Redoutistele fidele La Redoute France (154)
Raspunsuri - Pagina 15
Secman spune:
Buna fetelor,
Vreau sa trimit si eu datele pentru 4 colege care comnada pe Redoute dar nu stiu exact pentru ce sunt necesare aceste date si cu ce ne ajuta??
Pe ce adresa trimit datele?
Multumesc si astept un raspuns....
ralualexandrei spune:
Datele se trimit pe mailul lui Jasmine care le va centraliza si le va remite catre Redoute.fr pt a le arata desteptilor cati clienti au pierdut.
In ce priveste comenzile de la Aramis sincer mie mi-a facut impresie proasta pt ca am facut comanda la el iar hainutzele au sosit peste 2 luni asta dupa un intensiv bombardament cu telefoane si vreau sa precizez ca pe atunci am comandat de 3 milioane cat era limita la engross atunci,asa ca nu-l recomand.L-am catalogat drept neserios.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
axxxa spune:
Fetelor please help !!!
Deoarece lr.fr nu-mi mai raspunde la mailurile in care solicit restituirea banilor pe comanda nevenita, am initiat refuz de plata la banca, pt comanda din 28 oct. Numai ca e posibil sa mi se ceara confirmarea de plata, pe care o am, insa nu e pe numele meu, adica al posesorului de card, ci pe numele sorei mele, ca am avut mai multe conturi, cum aveti si unele dintre voi. Deci ce fac eu acum, ca cererea de charge back e pe un nume, iar comanda si confirmarea pe alt nume. Voi cum ati facut?
amira2 spune:
buna fetelor.
vreau sa pun si adresa mea sau contul de la lr.fr , nu stiu exact ce trebuie pt a va ajuta. mai pot sa va ajut si cu alte conturi ale unor prietene, daca credeti ca ajuta.
eu am o prietena in franta care este de acord sa imi primeasca comenzile. am vorbit si cu atlasib-ul si imi vor transporta pachetele pana in romania. 15 euro pt pachete ce nu depasesc 10 kg.
intrebarea mea este.daca pot comanda cu cardul meu romanesc pe o adresa din franta!?!?
amira2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui meddana Neata fetelor! Ce stiti de KIABI?Stiu ca nu trimit in Romania,dar in Italia da.Mi-am facut cont si mi-au trimis un bon de reducere 20% la prima comanda.Nu au asa multe modele de haine,dar decat nimic... |
dar despre pimkie?
http://www.pimkie.com/
mi-am facut cont, insa e o problema cu alegerea modalitatii de transport.nu stiu cum sa selectez , asa ca nu pot comanda
pitzinuca spune:
jas, ti-am mai trimis si eu 3 persoane.
pupici!
o saptamana faina, fetelor!
b
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
pitzinuca spune:
jas, ti-am mai trimis si eu 3 persoane.
pupici!
o saptamana faina, fetelor!
b
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
mada taba spune:
Buna,
desi fac si eu comenzi de mult, nu am intrat aici.
Acum am trimis si eu datele pentru doua persoane.
Bafta noua