (gen. Barbie) plina de elan ii spun: dar poti s-o deschizi, e a ta, poti sa te joci cu ea. si cu o voce asa de soptita zice: nuuuuu, ca asta n-o desfac sa nu se strice! o pun pe noptiera, n-o desfac ca am grija de ea!
la baieti a fost mai simplu nu s-au incurcat prea mult in ambalaje, au trecut la actiune imediat

looking for my sunshine
+13

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

papanash, o sa depun si eu maine 200 Lei in contul vostru, pentru copilasi. Banutii ii trimitem maine dimineata, nu e tarziu nu?
Nu-sh cum am facut de n-am vazut subiectul asta pana acum!

Si eu cred ca nu trebuie extinsa actiunea si pe scoala 8 pentru ca sunt putini banuti adunati. Poate totusi se strang mai multi banuti!
Doamne ajuta!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Larisa,multumim ! Banii intra cel tarziu marti.Daca ii pui de la BRDintra in cateva ore.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Papanash, noi in mod normal depunem din BCR. E ok asa? Ajung prea tarziu? Daca e prea tarziu il rog pe sot sa ajunga si la BRD. Eu is blocata acasa cu Ale, mai ales cu vremea asta!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Larisa, e ok, intra banii pana marti si din BCR.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Papanash, nu am gasit Mos, am spus ca anunt daca se rezolva...imi pare tare rau ca nu am putut rezolva

Si eu cred ca ne intindem prea mult cu scoala 8...vedem ce avem si daca putem sa facem fata si acolo e super, dar mai intai sa vedem daca putem face fata.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Fetelor, va rog frumos, ajutati-ma si pe mine; am vazut ca vineri a fost ultima zi de strangere a jucariilor; eu maine nu pot sub nici o forma sa ajung la locurile propuse pentru donatii, ce fac cu ele? ma poate ajuta cineva? Eu va las nr. meu de tel. sa ma sune cineva poate veniti cu vre-o idee: 0723.218.700
Astept un telefon! Multumesc!

Mergi la inceput

tlaura, da-ne detalii,pe unde stai, sa vedem daca e cineva dintre noi in apropierea ta.

Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Seara buna!
Am fost ocupata tot weekendul cu petrecerea lui Tudor, acum m-am mai eliberat si citesc mesajele voastre.
Nu-mi dau seama despre ce Mos era vorba, unul "profesionist"? Ma gandesc...nu ne putem noi costuma in Mos? O fi dificil sa faci pe Mosul?
Pare complicat cu scoala 8, insa daca ne hotaram sa "actionam" si acolo eu ma ofer pentru carat, cumparat, ambalat cu una bucata masina destul de incapatoare.

Mergi la inceput