Bataie de joc Loc joaca Feeria
stiti ca in Feeria langa KFC,era un loc de joaca ptr. copii,un castel.
Duminica cand am fost copilul a vrut acolo,cand am ajuns stupoare,au pus intrare care cat credeti ca costa(cacofonie intentionata) 35 RON.
Mi s-a parut santaj,cum sa explici copilului ca nu mai putem intra,cand pana ieri ne jucam acolo si de azi nu mai ai voie.
Asa ca aveti grija sa ocoliti zona.
Raspunsuri
Qamar spune:
si noi am fost duminica; mie mi s-a parut ok, trecand peste pretul maricel... (nici in Jolie Ville nu cred ca e asa de scump, nu?)
adica am putut intra cu Bia peste tot, am stat langa ea, am ajutat-o daca avea nevoie, nu era f aglomerat si copiii chiar se distrau
deci in afara de pret, e relativ ok.
(pt noi)
"There is a crack, a crack in everything../That's how the light gets in."
karfe spune:
Intr-adevar distractia este maxima ptr ei acolo,dar ma gandeam cu sotul,hai ca noi avem unul,dar daca ai 2,scoti 70 roni dintr-un foc.
35 ron inseamna aproximativ 9-10 euro,aproape cat intrarea ptr.copii la Disneyland,sau un rand de sarit cu trambulina in Disney village,dar acolo chiar merita nu mi-a parut rau de nici un ban.
pe mine in general ma deranjeaza jecmaneala asta pe fata.
anisiap spune:
9- 10 e nu mi se pare mult pt a intretine un asemenea loc.... are personal?intretinere curent etc plus profit asta e afacerea..
la disney intrarea pt un copil intre 3 si 11 ani e intre 38 si 48 de e pe zi nu se compara una cu alta
http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132
madau spune:
Fetelor...cum naiba nu e mult 35 RON? Mie mi se pare ENORM, mai ales in conditiile in care in Auchan (Iris Mall) e un loc de joaca imens, cu 10 RON/ora. Ce naiba are ala in plus de-i 35 ron?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
fianna spune:
E enorm de mult! Si locul de joaca e super mic!
Noe, ai intrat cu Bia acolo? Eu am fost de 2 ori si nu m-au lasat sa intru cu Matei. Asa ca din start au primit de la mine o bila neagra.
Iar singur nu-l puteam lasa ca e prea mic, are 1,4 ani.
35 de ron este pe ora sau pe cat vreti voi sa stati?
A_Iulia spune:
Eu nu cunosc locul respectiv de joaca, insa de ce era gratuit pana acum? Cine il sponsoriza?
Ca o fi scump...majoritatea locurilor de joaca (gen Booboo, Kids Planet, Kids dream etc) au tarife similare (doar in cursul saptamanii e mai ieftin, 20 RON/copil, in weekend au alt tarif crescut).
Marina spune:
sincer un copil de 1,4 ani mi se pare mult prea mic pentru un loc de joaca la care au acces si copii mai mari. Majoritatea locurilor de joaca au fie spatiu de copii mici fie o limita minima (inaltime de regula) pentru acces.
Qamar spune:
hello
pana acum era for free probabil pentru ca era Mall-ul la inceput, sa vada lumea cum e..plus ca nu era amenajat 100%
eu pe Bia fara mine nu as fi lasat=o desi ea are aproape 3, erau totusi si copii mai mari la "instrumente"---erau insa mai multi parinti (mamici) inauntru cu puradeii sub 3 ani
tariful este pentru o zi intreaga, include si un Cappy sau Santal kids
sincer, eu prefer un tarif de genul asta pentru ca in mod clar atunci cand era free nu o puteam lasa si pe Bia pentru ca era incredibil de aglomerat
in timpul sapt e 300.000
pentru copilasi mai mici eu recomand din corason locul de joaca din Jolie Ville, in timpul saptamanii /in prima parte a zilei e GOL, poti intra cu copilasul, e f bine amenajat, etc..
Qamar spune:
P.S. personalul este semi-varza, sunt 2 tute care nu's prea atente la copii si un ..tuta-la-masculin la care platesti
la un moment dat plangea o fetita mai mare si i-am identificat eu mamica la masa undeva, ca alea nu o bagau in seama