Voi unde mergeti de Mos Neculaie?

Voi unde mergeti de Mos Neculaie? | Autor: michela09

Link direct la acest mesaj

Nu stiu unde sa o duc sambata pe fetita mea Andreea (5, 3 ani)!
Voi stiti, se organizeaza de Mos Neculaie ceva pentru copii, unde sa cante, danseze, sa se simta bine?
Imi dati si mie de stire? Please!

Mihaela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Noi mergem la pranz in muzeul satului ca e targ de mos nicolae probabil artizanat si turta dulce, dar daca e soare si frumos cum e azi o sa fie o plimbare placuta. Pe seara vrem sa ne plimbam prin oras ca se aprind beculetele. Ii sui in masina, parcam pe undeva si o luam la picior, fie prin centru fie prin cismigiu unde sigur o sa se intample ceva.

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

La Muzeul Taranului Roman. Iti dau programul pe care mi l-au trimis pe mail:

5 decembrie

ora 11.00, la Clubul Taranului, Poveste de iarna, teatru pentru copii cu trupa Paiata (pretul biletului 7,5 lei)

intre orele 12.00 si 13.00, 15.00 si 16.00 Atelier de hartie manuala cu Razvan Supuran

6 decembrie

ora 11.00, la Clubul Taranului, Poveste de iarna, teatru pentru copii cu trupa Paiata (pretul biletului 7,5 lei)

In Casuta lui Mos Nicolae,copiii vor gasi mici cadouri si vor primi cate o foaie din hartie lucrata manual pe care sa scrie o scrisoare lui Mos Craciun

intre orele 12.00 si 13.00, 15.00 si 16.00, jocuri cu mastidar si alte obiceiuri de iarna care se tin in zona Neamtului, prezentate de grupul de colindatori Asa-i datina la noi, venit tocmai din comuna Timisesti

7 decembrie

intre orele 12.00 si 13.00, 15.00 si 16.00, jocuri cu mastidar si alte obiceiuri de iarna care se tin in zona Neamtului, prezentate de grupul de colindatori Asa-i datina la noi, venit tocmai din comuna Timisesti

ora 13.00, la Clubul Taranului, teatru cu copii si pentru copii, cu trupa Tropaiele a Atelierului de Creativitate de la Muzeu

intre orele 14.00 si 18.00, Atelier de hartie manuala cu Razvan Supuran

Iar seara am inteles ca se aprind luminile de Craciun in Bucuresti (artificii etc).
Distractie frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Noi cred ca vom merge la "Orasul lui Mos Craciun" care se deschide sambata in parcul "Al I Cuza", intrarea de la "Campia Libertatii".
Nu de alta dar e aproape de noi si in plus am fost si anul ttrecut si sunt casute cu spiridusi si la una dintre ele potiu scrie scrisoare lui Mos Craciun si o poti pune la cutia postala de acolo - ceea ce Monica vrea neaparat sa faca

Sorana si Monica (6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

La Expozitie, http://www.kidex.ro/
Ma rog, e o varianta...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ANdreea, Karula, Sorana, multumim de info, musai mergem si noi cu Paul macar in IOR! Desi as prefera totusi sa il duc la Casuta lui Mos NIcolae,la Muzeu Taranului, sa vorbesc si cu soatza sa vedem ce zice, maine mergem si la o aniversare, sa ne incadram in timp ca sa si doarma cupilu'.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Daca mai pleaca cineva acum: la muzeul satului nu e nimic M-am mai luptat si singura cu copiii pana acolo si inapoi. Nu stiu sotul asta al meu unde si ce a auzit, dar mai mult ca sigur ca toate se intampla la muzeul taranului roman.

Creatiile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Ei, cum a fost fetelor?

Daca e frumos as da si eu o fuga, parca mai e si maine ceva, nu?

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Daca mai pleaca cineva acum: la muzeul satului nu e nimic M-am mai luptat si singura cu copiii pana acolo si inapoi. Nu stiu sotul asta al meu unde si ce a auzit, dar mai mult ca sigur ca toate se intampla la muzeul taranului roman.

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si
Georgia

...Si a fost simpatic! Vreau sa zic atmosfera, forfota, marfa de pe tarabe, ca pentru piesa de teatru de la 11 n-am mai gasit bilete, mai aveau pt ora 13 si pt. maine, dar am preferat sa ne trecem pe o lista pentru Mos Craciun (aceeasi piesa, dar cu casuta Mosului Sef de data asta...)

Am dat si noi o raita apoi pe la Muzeul Satului, am constatat ca nu e nimic special, dar ne-am plimbat si-am mancat turta dulce achizitionata de la MTR

Mergi la inceput

Noi n-am mai putut sa intram nicaieri. Oricum m-am umplut de nervi ca am ratat intrarea cu masina in dreptul muzeului si am parcat tocmai unde incepe parcul de distractii din herastrau. Apoi m-am intors pe jos sa intru in muzeu si prin muzeu am mers inapoi catre masina cu speranta ca gasesc poarta din capat deschisa si pot iesi pe-acolo. N-am avut noroc si a trebuit sa ma intorc inca o data si apoi inca o data pana la masina. In timp ce copiii se auoleau fiecare pe limba lui de cateceva... Deci a fost un fiasco total macar au iesit la aer si am vazut veverite live si de-aproape. Nu mai spun ca ma asteptam dintr-un moment intr-altul sa ma acosteze vreo mamica suparata ca am dezinformat-o pe DC

Creatiile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

la ce ora se aprind luminile in centru ?
stie cineva? la unirea e bradul?
va multumim

MIRELA mami de andreas nazdravan

Mergi la inceput