Cum sa ma razbun?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu zic sa-i dai in judecata. Nu stiu ce definitie are "finalizat" asta in Romania, dar in mod normal ar trebui sa includa si utilitatile. Ca n-o sa tragi tu tevi pentru apa!
Cit despre varianta a doua... daca va mutati in apartament cred ca e in interesul vostru sa se mai mute si alte familii acolo, asa ca nu stiu daca e o idee buna sa le strici "faima".

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

Fa-le un site, bine promovat in google, sa dai de el pe prima pagina daca vrei sa cumperi locuinta, si povesteste totul, cu multe imagini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

eu cred ca protectia consumatorului trebuie sa isis spuna cuvantul,nu cred ca merita sa te razbuni, adica nu ai de castigat dar in primul caz iti trebuie sa iti fie platita o chirie de cand nu au respectat contractul.
multa bafta eu zic sa nu lasi asa

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana d

sa-i dau in judecata inseamna in primul rand cheltuiala de timp, bani si nervi iar asta ne va afecta in primul rand pe noi si ne-ar da viata peste cap pentru inca cativa ani.

Nu-i chiar asa. Iti angajezi un avocat, stie el ce trebuie sa faca, nici nu trebuie sa te duci la proces. Banii ti-i recuperezi de la firma, care va pierde procesul, sau cel putin asa cred eu (avocatul va vedea contractul si se va pronunta). In afara de asta, vei primi si daune, pentru perioada in care ai stat cu ai tai, in conditii nesatisfacatoare.
In orice caz, faptul ca nu scrie explicit ca blocul se da bransat la utilitati, nu constituie o lacuna in contract, pentru ca apartamentele nu se dau nebransate la cheie, daca nu-ti cere bani in plus, adica, cu alte cuvinte, bransarea intra in pretul pe care l-ai platit.
Este o gaselnita cu care firma te sperie, ca sa nu-i duci in tribunal, unde nu au nici o sansa.
Spune-mi, totusi, ai semnat receptia? Si daca da, cum ai facut-o fara utilitati? Ai semnat-o cu mentiuni?

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

cauta o firma de avocatura care nu-ti ia bani,ci si-i recupereaza dupa finalizarea procesului.
Am o cunostinta -avocat de profesie,care s-a mutat intr-un ansamblu rezidential,si tot asa nu prea si-au respectat termenele,si pe spatiul verde prevazut in contract au mai trantit o cladire.
De 2 ani se judeca cu ei si-a recuperat pana acum de vreo 3 ori valoarea casei le-a blocat conturile firmei,si daca la inceput el statea pe la usa lor,acum ei il cauta pe el ca sa se inteleaga.
El nu vrea ptr. ca a zis ca oricum merge la tribunal cu treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Rufus are perfecta dreptate si si multi de aici care ti-au sugerat sa-i dai in judecata.
Ca vrei sa le terfelesti imaginea este un mare fssss, pentru ca la cati bani au incasat si castigat de pe urma acestor contracte de construcii , le ajunge si nu-si mai bat capul cu alte reclame. Si la cum merge peste tot in lume piata imobiliare si de construcii imaobiliare , este posibil ca si aceasta firma sa se dizolve cumva si nici ca le mai trebuie reclama.
ASa intr-un proces la tribunal , indiferent de statutul lor reperezantatii firmei trebuie sa raspunda pentru contractele semnate si achitate de cumparatori.
Ideea este ca ar trebui sa te grabesti si cu datul in judecata, in sesnul ca sa ai pe cine da in judecata! Mai cauta cumparatori de astia nemultumiri si luati un singur avocat.
Cheltuielile cu avocatul le scoti din daunele platite de constructor. Si mai sunt avocati care accepta oferte de genul : daca castigi procesul acesta, un procent anume din castigul de daune este al avocatului. Si antunci avocatul se da peste cap sa castige.
O fii n-o fii asa in realitate nu mai stiu, dar trebuie sa -ti incerci norocul pe cale oficiala.
Degeaba te si poti lega cu lanturi de poarta santierului nu ve-i revolva nimic. V-a veni o televiziune, un talk-show, o stire si atat!
Succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Negrutz spune:

daca apelatzi la tribunal, veti pierde timp si nervi esentziali si nu stiu ce anume rezolvatzi. In general greu gasitzi pe cineva care sa va reprezinte. in general se tem de astfel de companii mari. Eu unul am vrut sa dau orange-ul in judecata de 2 ori :) si nu am gasit :)
apoi daca ii datzi in judecata sigur exista o portiza sti****ta in contract.
incercati sa discutatzi cu ceilaltzi proprietari si actionati in grup.
cat despre sarbatori, incercati sa le explicati copiilor situatia, sunt sigur ca vor fi receptivi si vor intelege. Faceti bradul acolo (fara luminitze), si incercati sa va bucurati totusi de acest Craciun.
Totusi, ati tras atata timp, ar fi pacat sa cedatzi acum pe ultima 100 de metri.
Numai bine si sarbatori fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu cred ca de imagine ii doare fix undeva, mai tare i-ar durea daca ar avea de platit ceva daune

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Negrutz spune:

sincer nu cred ca se va intampla prea curand asta :)
nu sunt prosti degeaba aia :) nu sunt la prima "afacere" :)
trebuie sa fii mult prea "bine" ca sa poti sa rezolvi ceva... DAR NU IMPOSIBIL.
Eu unul, mor cu ei de gat :)

Mergi la inceput