Dedicatie pentru absenti ...

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Sa presupunem un scenariu: tin cu PSD-ul si ma duc la vot. Iese PSD-ul. Nu tot soarta asta amara de acum o aveam la subiectul asta?
Deci cum e mai bine pentru cei/cele care ne umpleti frigiderele noua celor care nu am fost la vot? Sa fi mers la vot si sa votam cu PSD-ul sau sa stam acasa?

Raspuns: sa fi votat cu PD-L.

Deci? Voi dati cu roshii in cei care nu au fost la vot dar se presupune ca daca s-ar fi dus ar fi votat cu PD-L, sau in cei care au fost si au votat cu PSD?

Misha, ai uitat de PNL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

PNL-ul e varza, oricum. Tariceanu abia-abia a intrat si el pe usa din dos (pardon! pe acolo a intrat Bombonel )

Violeta io nu'l pling pe Vadim, ca ala cred ca e cel mai sanatos dintre toti (nu tin cu el, nu dati cu roshii ), io'l pling pe Becali, saracu' ca Doamne-Doamne nu l-a ajutat. Pai vezi nenea Beeeeecali, daca ai vrut sa iei banii inapoi pe care i-ai donat manastirii?

edit: eu astept cu mare interes o alianta PD-L + PSD - atunci sa vedeti distractie!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!

BAZAR PENTRU SONIA

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

nici o reactie? Ori a devenit subiectul prea serios, ori deja v-ati plictisit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

PNL-ul e varza, oricum. Tariceanu abia-abia a intrat si el pe usa din dos (pardon! pe acolo a intrat Bombonel )

Violeta io nu'l pling pe Vadim, ca ala cred ca e cel mai sanatos dintre toti (nu tin cu el, nu dati cu roshii ), io'l pling pe Becali, saracu' ca Doamne-Doamne nu l-a ajutat. Pai vezi nenea Beeeeecali, daca ai vrut sa iei banii inapoi pe care i-ai donat manastirii?

edit: eu astept cu mare interes o alianta PD-L + PSD - atunci sa vedeti distractie!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!

BAZAR PENTRU SONIA

Pe mine nu m-ar mira o alianta PDL - PSD. Desi PDL-ul curteaza acum PNL-ul. Dar nu se stie niciodata, PDL-ul ba-i la stanga, ba-i la dreapta ....

Sorana si Monica (6 ani)

Mergi la inceput

Exista vreo stanga si vreo dreapta?
Hm... cu un partid conservator care face politica de stanga (!?!?), cu un partid democrat care face politica de dreapta (?!?!), eu nu prea vad care sunt stanga si dreapta in tara asta.
Da' ne putem da cu presupusu'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

tot vad ca se propaga (si pe aici si prin e-mail-uri) sa fi mers la vot si sa votam in alb sau sa scriem nush ce cu pixul pe buletine, ca vezi Doamne, ca daca ar fi facut toti asa si-ar fi aratat dezaprobarea...
si daca ar fi facut toti asa ce era? aparea nush ce partid nou sub soare in care sa ne punem toti increderea?
nu, clar... se mai vota o data, se mai cheltuia o groaza de bani cu alta campanie, cu tiparirea altor buletine de vot.... si tot se mai mergea o data la vot, pana la urma tot tre sa iasa careva.

de ce nu facem noi, cei de pe DC (chiar daca suntem mare parte femei) un partid?
asta ii trebuie tarii, un partid nou si un partid care sa capete increderea po****tiei (ceea ce mi se pare foarte greu, avand in vedere ca ne-am mai fript o data cu schimbarea...)

daca ar fi dupa mine, doua reguli de baza as face pt. senatori si deputati:
1. salariu mic ... sa mearga lumea doar din placere/pasiune pt. politica in Guvern.
2. sa intre la conducere doar cei cu studii politice (si/sau de drept sau economice).

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

[quote]citat din mesajul lui Ramonika
de ce nu facem noi, cei de pe DC (chiar daca suntem mare parte femei) un partid?

de stanga sau de dreapta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Facem unu "ambidextru" ca sa multumim pe toata lumea

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Facem unu "ambidextru" ca sa multumim pe toata lumea

Da' ne trebe si platforma program

Mergi la inceput

io vin cu cafeaua, ca's blonda rau in politica.

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput