Umbla vorba cä...*
Raspunsuri - Pagina 4
xenocid spune:
ora 16: 38 31 21
incep sa iasa la piata cei cu ani putini de viata si multi de carte
capra cu trei iezi spune:
mai bine stau acasa si nu cumpar nimik! fac ekonomii ka tot e kriza!kriza!? ooops, ma duc sa fac ekonomii!
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!
iileana spune:
Pai da, acuma se pling ca prezenta la vot e sub cea obisnuita.
Conditiile au fost neobisnuite: o gramada de oameni, de ex. studentii, de ex. cei care lucreaza (si locuiesc cu forme legale!) in alte localitati decit cele in care au o proprietate imobiliara si, implicit, domiciliul stabil din buletin, toti astia care pina acum au votat in baza vizei de resedinta acolo unde locuiesc de fapt, ei bine, toti astia au avut, tura asta, interzis.
I-au trimis pe la casele lor, pe la domiciliile stabile. Multi insa n-au avut chef sa bata tara pentru o zi.
Si astia nu cumparau rosii!!!
Diablette spune:
o sa razi, multi din astia cumpara rosii, foarte multi... portocalele sunt acre...
Spuneti NU prajelilor de orice fel, sucurilor sintetice, fumatului, margarinei, FACETI multa miscare, dragoste, fapte bune, acte de caritate, iubiti, iertati, daruiti, hidratati-va corpul si pielea, folositi cosmetice cat mai naturale, mancati ciocolata cu 85% cacao, beti suc proaspat stors de grapefruit si portocale, ganditi pozitiv, nu mai faceti RAU...
SEE no evil, HEAR no evil, SPEAK no evil... DO no evil
b.nica spune:
La oferta asta ma faceti sa ma duc in piata acum noaptea, cand eu ma hotarasem sa nu ma duc!
Lara spune:
Oau, ce subiect.. fitzos. Pacat ca oferta de pe taraba e aceeasi, mereu.. Ce bine ar fi de s-ar mai varia. Sa aveti pofta si.. digestie usoara.
Lara, mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
zfcristina spune:
Noi am fost la piata dis de dimineata, pentru portia de vitamina C necesara in perioada aceasta de gripa\raceala si apoi am facut o binemeritata plimbare prin parc.
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant
crengu75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui karfe ce cocktail de lamai portocale si rosii o sa bem,de o sa ne kkm 4 ani |
Super tare!!!!!!!!!!!!
Din pacate asa este.
Si noi am luat azi lamai ca ne doare gatul de 3 saptamani.
Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)