Bataie de joc Loc joaca Feeria

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Kalid, e vorba de locurile de joaca in interior, la Mc-uri si care nu prea exista (am enumerat eu 2 care au). Celelalte au tramvai/vapor- pentru petreceri sau in interior, la etaj cum e cel de la Obor dar care e tot pentru petreceri. Iarna nu prea poti lasa copiii la minunea aia neluminata de afara.
Iulia, cand voi vrea sa zugravesc si sa chimb covorul voi chema acasa 10 copii. Am facut-o cand a facut ala micu' 1 an si am adunat tort de pe covor cu lingurita, am gasit pahare cu diverse cazute dupa canapele...si daca sunt 10 copii sunt si vre-o 6 adulti - pe astia unde-i mai bag. Stau intr-un apartament de bloc cu dimensiuni comuniste.

Foarte tare nu m-ar deranja petrecerile la Mc, daca ar putea fi de 3 ore. Adevarul e ca nu mananca copiii cine stie cat, ca n-au timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

noi maine vom avea in jur de 10 copii acasa
pentru mine asta e, fara indoiala, cea mai faina varianta

"There is a crack, a crack in everything../That's how the light gets in."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

[quote]citat din mesajul lui anya

Iulia, cand voi vrea sa zugravesc si sa chimb covorul voi chema acasa 10 copii. Am facut-o cand a facut ala micu' 1 an si am adunat tort de pe covor cu lingurita, am gasit pahare cu diverse cazute dupa canapele...si daca sunt 10 copii sunt si vre-o 6 adulti - pe astia unde-i mai bag. Stau intr-un apartament de bloc cu dimensiuni comuniste.

Scuze ca ma bag si eu in vorba ... Fratilor, la ce va trebuie petrecere la 1 an ?? Ca bebele nu prea stie ce si cum si petrecerea e mai mult pentru adulti, nu pentru el ...
Si daca inviti 10 copii de 1 an (sau pe-aproape) la ce te astepti ?? Ca sa nu mai spun ca la 1 an nu prea mananca tort, daramite sa bea din pahare ... cred ca tortul de pe covor si paharele din spatele canapelei erau de la parintii depasiti de numarul copiilor
Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">Hai sa discutam despre frumusete si ... bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariamunteanu

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_C

Citat:
citat din mesajul lui ionica

Mai fetelor,e exagerat de scump, intrarea intr-un parc inchis de joaca aici in germania e de 2 -3 euro maxim de copil.
Chiar asa jigmaneala pe fata, eu nu asi participa la imbogatirea acstor lichele peste noapte.

Sophia 2ani
+23

Stiu in zona mea 3 locuri de joaca mari unde intrarea este de 6-7 euro pentru copiii de la 1 an si de 3-4 euro pentru adulti.

In-door ?

Maria

Da.

Astea sunt:
http://www.jimmys-funpark.de/start.html
http://www.lollihop.de/
ttp://www.cocoloco-gruenwald.de/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Bogdanai, era un exemplu. Petrecerea de la 1 an era facuta in loc de "mot" - pentru ca nu sunt religioasa/superstitioasa si nu le-am taiat nimic. Iar singurul copil mai mic era sarbatoritul Restul copiilor erau mai mari, adica 3-6 ani. Si mai aveam un motiv, sa nu fac diferentiere intre copii (mai am un baietel mai mare).

PS. Intre timp copiii au crescut, iar referirea mea era la ultima petrecere pe care am facut-o acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Anya -

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">Hai sa discutam despre frumusete si ... bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Citat:
citat din mesajul lui madau

Cel din Iris Mall (Auchan) e 8 ron/ora si e IMENS, nu exagerez, mi s-a parut cel mai complex ansamblu de joaca la care am fost

Am fost si noi sambata sa testam. Intre timp pretul a mai crescut nitel, e 10 lei ora, dar e super locul.

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Nona-denis ai dreptate, eu n-am stiut ca e tarif diferit in we fata de restul saptamanii...ieri am vazut si eu, e 8 ron de luni pana vineri si 10 ron in week-end.

Noi am facut aseara petrecerea de 3 anisori a Mirunei acolo si pot sa zic ca toata lumea a fost foarte incantata. De copii n-am stiut efectiv pana la ora 9.30 seara, a fost o domnisoara care a avut grija de ei in locul de joaca, au avut mancarica buna (snitel cu cartofi prajiti si fursecuri), noi adultii am consumat ce am vrut separat, baietii au jucat biliard, per ansamblu am iesit foarte bine. Si la distractie si la bani

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Scuze pentru off topic!
Vreau sa-i urez Mirunei la multi ani !

Mami de Denisache

Mergi la inceput