Redoutistele fidele La Redoute France (154)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu80

anne nu te supara, esti o draguta ca ai incercat sa gasesti o solutie pentru noi toate, dar e un pic cam dificil sa reusim sa ne adunam pentru acelasi transport...cine stie ce poate sa intervina...lipsa bani, lipsa net si pana la urma vor ajunge cateva sa suporte pierderile.

Uite ca sa-ti treaca supararea.

Raluca si Riana(2 iulie 2006)

Stai linistita ca nu sunt suparata
Aceasta a fost o idee. Din acest motiv am si pus-o aici, sa fie dezbatuta de toata lumea. Am incercat sa gasesc ceva avantajos pt toata lumea.
Poate are altcineva, una mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarmisa77 spune:

Multumesc April pt adresa Jasminei. Am trimis si eu datele. Referitor la propunerea de transport a lui Anne este o varinta, desi greu de realizat. Multumim Anne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

fetelor, eu am o colega care s-a mutat la UE la bruxelles.
i-am expus chestiunea si am rugat-o sa ne trimita daca poate vreo adresa de mail de la un coleg caruia sa ii putem scrie (colega e la bugete).

poate o iesi ceva si de aici.

pup, weekend placut!

ce stiti de jasmine? cum a fost ieri?

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

In aceasta noapte vine "Mos Nicolae"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

am primit raspuns de la colega, se intereseaza sa vada in ce directie trimite problema noastra.
doamne ajuta!

b

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Felicitari nou venitilor la subiect

Trebuie sa stiti ca si voi contati pentru noi chiar daca nu ati postat niciodata aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Buna fetele!

Din pacate asa este...e cam greu sa aduci marfuri cu camionul...si pe la vama trebuie sa intocmesti ceva acte si nu e tocmai usor...Noi trebuie sa rezolvam cumva problema in sensul de a ne reobtine dreptul de a comanda din Franta sau sa schimbam total macazul si sa gasim alt magazin in eu de unde sa facem comenzi numai la discount

Oare in Spania exista magazine sau numai in Franta?...Stiu ca exista Fnac, insa asta de haine nu l-am vazut...
S-ar putea ca in ianuarie sa merg ptr o saptamana si sigur o sa iau de acolo ceva...cred ca pot sa trimita la hotel in 24 de ore daca nu au magazin, nu? Oricum nu disper ca acolo gasesc H&M ptr kinderi e ideal!

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

aseara am vb. cu prietenul din Franta. si mi-a zis asa..."poti alege,ori sa-ti trimita acasa, ori intr-un "punct relay" ceea ce inseamna ca-l trimite in niste magazine convectionate de ei in care poti sa mergi sa-l ei...eu faceam asa pt ca nu puteam sa stiu daca sunt acasa cand vine posta si ajungea si super repede...max 1 saptamana".
Nu stiu ce am retinut eu cu 24 h, scuze ca am scris prosti.
Diseara vine Nicolae!!!

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Fetelor de Jasmine nu stie nimeni nimic ....?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Merci mult pt adresa de email a Jasminei.
I-am trimis datele.

Poze
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput