Umbla vorba cä...*
Raspunsuri - Pagina 2
gabidaniela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catale Gabidaniela, sa reformulez ? Au ales zapada... Cine merge azi la cumparaturi, cand romanu' are o mica vacanta si prefera sa fuga din oras ? Nicio oferta nu poate concura cu muntele. |
Acum m-am prins Sunt prea inversunata impotriva rosiilor...
Arbeite klug, nicht hart!
http://tt.lilypie.com/o3y9p3.png
ladyJ spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Tisina
Da, dar cica strugurii sunt acri! Tisina |
Macar sa mi se faca gura punga pe ceva ce aleg eu nu pe ceva ce-mi ofera altii
claujro spune:
citat din mesajul lui gabidaniela Si merg la piata numai ca sa contracarez efectul rosiilor, care sunt pe placul multora, ca de altfel nu mi-e foame |
Si eu la fel
de comentat
catale spune:
Pana acum, 3-4% s-au dus la piata. Ma intreb daca macar 30% o sa-si cumpere fructe de Mos.
Adica pana la 10, dar acum s-au dat procentele.
kokiy spune:
Uite www.220.ro/RE8EYMay9b/Fa-O-Dulceata-Mergi-La-Vot.html" target="_blank">una care are legatura cu merele de aici,dar si cu ziua de azi
Bazar SONIA
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
xenocid spune:
La ora 11 40,30,20 la ambele piete.
La mijloc sint portocale.
Hai toata lumea la sacose!!
marius spune:
Hmmm raman fidel fructelor (nu numai) de sezon. Asa incat un fresh de portocale cade bine dupa orice masa. O prefer bulionului de rosii de la care am arsuri de fiecare data la stomac. Sucul de protocale are infinit mai multa vitamina C care se stie este antioxidanta. Se pare ca (si) anul acesta criza mondiala are efecte asupra productiei de tomate. La portocale inca nu ma pot exprima insa cum este sezonul lor cred ca efectele vor fi neglijabile. Insa mai stiu si eu ce pofte are omul?
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Androix spune:
citat din mesajul lui xenocid La ora 11 40,30,20 la ambele piete. La mijloc sint portocale. Hai toata lumea la sacose!! Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Hmmmm, unde esti tu acum? Le spui pe bune sau la misto? La cate metafore folosesti, nu stiu, zau...
Nici eu nu am de cumparat nimic. Tort imi cumpara sotul si de baut beau acasa, in intimitatea caminului conjugal. La piata o sa ma mai duc cand o sa am ce sa cumpar
Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia