Bataie de joc Loc joaca Feeria
Raspunsuri - Pagina 5
pd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miflore Unde e Carefour Vitantis? Mihaela si Ana Maria Poze AICI |
Sos. Vitan-Barzesti nr. 7A, intre Rin Grand Hotel si Targul auto de la Vitan.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze 2008 si altele
Vacanta Antalya
irinai spune:
citat din mesajul lui madau Irinai nu cred ca a spus nimeni "nu va duceti acolo", eu am luat subiectul ca pe o expunere de pareri in ceea ce priveste raportul pret/calitatea serviciilor oferite. |
Titlul subiectului este "Bataie de joc" iar mesajul se incheie cu "Asa ca aveti grija sa ocoliti zona."
Deci a zis sa nu ne ducem acolo sau nu?
Daca ar fi fost doar o expunere de pareri asupra pretului vs.serviciile oferite, nu ar fi fost nici o problema. Sa deschizi insa un subiect in care spui ca X este un nesimtit pentru ca iti cere prea multi bani fata de cat consideri tu ca ar trebui sa dai, ca sa iti ofere accesul la un loc de joaca, este deja prea mult.
Ionica, , repet, si eu as vrea sa merg unde nu imi pot permite sau sa imi cumpar ce imi place. Dar inteleg ca nu suntem toti egali si nu ma duc sa arunc cu pietre intr-o companie doar pe principiul "eticii, morlalei si a egalitatii in drepturi". Pentru ca astea sunt doar slogane. Care nu exista.
Daca nu ai posibilitati financiare, te duci in alta parte, unde iti permiti. De ce trebuie neaaparat sa te duci la ACEL loc de joaca care iti depaseste puterea ta de cumparare? Du-te la cele gratuite, caci sunt si din acestea, cu siguranta. Sau incearca sa gasesti alte modalitati de entertainement pt copil.
Pe acelasi principiu o sa incepem sa ne plangem ca scolile private sunt prea scumpe si este nedrept, ca de, ar trebui toti copii sa se bucure de aceleasi conditii de invatamant.
Nu am nici o legatura cu locul respectiv de joaca, nici macar nu stiu unde este, ( copiii mei sunt prea mari pentu tipul acesta de distractie), merg la scoli publice, dar ma enerveaza genul asta de atitudine - nu imi permit ceva, altii sunt de vina.
Qamar spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui irinai
Titlul subiectului este "Bataie de joc" iar mesajul se incheie cu "Asa ca aveti grija sa ocoliti zona." Deci a zis sa nu ne ducem acolo sau nu? Daca ar fi fost doar o expunere de pareri asupra pretului vs.serviciile oferite, nu ar fi fost nici o problema. Sa deschizi insa un subiect in care spui ca X este un nesimtit pentru ca iti cere prea multi bani fata de cat consideri tu ca ar trebui sa dai, ca sa iti ofere accesul la un loc de joaca, este deja prea mult. Ionica, , repet, si eu as vrea sa merg unde nu imi pot permite sau sa imi cumpar ce imi place. Dar inteleg ca nu suntem toti egali si nu ma duc sa arunc cu pietre intr-o companie doar pe principiul "eticii, morlalei si a egalitatii in drepturi". Pentru ca astea sunt doar slogane. Care nu exista. Daca nu ai posibilitati financiare, te duci in alta parte, unde iti permiti. De ce trebuie neaaparat sa te duci la ACEL loc de joaca care iti depaseste puterea ta de cumparare? Du-te la cele gratuite, caci sunt si din acestea, cu siguranta. Sau incearca sa gasesti alte modalitati de entertainement pt copil. Pe acelasi principiu o sa incepem sa ne plangem ca scolile private sunt prea scumpe si este nedrept, ca de, ar trebui toti copii sa se bucure de aceleasi conditii de invatamant. Nu am nici o legatura cu locul respectiv de joaca, nici macar nu stiu unde este, ( copiii mei sunt prea mari pentu tipul acesta de distractie), merg la scoli publice, dar ma enerveaza genul asta de atitudine - nu imi permit ceva, altii sunt de vina. |
de acord.
"There is a crack, a crack in everything../That's how the light gets in."
CristinaT spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Loc de joaca gratuit si fain este la Kika! |
mie mi s-a parut groaznic, era foarte cald si o galagie extraordinara. In 1,5-2 ore eram praf si pulbere toti.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> o sa implinesc 9
madau spune:
Irinai cred ca autoarea mesajului avea in vedere cand a zis ca-i "bataie de joc" la faptul ca pana acum era gratis si acum au stabilit un pret destul de mare...eu o inteleg perfect, pt ca e tare frustrant sa-i promiti copilului ca-l duci intr-un loc si odata ajuns acolo sa constati eventual ca nu-ti poti tine promisiunea. Pt ca nu te asteptai la asta, poate nu aveai atatia bani la tine. In rest mi-am spus parerea, nu vreau sa intru in polemica cu nimeni, cine isi permite merge, cine nu, nu. Punct
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
In aceeasi ordine de idei...daca mai stie cineva locuri de joaca sau alte posibilitati de distractie unde sa putem duce copiii eu as aprecia tare mult orice fel de informatie
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
CristinaT spune:
citat din mesajul lui madau Cel din Iris Mall (Auchan) |
unde este?
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> o sa implinesc 9
Androix spune:
citat din mesajul lui blue_rain Organizez evenimente de mari proportii pentru copii, incepand de la 500 pana la 12000 de persoane - tzontzo manager |
Io cred ca ti-a scapat un zero in plus
Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
ilse spune:
Ba mie una mi se pare normal sa comenteze, acuma nu mai avem dreptul nici sa comentam, aici sa te duci la un loc de joaca costa maximum-maximorum 7 euro(si inca ce loc de joaca, imens, cu locuri specifice pentru cei sub 3 ani si pentru cei peste 3 ani), 10 euro zau de nu mi se pare supeeeeer exagerat, acuma stiu ca romanii din clasa cu posibilitati financiare ca aia de mijloc nu exista isi zic: ce mare lucru 10 euro, si asta e ok, foarte bine, traim in capitalism acuma, insa ideea ca pana si pe olandezi i-ar soca acest pret, bine ei au alta mentalitate referitoare la bani, noi romanii suntem mai sudici asa, ne place sa aruncam cu banii, ceea ce in definitiv nu e rau...dar, si aici urmeaza darul acela e tot dreptul clientului ala de traieste in capitalism sa-si expuna parerea, ca altfel o luam pe o alta panta...si mie una din ceea ce a expus ea mi se pare corect, adica pana acum era gratis si acuma tzop e cu plata, insa eu as sanctiona chestia asta in alt mod, nu m-as mai duce acolo si i-as atentiona si pe altii: vedeti ca acum se plateste...si ca sa fiu sincera eu ca manager inteligent of course, as asculta ce zic clientii chiar si aia nemultumiti, adica n-as merge pe principiul ala: daca le convine bine, daca nu so what.
just my opinion
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
catale spune:
Tot 35 RON este si la Unirea si parca si la City Mall... Sau la City e un pic mai ieftin. In Unirea insa ne costa si mai mult, din cauza jetoanelor. Fiica-mea e disperata dupa locurile astea doua de joaca si cand mergem acolo stam minimum 4-5 ore.
Daca stiu ca nu am bani pentru locurile astea de joaca, nu ma duc in zona respectiva. Noi in locurile astea mergem numai pentru distractie, iarna. La cumparaturi nu ma mai duc cu copilul, pentru ca oricum ar vrea sa intre cu mine in hipermarket sau in magazine... si locul de joaca ar fi o nimica toata pe langa cat ma costa ce ar vrea ea de mancat/imbracat/jucat.
Si asa e, la noi e pur si simplu o afacere acel loc de joaca, nu este un bonus din profitul celui care inchiriaza spatiile comerciale din hipermarketuri sau mall-uri. Este pur si simplu un spatiu inchiriat la fel cum sunt si cafenelele de acolo sau magazinele cu toale, electronice etc. Deci cel care a investit bani trebuie sa plateasca o chirie de aproximativ 10.000 de euro pe luna, sa plateasca personalul, sa intretina locul... si sa-i ramana si lui ceva. Iar ce ii ramane lui... este oricum o suma mica. Mai degraba se scoate cu sucurile, cafelele si bauturile pe care le vinde si cu petrecerile pentru copii (asta la Unirea si la City Mall).