Dedicatie pentru absenti ...
Raspunsuri - Pagina 6
alexa76 spune:
frumoasa dedicatieinsa ti-a scapat ceva;suntem de ceva vreme pe drumul asta catre iad si nu din 30nov2008.asa ca ori unii ,ori altii tot aia e.fii sigura ca tu ca cetatean de rind nu vei simti nici o schimbare in bine indiferent de culoarea puterii.
mariamunteanu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mihaelka
1. Eu cred ca poti. 2. Asadar, cine crede ca asta e o discutie de principiu despre absenteism se insala amarnic. E un prilej sa ne vaitam ca n-au iesit ai nostri. |
Care sunt "ai nostri" ? Hai sa fim seriosi, nu e vorba de ai nostri sau ai altora, e vorba de noi toti.
Maria
Natasa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Robertino26 Vorbiti de spagari si alte alea.toti sunt spagari de la politistul din intersectie la cel de la posta.Daca nu-i mai vreti trebuia sa mergeti la VOT M-am saturat sa citesc ca toti sunt corupti si ca vor o schimbare iar cand e vorba de vot toti stau acasa . Rusine Citat <Si ce rezolvam daca nu ne exercitam dreptul la vot? Putem sa lipsim cu totii iar ei se vor alege in familie...cel cu neamu' mai mare castiga alegerile> |
Rusine sa-ti fie tie ca judeci oamenii fara sa-i cunosti! A aparut lupul moralist sa ne bata obrazul ca n-am votat, nu conteaza ce jigodie, numai sa nu fie una psd-ista!
beshter spune:
citat din mesajul lui mariamunteanu Care sunt "ai nostri" ? Hai sa fim seriosi, nu e vorba de ai nostri sau ai altora, e vorba de noi toti. |
E randul meu sa intreb: care 'noi toti'?
Si hai sa nu fim atat de seriosi ca facem buba la cap.
beshter spune:
citat din mesajul lui muffin Cine ma acuza ca vorbesc ca in cartea lor favorita ar face mai bine si sa isi largeasca universul cultural. Poate sunt o naiva, insa imi doresc o tara in care societatea sa se implice si sa reactioneze - mai degraba decat a cauta explicatii si a ironiza. |
Opa, io eram aia. Numa' ca nu-i cartea mea favorita. Cartea mea favorita (de Orwell, ca asa am mai multe) e '1984' - de-acolo am invatat sa miros de la distanta ce are iz de retorica ieftina.
mariamunteanu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mihaelka
E randul meu sa intreb: care 'noi toti'? Si hai sa nu fim atat de seriosi ca facem buba la cap. |
Noi toti romanii.
Nu face nimeni buba la cap de seriozitate, relax. Daca tie alegerile ti se par o gluma, atunci distractie placuta.
Maria
misha71 spune:
Io sint intr-o dilema mare: cine a cistigat alegerile? PSD cu mai multe voturi sau PD-L cu mai multe mandate?
Deci ce rezolvam daca mergeam la vot?
edit: distractiv este, dar subiectul asta, doar!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
rall spune:
citat din mesajul lui muffin Dedicatie care au lasat pensionarii sa le hotarasca destinul. |
De unde atata dispret si desconsideratie pentru parintii or bunicii nostri?
Oana-Laura spune:
Din cate vad eu, doamnele care nu au fost la vot sunt si foarte nervoase. Muffin .
Muffin v-a dedicat o melodie frumoasa si voi faceti scandal aici. Eu nu vad cum a insultat pe pensionari. A spus doar ca optiunea lor e firesc sa fie diferita de a voastra. Dar, scuze, vad ca nu e.
PS: si apropo pentru dnle care au votat acest topic. Nu trebuia votat topicul ci duminica la urne...
kay spune:
deci :
ROFLMAO !
nu ma intrebati de ce
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."